Scudo Sports

Ön Far Tavsiyesi(Yurt içi Yurt dışı fark etmez.)

@ercankutluca moon meteor 200ü pek başarılı bulmuyorum. Neden diye sorarsanız. 200 lümen gücünde 2 saat gibi pil süresi var. 330s ise meteordan 30tl daha pahalı fakat, 3 saat gibi şarj ömrü var 300 lumen de ;) yani 30tl farka değer kesinlikle. Cateye volt 700 yakından görme şansım olmadı ama mutlaka iyidir çünki 700 lümen. Birkaç inceleme fotosuna baktım ki gerçekten iyi. Fiyatı da 330s in iki katı kadar civarıdır tahminim.

Scudo
Merhaba , eBay dan Cree 12000 lümen batarya ve şarj cihazı dahil ön aydınlatma farı aldım,çok memnunum.Gece uzun turlarda iyi aydınlatan ve bataryası çabuk bitmeyen far çok önemli bu nedenle 12000 lm tercih ettim.Karşıdan gelenleri rahatsız etmemek için kısa far opsiyonuda var ayrıca dilerseniz uzakdan geleni uyarmak için çakarı mevcut,tek butonla kontrol ediyorsunuz.Her çin malı kalitesiz değil bedelini verince iyi ürün alıyorsunuz.Korgo söyledikleri tarihten önce elime ulaştı,sorun yaşamadım.ebaydan araştırırsanız çok seçenek var,size uygun fiyatlı birini bulabilirsiniz.

trelock ls750 ön far ve ls710 arka ışık aldım 119 e doğa bisikletten çok memnunum, zifiri karanlıkta denedim tek farlı araba gibiyim, normal ve eco mod ayarı var ve olması çok iyi bir avantaj, 3 pille çalışıyor isterseniz şarjlı pil takıp usb ile şarj etme kısmı da mevcut,

Geri