OnurYollarda
Daimi Üye
- Tepki
- 290
- İsim
- Onur
- Başlangıç
- 1988—89
- Bisiklet
- Peugeot
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bir süre önce donanımlarını yükselttiğim bisikletimde, bisikletçi ön aktarıcı kablosunu çok dibinden kestiği için aktarıcı ayarı yaparken telleri bozdum. Şimdi yeni tel siparişi verdim ancak birkaç sorum olacak:
1. Gidon bandı sökülmeden teli muhafazadan içeriye itekleyerek takabilir miyim?
2. Herhangi bir gerginlik ayar vidası olmadığı için, gerginliğini nasıl ayarlayabilirim? Pense ile çekerken ön aktarıcı vidasını sıkmak zor geldi
3. Aşağıdaki link'teki ayar vidasından alsam her bisikletçi takabilir mi? (Youtube'da biraz zahmetli görünüyor)
(link)

Kimsenin fikri yok mu?
Ön aktarıcı gerginlik ayar vidası olan bir Shimano STI kol var mıdır? Eski Microshift aktarıcılarımda vardı, ancak Tiagra 4700'de olmadığı için biraz sıkıntılı oluyor ayar yapmak.
Şöyle bir ürün aldım ama bakalım nasıl taktıracağım ve nasıl olacak...
(link)
1. Gidon bandı sökülmeden teli muhafazadan içeriye itekleyerek takabilir miyim?
2. Herhangi bir gerginlik ayar vidası olmadığı için, gerginliğini nasıl ayarlayabilirim? Pense ile çekerken ön aktarıcı vidasını sıkmak zor geldi
3. Aşağıdaki link'teki ayar vidasından alsam her bisikletçi takabilir mi? (Youtube'da biraz zahmetli görünüyor)
(link)

Kimsenin fikri yok mu?
Ön aktarıcı gerginlik ayar vidası olan bir Shimano STI kol var mıdır? Eski Microshift aktarıcılarımda vardı, ancak Tiagra 4700'de olmadığı için biraz sıkıntılı oluyor ayar yapmak.
Şöyle bir ürün aldım ama bakalım nasıl taktıracağım ve nasıl olacak...
(link)