Scudo Sports

ölümüme 50 cm.

Scudo
Gecmis olsun öncelikle! Baska yerlerdede yapılıyor merak etmeyin,yazımız ve kışımız bir olmakla birlikte,trafikte kural tanımamazlığımız da bir! tey tey tey...

• Beğen
Tepkiler: timurdigital
çok geçmiş olsun.İzmirde özellikle Bornava içinde çok dikkatli olmak gerekiyor

• Beğen
çok çok geçmiş olsun. bayan sürücülerden korkmak lazım. ayna nedir bimiyorar. kapı açık gidiyorar dünya umurarında değil. benzin istasyonundaki olaya gelince işte burda 14 lü şart sen nasıl hissettiysen o da aynını hissetsin.

• Beğen
Öncelikle çok geçmiş olsun.Ben anlamıyorum,nasıl oluyorda biz iki tekerlek üzerinde yağmur,çamur,rüzgar,sinek vb. birsürü dikkat dağıtıcı etkene maruz kaldığımız halde bu kadar kaza yapmıyoruzda,bu popoları alttan ısıtmalı koltuklarda giden abs frenli hiçbir doğal koşuldan etkilenmeyen araba sürücüleri bizden daha çok kaza yapıyor ?

geçmiş olsun kardeş bu bayanlara ehliyet veriyolar ya. ama her bayan değil güzel sürenlerde var. merak etme istanbuldada böyle hatta yolundan gitsen bile korna çalıyolar allah akıl fikir versin böylelrini trafikten ıslah etsin. istanbuldada öyle hatta türkiyede!!!

• Beğen
hocam otomobil sürücülerinin bisikletlerle ilgili algısı biraz farklı. onlara göre çok yavaş gittiğimiz için bizi duran cisim olarak, ya da istese anında durabilecek bir taşıt olarak görüyorlar.

bu algıyı maalesef ne yaparsak yapalım değiştiremeyiz; o yüzden yolun hangi tarafından gidiyorsak hem o tarafı, hem de takip edebildiğimiz kadar da karşı tarafı takip etmeli ve her birinden önce bir anlığına da olsa arkamıza bakıp bize doğru yaklaşan araçları gözetmeliyiz.

ben bir de trafik ışıklarında yeşil yanar yanmaz gaza abanan ve aynı ışıkta bekleyen bisikletlinin varlığından bile haberi olmayan araçlara karşı da uyarmak isterim. kırmızı ışıkta bekleyen araçlar yaya geçidinden dolayı biraz daha geride dururlar, böyle bir durumda siz mutlaka en önde durun ve arkanızı dönüp, en öndeki araçların sürücüleriyle mutlaka göz teması kurarak sizin varlığınızı farketmelerini sağlayın. bunu yaptığınızda; ışık yeşil olduğu zaman ilk baktıkları şey siz oluyorsunuz ;)

Geri