Scudo Sports

Ölmek İstemiyorum! Lütfen!

Scudo
@Emre Sefa SEFER Adli süreçte gerekli adımları atıp sonuna kadar takipçisi olmanızı görmek bir vatandaş olarak beni de adalet konusunda düşüncelere itti.Sizi sonuna kadar desteklediğimi bilmenizi isterim.Bu tip olayları "Münferit" olarak niteleyen zihniyetlere karşı sadece "Allahından bulsun" demek bundan sonraki olayları da engellemeye yetmiyor.
Adli süreç sonucunu basınla paylaşıp bunu haber yapmalısınız ki caydırıcı olsun.
Kalıcı bir sorununuz olmadığını umar ve yeniden geçmiş olsun dilerim.

Trafik çok tehlike o yüzden istanbulda eskisi kadar açılmıyorum e5 filan Aydos ormanı mtb ve üsküdar sahil yetiyor katlanır bisiklet ile

• Beğen
Tepkiler: TheOneUser
@Adem Kaya
Yol bisikleti p*ç zaten :D şaka bir yana İstanbul'da yol bisikleti sürmek başlı başına bir işkence biri gözüküyor... Her an takla atmak olası, suruculerde beş para etmez zaten :( yargida yok adam bile bile çarpıyor sonra "ih siyin sivci girmidim cirptim" e Adam öldü gitti "girmidim kisiri bikmiyin" e iyi o zaman beraat 200tl para cezası :(

• Beğen
Tepkiler: Robert Knepper
@TheOneUser mümkünse araç trafiğine kapalı yerler ta ki bisiklet için özel yollar yapana dek

• Beğen
@Adem Kaya
Ben antalyada oturduğum için şanlı sayılırım burası istanbula göre küçük bir şehir olduğu için insanlar fazla aceleci değil ki suruculerde öyle gayet saygılı mesela bu gün züppe diye hitap edilen bir kesimden BMW lu biri son ses müzik açmış geliyordu beni gördü müziği kapattı gibi örnekler var ha aralarında hirbolar da yok değil hani Mehmet Büyükarı ve Ali Aktaş abimizin çıkardığı bir dergide "Antalya Bisiklet Baş Kenti" ismindede bir başlık var ve doğru gibi de

• Beğen
Tepkiler: cazci
Valla daha dün banada araba çarptı, artık mümkün oldugunda kalabalıktan uzak yerlere pedal çevirmeye başladım. eskiden kadıköy yapardım şimdi tuzladan göçbeyli taraflarına gidiyorum. sanırım bu işin en garanti yolu bu. ne kadar az insan o kadar keyifli ve güvenli tur.

@deadlistcach
Geçmiş olsun hocam, birseyiniz yoktur umarım. Diyorum işte İstanbul'da bisiklete binmek Tam anlamı ile bir işkence ! (Antalya'ya taşının :) )

@TheOneUser Sağolasın dostum :) allaha şükür bir şey olmadı, ama insanın canı sıkılıyor artık, sağa sola dikkat etmekten insan keyif alamıyor. yok araba kapısı cocuk fırlar, araba gelir bitmiyor olasılıklar.

Dün tuzla ulupetit yaptım 100km tuttu, istanbul park a kadar araçlar var tabi ama sonrasında yolda tek başıma pedalladım gayet keyif aldığım bir tur oldu, kalabalık yok eğlencesi çok yeşillik falan. tek kazam arı sontu o kadar :)

herkese kazasız ketifli sürüşler.

• Beğen
Geri