Scudo Sports

Okula gitmek için BMX kullanabilir miyim?

Quamentto

Üye
Tepki
0
İsim
Serhan Baltaş
Bisiklet
Bisan
Merhabalar,

Foruma yeni üyeyim. Bisiklet sürmek yaz aylarında çok yaptığım ve zevk aldığım bir hobi. Bu hobiyi okula giderken kullanmak istiyorum. Zevkime BMX bisikletler hitap ediyor. BMX bisikletlerin şov bisikletleri olması aklıma uygun yatmadı. Günlük toplam 40 km yol yapacağım için BMX uygunluğu hakkında bilgi almak istiyorum.
Eğer BMX uygun değilse,700 liraya kadar uygun bisiklet tavsiyeleri alabilir miyim ?

Scudo
Katlanır bisikletlere baktın mı? Teker ve boyut olarak bmx'e yakınlar.

@sarkihalindekal dahon hakkında az çok bilgim var, ancak hiç kullanmadım ve yolum için uygun olup olmadığından emin değilim.

Valla ulaşım amaçlı bmx kullanmak bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası. Benim size tavsiyem fitness bisikleti yada şehir bisikleti almanız. Ha yol bisikleti de alabilirsiniz ama fitness tercihi daha mantıklı olabilir.

senin yaşlarında benimde bmx bisikletim vardı. ama her yere gidebiliyordum. çok yokuş yoksa bence sürebilirsin. extra masrafa gerek yok. ama param bol dersen yenisinide alabiilrs.n.

fitness bisikletinden kasit spor salonlarindaki fitness bisikleti degil sehir ici sehir bisikletlerinin biraz daha sportif hali

40 yol az buz degil icinde yokus ve bozuk yol elbet vardir bmxler kucuk ve hareket bisikletidir senin icin eziyet olabilir amortisorlu veya amortisorsuz sehir bisikleti yol bisikleti veya hafif dag bisikleti senin icin daha uygun olacaktir

@Ömer KARAN Valla ulaşım amaçlı bmx kullanmak bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası. Benim size tavsiyem fitness bisikleti yada şehir bisikleti almanız. Ha yol bisikleti de alabilirsiniz ama fitness tercihi daha mantıklı olabilir.

@Quamentto evimde fitness bisikelti var günde 1 saat onu sürüyorum.

okula fitness bisikleti ile gidebilirsin :D

@Quamentto okuyunca güldüm. olur abi böyle şeyler ;) arkadaşların tavsiyesine kulak ver. forumu biraz araştır. kafana yatan bisikleti al, keyfine bak :)

Ben onu başlıtaki soruya cevap olarak yazmıştım :)
Triban 3 bedava değil. ;)

deseydin mesela git gel toplam 10 km o zaman çok tatlı olur :) abd filmlerindeki gibi bmx derdim. Ama 20 km az değil...

@Quamentto @K. Mustafa Fitness tarzı bisikletten kastım doğal olarak spor salonlarında kullanılan şeyler değil. Daha doğrusu ben onların adını eliptik bisiklet olarak biliyorum. Ulaşım amaçlı kullanmak için o aleti tavsiye edecekte değilim. Söylemeye çalıştığım şey genel itibariyle fitness serisi olarak tabir edilen, Flat bar gidonlu yol bisikletiydi. Kullanım alanınıza göre bu seriyi tavsiye ederim. Şehir ve fitness serileri pek ilgi alanım olmadığı için fazla bilgim yok ama şehir bisikleti olarak carraro sportive serisi, merida cross serisi falan ilncelenebilir. Yine Merida nın fitness serisine bakabilirsiniz. Bu seride merida nın modelleri b aya tutuluyor.

40 km çok yol. BMX bildiğin eziyet olur :) Okula gidiş geliş için ideali şehir bisikletidir. Diğer tarzlar da denenebilir ama BMX' i aklım almıyor.

Geri