EsQaRe
Aktif Üye
- Tepki
- 104
- İsim
- Ahmet DEMİRER
- Bisiklet
- Cube
Robert Jordan'ın maşallahı var, yazmışta yazmış, yazmışta yazmış 😃 kitaplar 700-1000 sayfa arası o yüzden de uzun sürüyor bir kitabın bitmesi, ben de 3. kitaptayım, bu seriyi okurken farklı kitaplar da okuyorum, o yüzden yavaş ilerliyor okuma hızım.Robert Jordan nın
Zaman Çarkı serisini okuyorum,
16 kitaplık bu seri ve beşinci ayında sekizinci kitaba ancak geldim.😁😁😁😁
Okumak güzeldir, yavaş veya hızlı olması önemli değil yeter ki zevk alınRobert Jordan'ın maşallahı var, yazmışta yazmış, yazmışta yazmış 😃 kitaplar 700-1000 sayfa arası o yüzden de uzun sürüyor bir kitabın bitmesi, ben de 3. kitaptayım, bu seriyi okurken farklı kitaplar da okuyorum, o yüzden yavaş ilerliyor okuma hızım.
Bisiklet ve bisiklet sporunda gelişim amaçlı okuyabileceğimiz kitap öneriniz var mıdır?
cok tesekkur ederim emeginize saglik arastirip bulayim da okuyayim bunlariirfan türetgen hocanın kitabını mutlaka tavsiye ederim. (link)
kadir görkem aka'nın belleville tacı keyifli bir roman. (link)
aydan çelik'in kitabında nefis rotalar var; istanbul için. (link)
şeytan arabasının yolcuları var. bisiklet temalı kısa anektodlar. sporun kültürü için çok keyifli bir kitap.
yabancı kaynaklar da var ama gerekli bilgileri özet geçiyor; irfan hoca'nın kitabı bu anlamda daha derin.
özelden ulaşırsanız cyclist training bible'ı paylaşabilirim (ingilizce haliyle)
Tolstoy Diriliş'i okursanız daha çok etkilenebilirsiniz. Aynı tema.Pi'nin Yaşamı
Suç Ve Ceza çok beğendiğim kitaplardan