Scudo Sports

Okuduğunuz ve beğendiğiniz kitaplar

Bazılarında brokoliye sürülecek akıl yok. Bunların bir de evcil hayvanını vegan yapmaya çalışan versiyonları da var. Sanırım sürekli sebze yemekten bir süre sonra kayışta çatlaklar oluşuyor.
Siz bir de Emil Cioran deneyin :) Özellikle Doğmuş Olmanın Sakıncası Üzerine ve Çürümenin Kitabı.
"Erkek cinsel organına sürecek akıl yok" demekten, Emil Cioran önermeye uzanan yolculuk...

Scudo
Kafamda deli sorularla bir yolculuk daha tamamlandı 📚✌️

IMG_20220707_142229_5.jpg

• Beğen
Tepkiler: utksn
Bende şu sıralar geçen sene yaptığım motosiklet yolculuğunun notlarını toparlayarak bir kitapcık oluştuma derdine düştüm.
Kapak tasarımı fotoğraf yerleştirmeleri halen başlangıç aşmasında. Zamanı olan okumak isteyen olursa buyursun lütfen. Her türlü eleştiriye ve öneriye açığım..

(link)

Son düzenleme:
Umut Sarıkaya hayranları için bu kitaplar tekrar basıldı ve satışa çıktı. İlgililere duyurulur :)

WhatsApp-Image-2022-07-24-at-14.44.10-1.jpeg

@Anonim , kitap bir yere kadar. Ben bu manzaraya bayıldım. Günün fotosu basit kaçar ama yılın fotosu başlığı için ideal bir çekim. Kitabın rengi ile doğanın rengi uyumlu olmuş.

Sanat sanat içindir. :)

Eğirdir Gölünden de bir kitap karesi gelsin..
294714 dosyayı görüntüle
@Anonim , kitap bir yere kadar. Ben bu manzaraya bayıldım. Günün fotosu basit kaçar ama yılın fotosu başlığı için ideal bir çekim. Kitabın rengi ile doğanın rengi uyumlu olmuş.

Sanat sanat içindir. :)

Manzaraya haksızlık olmasın Kovada Gölü Milli Parkına ait.. Kitap okumak için güzel bir yer.. Arada böyle okumak için gittiğim güzel manzaralı yerleri paylaşayım:)

Geri