@cimcime
Yeni kitap arayışı içindeyim elimdeki arşivi sömürdüm.Dün bu kitap takıldı gözüme ama tereddüt ettim.Fazla sıkılgan bir insan olarak korktum biraz inceleme fırsatım olmadı.Önerirsen okurum bak
Ahmet Ümit (son günlerdeki gözdem) Grange (bana göre tüm kitapları çok özel).birde özel ilgim ünlü bilim adamlarının hayatını konu alan kitaplar Tübitak yayınlarından.Tavsiye ederin ben Albert Einstein'ı okuyorum şu sıralar...
Öncelikle bu kitaplar sayesinde kendimi bulup bugünlere kadar gelebildiğimi ve hedefimde bu kadar yol alabilme etkenim olan bu tavsiye kitaplarımdan özellikle tavsiye ettiklerim İpek ONGUN' un kitaplarıdır. Diğerlerini sonradan da okuyabilirsiniz. Ben çok faydasını gördüm. Sizlerede tavsiye ederim. Beni daha iyi tanıyıp o kitapların etkisi ile nerelerden nerelere geldiğimi öğrenmek isteyenler olursa kişisel web sitemi inceleyebilirler.
ben yaşama çevrilen pedal ı okudum çok hoşuma gitti.çok gaza getirici bi kitap birde her saniye değerlidir var ama onu okumadım.okuyanlar varsa sizce yaşama çevrilen pedal daki zevki bu kitaptada alabilirmiyim?
Ben de yüzüklerin efendisi serisi manyağıyımdır.Kitaplarını da tavsiye ederim.Gerçi bu konuyu açan arkadaş zaten okmuştur da göndermem diğer arkadaşlara olsun
çok gizel bir kitap
ayrıca benim önerebilceğim
Stephen King - Kule serisi hatırladığım kadarıyla 7 kitaptan oluşuyodu 10 günde bitirmiştim ama süper bir seri..