Scudo Sports

Okuduğunuz ve beğendiğiniz kitaplar

Anthony Burgess, Otomatik Portakal
Paulo Coelho, Veronika Ölmek İstiyor
Patrick Suskind, Koku-Bir Caninin Hikayesi
Mario Puzo, Baba
Pierre Charres, On Dokuz Saniye
Paul Auster, Yazı Odasında Yolculuklar

Cogu filmleri cekilmis olan kitaplar ama ben kitaplarını okumanızı siddetle tavsiye ediyorum. Hatta Otomatik Portakal'ı tekrar okumaya basladım dün =) kitaplar hakkında bilgi almak isteyen olursa özel mesaj atmaktan cekinmeyin =)

Scudo
@sea84

Mesela şöyle: Yalnızız:p

George Orwell - 1984
Ursula Le Guin - Mülksüzler

... ve her çeşit sürükleyici roman, Dan Brown'ınkiler, Adam Fawer - Olasılıksız, Metal Fırtına serisi, zamanında Harry Potter bile okurduk ya:D

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
İskender Pala: Babil'de ölüm, İstanbul'da aşk.
Orhan Pamuk: Sessiz ev, Yeni hayat

Klasiklerden en hayran olduğum kitap Dostoyevski: Suç ve Ceza. İnsan psikolojisi daha iyi anlatılamaz bence.

• Beğen
Selam Arkadaslar ,

Bende filimleri cekilse bile onceden kitaplarin okunmasindan yanayim. O zaman seyrettiginiz flimi daha iyi anliyorsunuz .Kitap karekterleri o kadar iyi tasvir ediyor ,dusunceleri o kadar iyi anlatiyor ki derinligine giriyorsunuz konunun.

Genelde klasiklari hepimizin okumasi gerekiyor onlar basli basina basyapit.
Ayn Rand'in Hayatin Kaynagi ( The Fountainhead ) beni etkilemis ve soluksuz okumusumdur.

• Beğen
Marc Leavy - Keşke Gerçek Olsa / Sizi Tekrar Görmek
Suzanne Colins - Açlık Oyunları

:in:

• Beğen
Arkadaşlar..

Ben en son okuduğum kitabi en beğendiğim kitap size tavsiye ediyorum..

A.Ali URAL, Posta Kutusundaki Mızıka..

Sevgili Dost!

Bu sabah kuş sesleriyle uyandım. Ne güzel değil mi? Hayır, güzel değil! Açık pencerimden ok gibi dalip yastığıma saplanan karga sesleriydi.

Kuş sesleri dediğimde aklına asla karganın gelmediğini biliyorum. Bu, karganında bir kuş türü olmayışını bilmediğinden değil, karganın türünün en önemli özelliği olan güzel bir ötüşten mahrum oluşundan elbette. Yüzümü yıkarken acaba diyordum; acaba türümüzün en önemli özelliklerini taşıyor muyuz? Hareketlerimiz ve sözlerimiz nerelere saplanıyor? Acaba ''insan'' denince hatırlanıyor muyuz?

Bu kitabı okuduktan sonra ne karaya siyah diyeceksiniz ne de beyaza ak. Buda benim yorumum..

Eyvallah..

• Beğen
Şu konuyu güncellemek lazım.

Hepinize (link) kitabını okumanızı tavsiye ediyorum.

Arkasından (link)

Saymakla bitmez güzel kitaplar ...

Felsefik guzel bir kitap olarak, zen ve motosiklet bakim sanati.
Siyasi kitap olarak,
Teşkilat, Selman Kayabası

kitap okuma alışkanlığım yoktu.
ama askerden baktım arkadaşlar kitap alıyor bende onların sayesinde almıştım.
hayatımda okuduğum 3 - 4 kitaptan biri olan " aklından bi sayı tut " adlı kitap iyiydi.

diğer okuduklarımı hatırlamıyorum :D

Valide sultanı alıştırdım şimdi benden çok kitap okuyor

Kiralık konak bence şu an da piyasaya çıkan dandik kitaplardan kat kat iyidir

Asrın insanının ihtiyaç duyduğu tüm soru ve şüphelere cevap veren kaynak bir eser.Risale-i Nur Külliyatı'nı şiddetle öneririm.

Geri