Scudo Sports

Öğrencinin Ekipman Derdi :/

Zodiac.

Bisiklet Ve Özgürlük
Tepki
13
Başlangıç
1998—99
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Cyclocross
Merhaba Kardeşlerim sizlere birşey sormak istiyorum benim kullandığım kask kırıldı ve yenisini almam gerekiyo öğrenciyiz o yüzden para kaynağı çok fazla değil bisiklet ve bisiklet ekipman ürünleri ülkemizde gerçekten pahalı bunun için uygun fiyata kaliteli ekipman alabileceğim Neresi var Büyük ihtimal eldiven felanı da yenilemeyi düşünüyorum yardımcı olabilicek Varmı ??? Şimdiden teşekkürler . . .

Scudo
Decathlonda uygun fiyata bulabilirsiniz. Ancak kur çok yukseldiginden fiyatlar orada da arttı epey. Şubat mart gibi ellerindeki kışlık urunleri bitirmek için indirim yapıyorlar, gayet uygun oluyor takip edin derim.

Çok teşekkür ederim takipte kalıcam

Fiyat / performans olarak en iyi ürünleri Decathlon'dan alabilirsiniz. Benim de tavsiyem o yönde olur.

Carrefour'da arka ışıklı kask vardı. Benim sedona'dan daha iyi gelmişti. 50-60tl olmalı.
Diğer seçenekler ise eBay, buyincoins, decathlon

@Gökhan Toros

Teşekkürler bilgi için bu arada Decathlon mağazalarıyla internet satışı arasında fiyat farkı oluyo mu acaba ?

@Barış Onur

Hepsine bakıcam inşallah bulurum :)

@Furkan Candan

Tüm ürünlerde fiyatlar aynı, sadece kargo ücreti alıyorlar. Her yere standart 5,90 TL.

Büyük ve geniş ürünlerde, (bisiklet, kayak takımı vs..) kargo ücretleri yükseliyor. (link)

decathlon mağazada bazen daha ucuz olabiliyormuş,neden anadolu yakasında yokki :eek:ut::agla:

Bu zamana kadar,İzmir Decathlon mağazasında seri sonu indirim dışında,indirim göremedim yada denk gelmedim.

1 gün önce ki baktığınız ürün,ertesi gün zamlanabiliyor,ayrıca sistemlerinde olan bir ürün,raf stoğunda olmayabiliyor,

Yine de piyasaya göre uygundur Decathlon,kaliteli ürünler satıyor genelde.

@Furkan Candan

Normalde oluyor, evet. Fakat sezon sonunda, son kalan ürünlerde v.s özel indirim yapabiliyor şubeler. Gidip bakmak daha mantıklı o nedenle, eğer çok uzak değilseniz.

En iyisi decathlon fiyat ve performans oranı çok iyi bazen sorun çıkabiliyor bi yağmurluk siparişi verdim stoklara girmiş ama daha yurt dışından gelmemişti bi üst modelini verelim dediler fakat o da mavi siyah gibi kötü bi renkti bende bekledim 15 gün sonunda yağmurluk geldi gayet de iyi duruyor gereksiz yere yüzlerce liraya gerek yok. Bu yüzdden dde stoklar hızlı tükeniyor Decathlon da

Bisiklet için her türlü parçayı (yama takımı gibi şeyler hariç) her şeyi yurt dışından alıyorum. Gümrüğe takılsa dahi Türkiyeden daha ucuza geliyor. ( starbike-chainreaction)

Kemdim için kask kıyafet gibi şeyleri ise büyük mağazalardan alMIyorum. Ufak bireysel dükkanlar daha ucuz oluyor.

Kıyafet tarzı ürünleri türkiyeden (dechlanton, atlaskamp, ikinci el) , aksesuar ve yedek parça tarzı ürünleri chainreactioncycles'tan alıyorum.

Geri