Teşekkür ederim Buyincoinsten aldım. Açıkçası beklentilerimin üzerinde çıktı. lens kullandığım için rüzgarda gözüm kuruyor. Ben de türkiyedeki tek camlı gözlüğe 30 tl vereceğime çinden 8 dolara 5 camlı alayım dedim
çok güzel güle güle kullanın bende arkadaşalara katılıyorum gayet uyumlu olmuş suluk ve suluk kafesi bende aksesuarları dediğiniz siteden almak istiyorum yanlız gözlükte endişem var nasıl kalitesi çok sırıtıyor mu
Bisiklet renk uyumu güzel olmuş ama
1-o yama biraz kalitesiz bende aldım 1 liraya birmilyoncudan taşımaya değmiyor yapacaksan evde yapacaksın onu benim 2 saaatimi alddı yapıştırıcı tutmuyor.
2-Km saatinden memnunmmusunuz?aynısından almayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim. Gözlüğü lensin üstüne takıyorum, görüntüde hiçbir bozulma olmuyor. Daha önce de dediğim gibi beklentimin üzrinde çıktı. Parasına göre çok iyi bence.
Teşekkürler. Boy 1.72 şöyle söyleyeyim, ykbikes'ı aradım adamların elinde sadece 18" vardı, boyumu söyledim, adam bisikleti yarı fiyatına bulsan bile kendine uygun kadro boyundan başkasını alma demişti forumda da epey bahsediyorlardı kadro öneminden. O yüzden sadece 16" lere baktım.
Yama setini beğenmezsem yenisini alacağım mecbur km saatinin doğru gösterdiğine neredeyse eminim diyebilirim. Fakat tuşları pek güven vermiyor. Ha bir de pilini çıkarınca tüm hafıza sıfırlanıyor. Hocam 3 dolarlık malzeme alın gitsin 70 80 liraya aldığınız km saatini bisiklet üzerinde unutmamanız lazım gözünüz arkada kalacak vs vs. Bence ucuz birşey daha mantıklı.