Scudo Sports

Öğrenci geliriyle alınan bisilet :) - Kron xc 150 (2013)

@Halit Akçiçek

Bende internette bir bisiklet sitesinde gördüm fiyatı 435 tl idi yani normal bir fiyat hayırlı olsun hocam sağlıklı günlerde kullanın :)

Scudo
@Halit Akçiçek

Son olarak takıp numarasıyla nasıl oluyor ??

@Berfu emre

Takip numarası sayesinde kargonun nerede olduğunu görebilirsin dostum.

@Halit Akçiçek

Çok saol bısıkletın guzelmıs ıyı pedallar

@Berkcan ERGEN

Teşekkür ederim :) Buyincoinsten aldım. Açıkçası beklentilerimin üzerinde çıktı. lens kullandığım için rüzgarda gözüm kuruyor. Ben de türkiyedeki tek camlı gözlüğe 30 tl vereceğime çinden 8 dolara 5 camlı alayım dedim :)

çok uygun bir siteymiş çinden geliyor dimi bide güvenli bir site mi kaç günde geldi

kardeş güle güle kullan bizede nasip olur inş fakülteye bisikletle gidip gelmek bu arada suluk 10 numara durmuş

hayırlı olsun.karar vermek süresini geçip satın almışsın.herkese nasip olur umarım.

@Berkcan ERGEN

2 haftada geldi diyebiliriz. Karışıklık sonucu ptt 5 gün kadar bekletmiş buradaki şubede.

@mavinehir

Teşekkürler. dediğiniz gibi hocam inşallah herkese nasip olur. Seçim, kargo, montaj epey stresli :)

çok güzel güle güle kullanın bende arkadaşalara katılıyorum gayet uyumlu olmuş suluk ve suluk kafesi bende aksesuarları dediğiniz siteden almak istiyorum yanlız gözlükte endişem var nasıl kalitesi çok sırıtıyor mu

Kafes bence de yakışmış , hayırlı olsun :) Bir de yanlış anlamayın boy kaç ki özellikle 16' aradınız?

Bisiklet renk uyumu güzel olmuş ama
1-o yama biraz kalitesiz bende aldım 1 liraya birmilyoncudan taşımaya değmiyor yapacaksan evde yapacaksın onu benim 2 saaatimi alddı yapıştırıcı tutmuyor.
2-Km saatinden memnunmmusunuz?aynısından almayı düşünüyorum.

kardes hayırlı olsun bol pedallamalar km saatini bnde sormak ıstırm memnunmusun

Hayırlı olsun bende kask almayı düşünüyorum kask gelince fotoğrafını paylaşırmısın

@ziinal

Teşekkür ederim. Gözlüğü lensin üstüne takıyorum, görüntüde hiçbir bozulma olmuyor. Daha önce de dediğim gibi beklentimin üzrinde çıktı. Parasına göre çok iyi bence.

@TaylanEr

Teşekkürler. Boy 1.72 :) şöyle söyleyeyim, ykbikes'ı aradım adamların elinde sadece 18" vardı, boyumu söyledim, adam bisikleti yarı fiyatına bulsan bile kendine uygun kadro boyundan başkasını alma demişti :) forumda da epey bahsediyorlardı kadro öneminden. O yüzden sadece 16" lere baktım.

@Umut Kılınç37

Yama setini beğenmezsem yenisini alacağım mecbur :) km saatinin doğru gösterdiğine neredeyse eminim diyebilirim. Fakat tuşları pek güven vermiyor. Ha bir de pilini çıkarınca tüm hafıza sıfırlanıyor. Hocam 3 dolarlık malzeme alın gitsin :) 70 80 liraya aldığınız km saatini bisiklet üzerinde unutmamanız lazım gözünüz arkada kalacak vs vs. Bence ucuz birşey daha mantıklı.

Geri