Scudo Sports

Oğlumun Doğumgünü.

Scudo
bence en iyi model sedona borla olur :) başlangıç için ideal bir bisiklet olduğunu düşünüyorum.. internet üzerinden sedona satan varmı derseniz o konuda bilgim yok :S

• Beğen
Tepkiler: Esfer
Arkadaşlar öncelikle ilginizden ötürü hepinize çok teşekkür ederim.
Sizlerin önerileri ile ben bi kaç bisiklet modelini belirledim.
Geriye bu modeller arasından seçim yapmaya kaldı.
Beğendiğim modelleri sizinle paylaşmak istiyorum, bu modeller arasında hangisini seçmeliyim, nedeni ile belirtirseniz size minnettar kalırım.
1- Sedona 701
2- Kron XC250
3- Whistle Miwok 1163D
4- Whistle Miwok 1054V
5- Carrado 417 Turner
6- Carrado 41 Grunge
7- Salcano NG 650
sizlerin ilave edeceği modelleri de görmek isterim.
Oğlumun 10 yaşında olması ve ilk kez 26 jant bir bisiklete bineceği hususunu göz önünde bulundurursanız memnun olurum.
Şimdiden ilginize ve desteğinize teşekkür ederim.

@Esfer

Şimdi abi senin listende 7-Salcano ng 650 diğer bisikletlere göre düşük onu eleyelim sonra carraro 417 turner de carrao 419 grunde ye göre düşük yani listenizi şu şekilde yapın ve küçültün :)

1-Carraro 419 grunde ( diğer carraroya göre yüksek )
2-Kron xc 500 (Bu da daha iyi olur bütceniz yeterse )
3-Sedona 711 (bu daha iyi olur bütceniz yetiyorsa )

Dün biraz araştırma yaptım.
Bulunduğum şehirde Bianchi ve Ümit bisikletlere rastladım.
Sizin önerdiğiniz bisikletleri bulamadım. Bianchi ve Ümit bisiklet hakkında fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.

Bana kalırsa 10 yaşındaki bir çocuk için 600 650 liralık bisiklet lüks kaçar.Tam olarak kıymetini bilemez.Bu yüzden mümkünse tourney sisteme sahip ümit ve bianchiler alınabilir.Eğer ilerde bisiklete devam etmek isterse daha iyisini alırsınız.

• Beğen
Çocuğunuza bence salcano astro 240 srv - 241 sv ikisinden birini alınikisinde fiyat aralığı aynı sayılır muhteşem bir bisiklet

http://i48.tinypic.com/fa8pk5.jpg
SPEED 4000
Kadro 26" ALÜMİNYUM 1.1/8" YARI ENTEGRE MAŞA YATAĞI
Maşa SÜSPANSİYON ZOOM 26'' 1.1/8''
Jant 26/559X19 XLC ÇİFT KAT ALÜMİNYUM SİYAH 36H
Lastik 26X1.95 53-559 SİYAH
Vites SHIMANO TOURNEY SERIES -21 VİTES
Fren V-FREN ALÜMİNYUM
Sele DDK 373 BIANCHI
FİYAT: 464,00 TL
(link)

O halde oğlunuz için en ideal bisiklet budur.

(link)
ama siz şu an 26'' jant bisiklet almakla hata ediyorsunuz 26'' jant bisikleti daha ben yeni kullanacağım (boyum 1.60)o yuzden daha kuçuk ebatlarda alın ya da bisikletin kadrosu düz ya da yukarıya doğru olması hafif aşşağı doğru olsun (çoook aşşağıda değil onlar kız bisikleti) o boyutlarda alın ama hiç belli olmaz almadan once bisikletle mutlaka bir test sürüşü yapın eğer alacağınız bisiklet yaşadığınız yerde yoksa ona benzeyen bir bisikletle test sürüşünde bulunsun test sürüşü şarttır
onun boyunda ben bu bisikleti kullankrdım ama çok sorun çıkartırdı
(link)

26" bencede büyük olur,onun yerine daha düşük ölçüleri
tercih edin,model olarakta kron xcj serileri,hem tasarım olarak (ki 10 yaşında bir çocuk bisikletin görünüşüyle ilgilenir) hem de özellik olarak uygun olur.xcj serileri aşağıdaki linkte
(link)

• Beğen
@tellal

Şuan sitede arkadaşlarının kullandıkları bisikletler var ve geneli bianchi kullanıyor. 26 jant bisikletler için erken olduğunu düşünüyordum, lakin kendisi kullanabildiğini söyledi ve bende bunu gördüğüm için 26 jant bir bisiklet almaya karar verdim.

@Ömer Soykan

Bahsettiğiniz Carrado ve Kron bisikletlerden Bianchinin çok farkı var mı?

O zaman bianchi ye hiç bulaşmayın, çocuk için önemli olan tasarımıdır, genellikle göze hoş görünen renk çeşitliği fazla bisikletleri severler.Tabi özelliklerininde kötü olmaması gerekir.Bu kriterlere en uygun bisikletler (tasarımın çocuklar tarafından sevileceği) kron ve whistle marka,benim önerim kron xc250 veya xc500, whistle miwok 1164d sarı-siyah veya mavi-beyaz.
Kronlar zaten biraz önce verdiğim efor bisikletin sayfasında var, xc 250 için hemen hemen her renginin canlı fotolarını 'Bisikletlerimizin Fotoğrafları' bölümünde bulabilirsiniz, whistle için:
(link)

• Beğen
@Esfer

Vites takımı Kron XC250'den daha iyi. Kadro aliminyum. Maşa Kron ile aynı. Hemen hemen aynı kalitedeler. Carraro'nun donanımı daha iyi ama daha da pahalı.

Arkadaşlar, Kron, Corrado ve Whistle markalarının birbirine olan üstünlükleri nelerdir?
Genelde bu 3 markadan söz ediliyor. Benim için bisikletin hafif olması önemli bir unsur. Tabi ki donanım yönünden de üstün bir bisiklet olmasını istiyorum.

Kron türk malı, carraro ve whistle bianchi tarafından ithal edilen italyan markaları.Kaliteleri birbirirlerine çok yakındır.Üç markada uygun fiyatıyla tercih sebebi oluyorlar.Bu üç markada uygun fiyata iyi donanıma sahip bisikletler üretirler :)

• Beğen
@İbrahim Özhan DOKUMACI

Bana bu durumda bu üç marka içerisinden göze hoş gelenini tercih etmek düşüyor.

@Esfer

Aynen öyle, canlı görme fırsatınız olmayan bisikletlerin canlı fotoğraflarıda bisikletlerimizin fotoğrafları bölümünde mevcut.Google görsellere model ismi yazdığınızda zaten ilk görseller bu sitedeki fotoğraflardan çıkıyor,şimdiden hayırlı olsun,ufaklığın doğum günüde şimdiden kutlu olsun :)

Çocuk dediğiniz gösteriş ister :=)Salcano 240 srv'nin 2.2 lastikleri yeter:=).Donanımı deseniz her parçası ayrı bir marka,ayrı bir performans.Sistemler gözden çıkarttığınız paranın hakkını veriyor.Ama bu dediğiniz modellerde ısrarcıysanız Tabi ki whistle sırf kadrosunun çekiciliği için alınır.Oğlunuzun doğum günü şimdiden kutlu olsun.

• Beğen
Geri