Scudo Sports

Oğlum için denge bisikleti önerisi

umito

Üye
Tepki
94
Merhaba;

27 Aylık oğlum için pedalsız denge bisikleti önerilerinizi bekliyorum.Ben araştırdım karşıma Puky Specialized Hotwalk ve BTwin New run ride markaları çıktı.Pukynin sıfırı yok.İzmirde 2. el web sitesinden satan biri var o da önce havale sonra kargo dedigi için olmuyor.Uygun ama kullanışlı önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

(link)

(link)

(link)

Birde her iki magazadada internetten satış olanağı yok,Bende antalyadayım ulaşma imkanım yok.

Scudo
Delta bısıklette çeşit sayısı daha fazla .İstersenız ınceleyebılırsınız.

(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: umito
Ebubekir bey tesekkur ederim çok güzel çeşitler,ahşap düşünmüyorum,
Metal için de ayak koyma yeri olmasını istiyorum.

Ebubekir Bey fiyatlar makul bisikletler çok güzel alışveriş yapsam kargo gümrük bi sorun olmurmu kullandınızmı siteyi daha önce :)

@umito
Bıldıgım kadarı ıle kargo harıc 75 Euroya kadar getırdıgınız urunlerde vergı odemıyorsunuz.Sınırın altında urun alırsanız gumruktede muhtemelen sorun olmaz. Bıke Dıscounttan alısverıs yapan , Bısıklet alan arkadaslar var.Guvenılırlık konusunda herhangı bır sorun yasamazsınız.

• Beğen
Tepkiler: umito
Merhaba.Gerçi ahşap istemediğinizi belirtmişsiniz ama başlığa uygun olduğu için ekliyorum, konuyu okuyanlar arasında ilgilenenler olabilir.

İzmir bisiklet derneğinin eski başkanı, şu anda da aktif olarak bisiklet için pek çok çalışması ve gayreti olan Mustafa arkadaşımızın bizzat ürettiği taytay bisiklet var.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Afyon35 ve umito
Biz kızım için aşağıdaki motoru aldık kendisi 4 yaşında artık ufak geliyor ama hala kullanmak istiyor taşıması kolay kendi kendine ayakta durabilen bi yapıya sahip.

(link)

• Beğen
Tepkiler: metegur ve umito
Herkese teşekkürler,specialized hotwalk modelini aldım perşembe elimde olacak.

merhabalar. Toddlebike2 - Avrupa'nin en cok satan 1-3 yas denge bisikleti artik Turkiye'de. Urun tamami ile Avrupa da uretilmistir. Cocuklarin kas gelisimini ve denge koordinasyonlarini gelistiren bisiklet , 0,8 kg agirligi ile cocuklar tarafindan rahatca tasinabilmektedir. Bu sayede cocuklarin kendilerine olan ozguvenlerinide arttirmaktadir. 3 renk alternatifi ile toddlebiketurkey.com adresinden online alisveris yapilabiliyor.

@umito merhaba baya zaman geçmis ama bisiklet ariyorum bende ayak destekli denge bisikleti kizim 27 aylik tr de ayak desteklisini bulamadim siz nereden aldiniz uardimci olurmusunuz rica etsem

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
İstenilen fiyatların aşırı olduğunu düşünüyorum.

Sahibinden üzerinden b’twin’in denge bisikletini kargo dahil 80₺’ye almıştım. Tam bu fiyata olmayabilir ama, şahsi fikrim 250₺’den fazla vermenin israf olduğu yönünde

Merhaba, bende kızıma denge bisikleti almak istiyorum imaginarium mağazasında gördüm birtane ama yaş aralığı 3-5 diyor ve bacak mesafesi yüksek kaldı kızıma. Eva 21 aylık. İnternetten baktığımda first bike, strider bike ve puky gördüm ama türkiyede satışı yok sanırım bu ürünlerin, yada ben bulamadım. letgoda ikinci el pukky satılıyor, gerçi sıfır yazmış satıcı ama 600 lira biraz fazla geldi. Decathlonda da varmiş eskiden sanırım onu da burdan anladım ama şuan yok satışı. Acaba benim bilmediğim bir türkiye sitesi vs. olabilir mi denge bisikleti satışı yapan, bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Tahta istemiyoruz ama tek kriter bu gibi şimdidlik, birde bacak mesafesinin uzun olmaması lazım (insame diyorlar yabancı sitelerde).

İlginiz için şimdiden teşekkürler

@gizemgizem Decathlon'da denge bisikleti vardı ama dediğiniz gibi artık yok sanırım. Sahibinden'de şu ilanı buldum Decathlon'da eskiden satılan model: (link)

Özellikleri şu şekilde: (link)

Kesinlikle Corelli Fluss Öneririm. Yeğenime aldım çok güzel. Sitede ki resim sanırım sadece fotoğraf çekimi için konulmuş Concept diye düşünüyorum. Alınca çok çok daha güzel olduğunu anladım. Hayvancıklar, gökkuşakları cicili bicili şeyler. Hele renkleri yok mu sanırsınız şeker :D Cidden öneririm. 350 TL gibi bir rakama aldım. Kesinlikle değer :)

(link)

@Oğuzhan Y.

Biz de 3 yaşındaki küçük oğlumuz için denge bisikleti ararken, bundan bakmıştık. Burada satışı kalmadığı için, ikinci el 50 TL'ye almıştım :) Bizimki bu yaz kullanır sanırım, seneye normal bisiklete geçer diye düşünüyorum, o zaman da yine uygun bir ücretle birine devrederim.

@cem_filiz
Rezerve :)

Geri