Scudo Sports

Ödünç tur ekipmanı desteği sağlar mısınız?

Scudo
(link)
Bu ürünü sipariş verdim. Baya sipariş verilen bir ürün yorumlarıda olumluydu. Bu arada kimse henüz birşey vermedi ama güzel fikirler paylaşan arkadaşlar oldu sağolsunlar.

yine başlıkta her haltı bilen ama hiçbirşeye yardımcı olamayan arkadaşla doluşmuş.

Arka bagaj ödünç verebilirim.
1 adet mat ödünç verebilirim.
1 adet çadır ödünç verebilirim.

Yatağın altında duracağına kardeşimin işini görsün...

@Riverside

Hocam iyi oldu bu çadırı alabilirim. Siparişi de iptal edebilirim sanırım kargolanmadığı için bi bakayım ona. Özelden iletişime geçiyorum sizinle.

@N.ÖZKAN Merhaba iyi bayramlar, çok iyi olur iptal ettim siparişi akşam. @Riverside ile iletişim halindeyiz şu an çadır mat ve arka bagajı ödünç verebilceğini söyledi sağolsun. Aksilik olmazsa kendisinden temin edeceğim bu üçünü bir aksilik olursa eğer size mesaj atarım mutlaka. Sanırım temel ihtiyaçlar karşılanmış olcak bu şekilde. Benim bilmediğim eksik ve ödünç alınabilecek bir ekipman varsa bilgi verilirse sevinirim.

Tüm bisikletforum.com ailesinin Ramazan Bayramı Mübarek olsun. İyi Bayramlar..

(link) Şöyle bir ekipmanla karşılaştım aklımdaki soruya cevap ararken. Tur boyunca kirlenen giysilerimizi nasıl temiz bir şekilde yıkayabiliriz? Sorusuna uygun bir cevap sanki ama 250 tl

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Aslinda cok mantıklı bir is. Hatta isi ticarete bile dokulmesi muhtemel. Araba kiralaniyor, bisiklet kiralniyor, bauhaus da ekipman kiralanıyor.

Yani bir bisikletci bu ise girse suradaki satilik buradaki kiralik kirasi bu kadar diye iyi tutacagini dusunuyorum.

Mesela yilda bir iki kere tura anca cikabilen bir kisi icin kiralaman daha mantikli olur. Ondan sonra soylendigi gibi aliniyor binilemeden vakit bulamamaktan geri ikinci el satisina konuyor yazik oluyor.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@N.ÖZKAN ’a çok teşekkür ediyorum. Bugün buluşma fırsatımız oldu ve bagaj + matı ödünç aldım kendisinden. İkisi de gayet hafif bendeki mat baya ağırmış bu matın yanında. Bunlara ek olarak arka ışığımın yetersiz olduğunu farkedip kendi arka ışığını çıkarıp verdi çok sağolsun :) Şimdi heybe ve çadır kaldı geriye. Ödünç veya satın alma önerilerinizi bekliyorum. Çadır konusu özellikle karışık gibi duruyor. Çeşit ve fiyat aralıkları açısından.

Dosyalar

• 65FD5A8D-380F-4A9D-91A5-F4858E4AE375.jpeg
    65FD5A8D-380F-4A9D-91A5-F4858E4AE375.jpeg
    112,5 KB · Okunma: 25
@MossoM
Ustte
Link attim orada ureten arkadasin cep numarasida var. Face haric bilmiyorum var mi baska siteleri

@maksim L soba borusu alın bu tarz birşey yapmak isterseniz bence daha kullanışlı olur

Çadırlarda indirim varmış hocam

"(link)

Daha fazla indirim yaptırmak için jetonlarla seçkin üye kuponu takas edebilirsiniz, Ayrıca satıcıyı ikna edebilirseniz sepette yüzde 10 indirim yapıyor. Artıway kullanarak yüzde 8 ücret geri ödemesi de alabilirsiniz."

• Beğen
Tepkiler: MossoM
218E0B7B-A365-499D-B02F-8C856A02B579.jpeg 64AB79DF-57BC-42C2-A38A-6F8E4E310AD5.png 12FAC7A0-993F-4309-B7E6-C1BF79166F86.jpeg Yavaştan şekilenmeye başladı bisikletim tur için. Resimdeki çadırı aldım bugün dekatlondan iki kişilik olanı alıcaktım satış görevlisi üç kişilik olanı almamı tavsiye etti onu aldım. Gözüm şimdiden korkmaya başladı nasıl yapıcam bu işi aklım almıyor şu an. Bu ağırlıklarla yokuş çıkmak felaket olmalı. Çadırı nasıl sabitleyebilirim bagaja pratik bi yolu varmı yoksa elime ipi alıp dolamalımıyım düşmeyecek şekilde?

@MossoM
Tek kisi cikmayacak misin abicim 3 kisilik cadir nedir alsana 2 kisilik

@mariokaldato tek kişiyim abi ama gördüm orda 120 eni küçük kalıyor baya hem arabayla gidince ilerde yanıma sevgiliydi arkadaştı, anneydi alır giderim. Artı bisikleti çadıra alabilirim çalınmasın diye. Bu çadırı 120 si tek kapılıydı bide iki kapı esme açısından iyi olur diye düşündüm. Bagaja nasıl koyayım resimdeki gibimi enine mi? Bu kancalı ipler olurya böyle yüklemeler için onu nerde bulurum?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@MossoM
Tum mahalle bisikletcilerinde bulunur o kancali lastiklerden

Sahibinden vs sitelerinde de mevcud.

• Beğen
Tepkiler: MossoM
Decathlondan aldığın lambalar Buzlu cam ile kaplı aydınlatması yetersiz gelebilir, ancak loş ışık verir. ( bilerek almadıysan tabi )

Aşağıdaki kafa lambası 3 adet AAA pil ile çalışıyor, fiyat olarak ucuz 8-10 TL civarında.
4 modu var (düşük-orta-yüksek-flaşör )
Kampta , balıkta, gece yürüyüşlerinde, hatta zor durumda bisiklete ön aydınlatma olarakta kullanılabilir. Aydınlatması iş görecek kadar yeterli. İkinci lamba olarak bulunması kampçı arkadaşların kesinlikle işine yarar diye düşünüyorum.

LED-207_Web.jpg

Geri