Scudo Sports

Odtü Yarışı... Son Bilgiler...

Ankara da Tüm canlarla buluşmayı umud ediyorum.yer problemini giderdik diyebilirim.Belki OTDÜ'ye çok yakın değil ama Kızılay da fena seçim değildi bizim için.
Katkılarından dolayı Ankara Bisiklet Ailemize şimdiden teşekkür ediyorum.

Yüreğim ve Sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

Scudo
@candede
selam. yer problemi nasıl çözüldü acaba.çadır yerimi otelmi.yoksa sadece sizin için mi çözüldü.otel veya pansiyonsa ücreti ne kadar.biraz bilgi verirseniz sevinirim.

*otel konusunda Alkın Prestige Hoteli arayın : 287 10 03
Odtü yarışı için gelen bisikletçileriz deyin, indirim imkanı var. (mesela oda+kahvaltı , 3 kişi aynı oda 120 ytl.)
*gascon ; net parkur için erkut'un dediği yerden git(ilk msj) ve sarı zeminli çizdiğim haritayı yanına al.

Alkın otel ile parkurun (link) sağ üst köşesinde kesişen nokta (985 mt.) arası 1-1,5 km.
Ama odtü'ye Balgat kapısından girip start noktasına ulaşmak isterseniz 3-4 km.

http://n.1asphost.com/memocy/odtu.JPG

Merhaba arkadaşlar,

Size bir şey sorucaktım. Bir aksilik olmazsa yarışmaya katılmayı düşünüyorum 18.10.1977 doğumlu olarak hangi kategoriye dahil olucam 30+ mı yoksa elit b mi? Bir de her iki durumda da gsm lisansının yeterli olucağına dair bir fikre kapıldım, doğru mudur? Şimdiden teşekkürler,

şifa

Doğum yılı önemli, yani 30 yaşındasınız ve Master kategoridesiniz. Evet sabah kategorilerinde GSGM lisansı yeterli.

Sağlık durumun elverirse ben de orada olacağım.

• Beğen
Tepkiler: sifa
3. ODTU-ANKARA ULUSLARARASI DAĞ BİSİKLETİ KUPASI
YARIŞ PROGRAMI

02 Haziran 2007 Cumartesi

12:00 Kayıtlar Başlıyor
16:00 Kayıt İşlemi Sona Eriyor
17:00 Teknik Toplantı
Teknik toplantı ve kayıtlar Stadyum'un yanındaki Büyük Spor Salonu'nda yapılacaktır.

03 Haziran 2007 Pazar

10:30 60 Dakika Yarışı
40-49 Yaş Büyük Erkekler
+50 Yaş Büyük Erkekler
15-18 Yaş Yıldız - Genç Bayan
15-16 Yaş Yıldız Erkek

12:00 90 Dakika Yarışı
17-18 Yaş Genç Erkek
19-29 Yaş Amatörler
30-39 Yaş Amatörler

14:30 UCI Yarışı
Elit Erkekler
Elit Bayanlar (1 dakika ara ile start verilecek)

17:00 Ödül Töreni

KATEGORİLER

40-49 Yaş Büyük Erkekler
+50 Yaş Büyük Erkekler
15-18 Yaş Yıldız - Genç Bayan
15-16 Yaş Yıldız Erkek

17-18 Yaş Genç Erkek
19-29 Yaş Elit B Erkekler
30-39 Yaş Büyük Erkekler

Elit Erkekler
Elit Bayanlar

şu anda elimize geçen bir haberi yayınlıyoruz :)
parkur işaretlemesi yapılmış ve bazı değişiklikler olmuş..
yeni haritaya göre en üst nokta tırmanışa kadar herşey aynı , oradan ilk sola girip parkurun en teknik noktasına iniliyor.((link))
single track,kaygan ve yer yer küçük kayalık bir zeminden 50 mt. civarı irtifa kaybederek dere yatağına iniliyor.700-800 mt.single track devam ediyor,dere yatağından çıkıp,yukarı doğru single track tırmanış yapılıyor.500 metre kadar ara ara düzleşerek devam ediyor sonrada sağa doğru iniş başlıyor.bu inişin sonu start-finiş düzlüğü... şimdilik bu kadar..
Yeni harita :
http://n.1asphost.com/memocy/odtu1.JPG

arkladaşlar katılabilmek için neler yapmam lazım bir açıklayabilir misiniz acaba??

Evet, biraz once geldim, bir suru resim cektim ve gps ile haritayi cikarttim. Parkur isaretlemesi yapilmis fakat birkac yerde yetersiz, o yuzden mutlaka herkes yaristan once birkac tur atarsa iyi olur.

Resimler ve gps datasi muhtemelen bu gece yayinlanacak fakat izin verirseniz once dus, yemek ve daha sonra resimlerin duzenlenmesi var. :)

Parkur cok guzel olmus fakat keci patikasindan indikten sonra bir bolum var ki mutlaka bir ilaclama yapilmasi lazim, ve de les kokusundan da kurtulmak lazim. Umarim organizasyonda gorevli olan kisiler bu konuda birsey yaptirabilirler.

Erhan

Son dakikada aldığım bir karala Ankaraya gelmiyorum arkadaşlar hepinize iyi eğlenceler dilerim... Kapadokya Türkiye şampyonasında görüşürüz

@memocy

selam. eski sendikamın misafirhanesinde bir yer ayarladım gibi. adresi adakale sokak yenişehir.terminalden buraya bisikletimle beraber nasıl ulaşırım.toplu taşıma araçlarına bisikleti kabul ediyorlarmı.birde burdan yarış alanına nasıl gidip gelebilirim. biraz deteylı yardım yaparsan sevinirim.bunları halledersem gelicem gibi ankaraya. şimdiden açıklamaların için teşekkürler.

konaklama olayı hala çözümlenmiş değil..
mehmet cemal kişi başı 40 ytl indirimli fiyatmı oluyor?

adakale sokak kızılay'dan kolej'e giderken mithatpaşa caddesinin paraleli. bisiklet ile toplu taşım durumu eğer bisikletiniz demonte olursa olabilir.onun harici imkansız. ankaray ile giderseniz KOLEJ durağında inin..
duygun;o otel parkura en yakın yer olması ve 3 veya 4 yıldızlı olduğu için bu fiyata,olmazsa turizm otelciliğin uygulama otelini deneyin.

son durum itibariyle parkur bilgisi ve fotoğraflar için (link)

• Beğen
Tepkiler: sifa
arkadaslar ODTU-Ankara yarisi hakkinda detayli bilgilere (link) adresinden ulasabilirsiniz.

yine eksik biseyler kalirsa metu.team@gmail.com adresine mail atabilirsiniz...

Geri