Scudo Sports

Odtü Yarışı... Son Bilgiler...

@duyguny

can dede yer ayırmasına rağmen yerimiz yok şuan ama ürgüp mtb olarak açıktada kalsak gidiyoruz :rolleyes:

Scudo
@ismailağıllı

evet bende açıkta kalma ihtimaline karşı gidiyorum..
hatırlıyorum ilk yarışımdı 10 haziran 2005 bolu...
en son o zaman böyle körleme gitmiştim...

@duyguny

seninde dediğin gibi körleme gidiyoruz umarım yer buluruz artık herşeyin hayırlısı diyelim

arkadaslar ptt mısafırhanesi aradım telefona cıkan kısı cok ilgili bir bey...oda fıyatlarıda cok ii 2 kişilik oda 15ytl ( kiş başı )
tek kısılık oda fıyatı 20 ytl..
biz adana takımı olarak yer ayıyrrtık orda klacaz.....

@duyguny

duyguncm senın ıcınde yer ayırttım bılgıne

Şehir içinden ve şehir dışından arkadaşlara duyururlur...

Hem arkadaşlarımızı desteklemek hem de şehir dışından gelecek arkadaşlarla tanışmak için biz de pzr günü Odtü'de olacağız...

Muhtemelen sakatlığımdan dolayı bisikletle değil de arabayla gelicem. Hani turuncu bisikletimi göremeyince beni tanıyamazsanız gelmedi bak görüyor musun demeyin diye söylüyorum hahahaha :D

Eskişehir kafilesi olarak yarış alanındayız ortam çok güzel.Parkur güzel rekabet ortamı güzel herşey çok güzel Ankara'da.

Finaller'den dolayı gelemiorummm öfffffffffff....Tüm yarışa girecek sporculara ii yarışlar diliorum hak eden kazansınnnn...

arkadaşlar kayıt yaptırdınız mı? ben 12 den beri stadyumdaydım.. 4 te geri döndüm eve çünkü bisiklet ile ilgili hiçbir şey yok.. federasyon binaları kapalı.. kayıt yok.. herkes bir haber.. Yarın sabah yarış alanında kayıt olabilir miyiz? Kayıt yaptıranlar nereden yaptırdı? teşekkürler..

çok ilginç, yarın sabah kayıt olacaksa eğer bu akşam atlayım otobüse geleyim ben de bari...
ama burrom keşke saat 17:00 de yapılacak teknik toplantıyı bekleseydin.

@BuRroM
sen hangi stadyumdasın yaw?? ne federasyon binası ?? tüm olay ODTÜ yerleşkesi içinde.. oradaki stadyumun yanında...

@memocy

aman tanrıııımmmm:eek: neysee acemiliğime verin:D :eek: :rolleyes: yav ben 19 mayıs stadyumunda bekledim.. Ama stadyum yazınca ben de oraya gittim.. Hatta stadın yanında büyük salon da var:( ee ben de bekledim o kadar.. Memocy yarın sabah kayıt falan yapılabilir mi erkenden gelsem?

yarışacak arkadaslara başarılar özellikle can dedeye.

Geri