Scudo Sports

odtü ormanları 2 bu kez daha camurlu:D

@EMRAH CATAK

az yağmur yağdığında bisiklet sürülmez diyenlere şu yazınızı okutmak lazım bende sizin gibi karda ağmurda camurda kullanmayı severim sadece aynı bisiklete 3 kişi binmek biraz farklı geldi ben önüme bir kişi bile almam ne olur ne olmaz allah korusun:D

Scudo
@Alkan Koç

çok güzel, fırsat buldukça katılırım sana :) yolları falan öğretirsin :D

• Beğen
Tepkiler: Alkan Koç
@Yasin Büyük

tabiki ama yol ögretmeye gelirsek baya bi kondisyon lazım olacakdır sizin için:D

cok güzel bir tur olmus. maceralı. yazın daha güzel olacagından eminim. kar da vamıs biraz. özlemişim odtüyü. kampus mukemmel. paylasım için tesekkürler kardes.

• Beğen
çamur cilde iyi gelir :)

şaka bir yana ufak ama zevkli olmuş belli. Paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
Dağ bisikleti işt eböyle kullanılır. aynen devam :) daha öncede süper tur oldu demiştim ama merak ettiğim tam nereden girdiğin ve nereleri dolaştığın. tam giriş yerini falan yazarsan sevinirim

• Beğen
@Alper Yıldırım

turan güneşden cıkarken panoranın karsı tarafından panorayı biraz gecince ormana giriş var ordan giriyorum ondan sonra içerde kayboluyorum:D nereye gidersem artık özellikle aralarda 30-40 cm yollar var oralardan gitmek cok keyifli oluyor eger ankaradaysan bi gün ayarlayalım birlikde zaten 1 haftaya camur falan kalmaz şimdi yine baya yağmur yağdı cünkü

• Beğen
Tepkiler: Alper Yıldırım
@Serdar UTUŞ

temiz ve dağ bisikleti aynı cümle içinde kullanılmamalı bence bisikletimin tek temiz oldugu zaman haftada bir yaptıgım ufak bakımdan sonradır:D

@Alkan Koç

Keşke diyeceğim ama istabuldayım şu anda, istanbulda okuyorum ama yazın ayarlarız, yazın ankarada olacağım :) Cevap için teşekkürler ayrıca, eymir'e gidiyorum ankaraya geldikçe fakat orman kısmına hiç gitmedim. :)

• Beğen
1 mayıs işci bayramında Allahında izniyle eymire piknik&arazi yapmaya geliyoruz.4 kişiyiz (tahmini olarak) gelecek arkadaşları da beklerik :D

• Beğen
@M.Burak KARADAĞ

burak şu okulun bitsinde artık hafta içi bişeler ayarlayalım gerci o zamanda pazarlar izin yaparım ben şu anda hafta sonları bizim işin en yoğun oldugu zaman pek cıkamıyorum ama sabah erkenden olursa gelirim bana saatini verirsen sevinirim

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
@Alkan Koç

Abi evden 7.30 da çıkıyoruz.(urankent Onkoloji) 9 9.30 gibi (belki 10 arkadaşların performansına bağlı) orada oluyoruz.Mangallarımızı yakıp sucuklarımızı yiyiyoruz.SOnra araziye giriyoruz.Patlayan lastiklerimizi de tamir edip dinlendikten sonra tekrar geri dönüyoruz :D

o zaman söz vermeyim ama gelebilirim ben 2 gün öncedebn haber veririm sanabizim evden 20 dk ama egerki ayarlarda gelebilirsem bende kızılaya iner sizinle kızılayda buluşuruz

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
@Alkan Koç

Olabilir abi bizim kalkış yerimiz Kızılay değil normalde (çünkü hepimiz 100 er metre arayla oturuyoruz ) ama senin için inebiliriz Kızılaya.Atarız bisikletleri metroya :) ohooo. :D
Bu arada okullar kapansada ben en fazla 1 ay falan boş olurum herhalde oda her zaman değil.Çünkü ben bu sene 12. sınıf oluyorum ve sınav hazırlığım başlıyor.O yüzden şu zamanları elimden geldiğince kullanıyorum :)

• Beğen
Geri