Alkan Koç
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 455
- Bisiklet
- Trek
slm arkadaslar aslında böle ufak gezileri koymak doğru deil ama bu cok fazla camurlu ve muhtemelen dağ bisikleti sevenleri camura doyuracak bir gezi olduğu için bütün mtb severlere sunuyorum
5 nisanda yaptıgım bu gezide ne ararsanız vardı bisikletin artık camurdan tekerin dönmedigi için 2 km sırtta taşımalar köpek kovalamaları ve herşeyden önemlisi kaybolma
amacım panoranın yukarısından girip biraz dolaşıp eymire inmekti ancak dolaşırken biraz fazla aşka gelmiş olucamki gölbaşı die tahmin eettiğim yerlere kadar giddim top. orman içi mesafe 10 km sürüş + yaklasık 1.5-2 km civarı sırta alıp yürüme egerki arkamda kamera olsa Ayı Grylls programı gecerdi heralde heyecan olarak nese cok konustum artık resimler konussun sizlerde bana hak vericeksiniz
not:BU YOLA YOL LASTİĞİ İLE GİRME FİKRİ MALESEF BENDEN CIKDI
(link)
(link)
bu vites hala calısıyor
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
evet arkadaslar son iki resim işte bisikletin e insaf dediği yer ondan sonra baya yumusak bi camurdan giddim onun için yürümek zorunda kaldım cok zorlu ama zor oldugu kadar keyifli bir yolculukdu hoşunuza gittiyse ne mutlu bana
5 nisanda yaptıgım bu gezide ne ararsanız vardı bisikletin artık camurdan tekerin dönmedigi için 2 km sırtta taşımalar köpek kovalamaları ve herşeyden önemlisi kaybolma
not:BU YOLA YOL LASTİĞİ İLE GİRME FİKRİ MALESEF BENDEN CIKDI
(link)
(link)
bu vites hala calısıyor
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
evet arkadaslar son iki resim işte bisikletin e insaf dediği yer ondan sonra baya yumusak bi camurdan giddim onun için yürümek zorunda kaldım cok zorlu ama zor oldugu kadar keyifli bir yolculukdu hoşunuza gittiyse ne mutlu bana