Scudo Sports

oceanist'in (tufan) sezon jübilesi 19 nisan c.tesi erikli şelalesi

on numara geziler helal sizlere
tufan hoca sen güle gül git güzün arkada kalmasın icabında biz varız burada çavuş ben ve diğerleri geleneği sürdürür rapaları tarar kaldırır her türlü yaparız evellallah yolunuz açık olsun tümen en kısa zamanda kadrodayımmmmmmmm......

• Beğen
Tepkiler: Tufan Yuzseven
Scudo
@Aytekin Erzan

panzer tümeni rampaları aytekinle birlikte dümdüz edecektir

Bugün Tufan ve kendisi ile bir süre için son defa pidel basan arkadasları olarak muhtesem bir gün geçirdik. Oyle boyle bir eğlence bile değildi.

Bisiklet adına dostluk adına paylasım adına ve diğer hersey vardı.

Bu deli dolu arkadasıma yolunda yolculuğunda basarılar diliyiorum.

Şimdi turda yaşadığım konulurda benim ile ilgili olan kısımlar ile ilgili eğlenebilirisiniz...... Ben resimleri pc ye yükleyecek ve günü tekrardan yaşayacağım. ...

Kel şişman hımbıl ve oyle biri işte...:cool:

• Beğen
@uzaktr

tufan bir an önce git gel, daha gideceğimiz çok yer varmış ya, delmece var hiç yoksa 5 km ile erikli + 11 km tırmanışla da delmece kaçmaz bir parkur sanki.İyi yolculuklar, deniz tanrısı Poseidon seninle olsun :)

uzaktr sana gelince, eşyalarımı yıkadım, yerleştirdim, duşumu yaptım şimdi bu güzel günü senin fotolarınla bitirmek çok daha güzel olacak, hemen bekliyorum fotoları senden:D

• Beğen
evet
hepiniz sağol varolun arkadaşlar hasan dostum kerem dostum
bilo kardaş mert dostum veeeeeeeeeeeeeeeeee
tufan hoca seni özleyeceğiz
beni rampalarda frenlediniz teşekkür ederim size fakat bu ayaklarım beni dinlemiyor ayaklarıma hakim olamıyorum dönüşte gene rampaları deli gibi çıktım
neyse dizimde hiç bir sıkıntı yok hatta diyebilirimki yorgun da değilim
demekki şile bizi hepimizi canavarlaştırdı çelik gibi olduk
iyide oldu bu şile yolu kesinlikle antraman yeri açıkçası her ayın ilk pazarı ve son pazarı yapacam arkadaş bu şile olayını 2 mayısta var birde mayısın
son pazarı yaparım hazirandada iki tur tenmuz ve ağustos da yarı tur bıçkıdere
ye gider gelirim
bu gün çok güzeldi herşey
daha çok güzel turları birlikte paylaşacağımızdan hiç şüphem yok
dostlarım
robocop

ne gündü ,ne yokuşlardı ,ne şelaleydi, ne sıcaktı ,ne soğuktu ne ne ne devam edecek böyle :)
Tufan arkadaşıma öncellikleiyi yolculuklar iliyorum
özleyeceğiz çabuk gelmeye bak:(

katılan tüm arkadaşlara teşekkürler ....

• Beğen
@Aytekin Erzan

gözüm arkada kalacak,
bensiz turlar yapacaksınız, kıskanacağım sizi için için...
aranızda olmak isteyeceğim deliler gibi ama maalesef:(
sizler yeni yerler keşfedin ben gelince de beraber basalım pedallara:D

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
@uzaktr

kesinlikle inanılmaz bir gün daha yaşadım dostlarımla.
keyif, eğlence, kondisyon, sürat, rampa, orman, manzara, şelale, doğa ve dostluk dolu bir turdu, her birinize binlerce kez teşekkür ederim.

sağol dostum, sizlerin de yollarınız açık olsun,kazasız sürüşler dilerim ''bensiz''
maazallah biri ''yavaaaaaaaaaaaaaaaş'' diye bağırmaz da uçuverirsin biryerlerden:D:D

@marule

teşekkür ederim mert. iyi dileklerin için.

umarım herşey yolunda gider.

@kudu

bende sizleri özleyeceğim dostlar. hemde çoooook....
kesinlikle bende yorgun hissetmiyorum.
şile bizi deliye döndürdü. canavar gibi olduk hepimiz:D

bundan sonra rampalar bize leblebi gibi gelir:D
gerçi ben 6 ay uzak kalacağım pedallarımdan, kondisyonum 0 a iner.
geldiğimde kendimi açmak için çoook çalışmam gerek çoook:D

@KER-EM

hakikaten ''ne'' leri sonu gelmez bugün için:D

vapurda hasana da rastladık ya helal bize:D

teşekkür ederim keremim, sağ gidip sağ gelmeye bakacağım:D
daha çok yolumuz var pedal basacağımız:D

@KER-EM

çok güldüm çoooooooook:D:D:D:D:D
bülentle pedal basmak ayrıcalıktır:D
bir kere su ihtiyacınızı hep karşılayabiliyorsunuz...
heleki eğlence ve kahkaha,

hiç eksik olmuşor:D

buyrun arkadaşlar...
benim çektiğim ve hasanın çekip te benim şarjım bitene kadar bana yollayabildiği fotoğraflar:D

hiçbiri ayrılmamış ve tüm çekilen fotolar eklenmiştir:D
hani benbunda şebelek gibi çıkmışım neden upload ettin demek yok:D

(link)

Arkadaslar ben elimdeki resmiler ile ilgili olarak rapidshare linklerini sizlere messenger üzerinden ilettim. Marule-Mert sana ise sitedeki profilin üzerinden özel bir mesaj ile sana ban ayollamış olduğun mesaja cevap olarak ilettim. Resimler çok güzel çıkmıs. Selaledeki resimler ise ayrı bir güzel. Aman aman ..diyorum.

Fakat benim yoldan iki kere çıkmam ve bir virajda 10-20 metrelik bir uçurumun hemen kenarındaki düşüşüm ile ilgili bölümün güzelliği resimler de görünmüyor.:D Bana bu olaylar hiç olmamış havası verdi. :rolleyes: ... Ve herekese bir Air-göbek diyorum. Düştüğümde çok işime yaradı. Air-göbeğiniz var ise korkmadan düşebilirsiniz. Tabi kullanmayı bilmeniz gerekiyor. :D

Ama ne yaptı isem Tufan için çok renkli bir tur yayasın ve aynı hevesle geri donsün diye idi. :D

Hep Kerem mi düşecek ...!!?

Kel şişmam hımbıl ve öyle biri işte...:cool:

çavuş nerdesin napıyoruz bu hafta birşeyler yapalım hafta içi uludağ nasıl geçen çıkmışlar 3 saatte nasıl yaparız
3saat40 dakkada kılşın yapmıştım biliyosun
tek günde git gel halledbilirmiyiz
yada kartepe
canım kar çekti............

uleeeeeeeeeeeeeeeeeee
beni kışkırtiyler
hele bu pazar bir gidiyim ömerliye sonra 2 mayıs şile yapayım
10 mayıs ta ne olur bilmem ama kartepe olur gibi size uyarsa
dostlar 10 mayıs kar tepe he deyin hemen konuyu açayım kerem vede aytekin beni duydunuzmu?

Dede bak .. her tarafını çılgın gençler sardı ona göre. ( Demek ki doğru bir yerden kapı açmak gerekiyormus. Göndermedir.) Kendi yolunda gitmene izin vermiyorlar. Aytekin bir ara terkos civarına gitmisti.. Gidelim dedim. Kartepe daha oncede fikir olarak vardı.. Şile yolu zaten sürekli olaraka olacak. Artık iki ara bir derede karar vermemek için pazar günlerine istinaden bir aylık liste yapsak.. Gerçi Aytekin haftaiçi bir gün için Kartepe ve Uludağ demis amma.. bilemiyorum. Yoksa benmi yanlıs anladım.

Artı bu Uludağ olayı da.. Bir günde zor gibi diyorum ben Aytekin.

Ve bende gelcem..ben her heryere gelcem.. Zayıflarsam yakarım bisikletlerinizi ona gore..:D ..

Bunların hangi birine ne zaman gideceğiz. Daha Aydos yapacağız. Hadi birde burdan yak gibi ldu benim ki.... :D

Dede ..hatırlarsan .. Polonezkoye gittiğimizde çamur adamlar olmustuk. (Unutulurmu senin oto yıkamada su püskürtme aletinin karşışında kendini yıkatman :D...) Ve ben o çamur adamlar için ..Çamur Eşkiyarıyız.. benzetmesi yapmıstım.. Rampa eşkiyaları diye bir isim mi taksak kendimize..? Hani bütün bunları yaptıktan sonra nereye gideceğiz gibi de bir soru kafamda olusuyor... Delta ekibinden sonra Ağrıya mı? :D

Aytekin Thy yollarından sonra tek rakibim sensin .. :D .. Artık bize bir katılsan diyorum. Şu şipşakcı ve hafif iri arkadası ..Sezgin ve Berk yahu.. Onlarıda kat pesine diyorum.. :)..

Kel şişman hımbıl ve öyle biri işte..

• Beğen
İki mesaj üst üste aynı olması nedeni ile bu havaya bir yazıdır.

Geri