Dede bak .. her tarafını çılgın gençler sardı ona göre. ( Demek ki doğru bir yerden kapı açmak gerekiyormus. Göndermedir.) Kendi yolunda gitmene izin vermiyorlar. Aytekin bir ara terkos civarına gitmisti.. Gidelim dedim. Kartepe daha oncede fikir olarak vardı.. Şile yolu zaten sürekli olaraka olacak. Artık iki ara bir derede karar vermemek için pazar günlerine istinaden bir aylık liste yapsak.. Gerçi Aytekin haftaiçi bir gün için Kartepe ve Uludağ demis amma.. bilemiyorum. Yoksa benmi yanlıs anladım.
Artı bu Uludağ olayı da.. Bir günde zor gibi diyorum ben Aytekin.
Ve bende gelcem..ben her heryere gelcem.. Zayıflarsam yakarım bisikletlerinizi ona gore..

..
Bunların hangi birine ne zaman gideceğiz. Daha Aydos yapacağız. Hadi birde burdan yak gibi ldu benim ki....
Dede ..hatırlarsan .. Polonezkoye gittiğimizde çamur adamlar olmustuk. (Unutulurmu senin oto yıkamada su püskürtme aletinin karşışında kendini yıkatman

...) Ve ben o çamur adamlar için ..Çamur Eşkiyarıyız.. benzetmesi yapmıstım.. Rampa eşkiyaları diye bir isim mi taksak kendimize..? Hani bütün bunları yaptıktan sonra nereye gideceğiz gibi de bir soru kafamda olusuyor... Delta ekibinden sonra Ağrıya mı?
Aytekin Thy yollarından sonra tek rakibim sensin ..

.. Artık bize bir katılsan diyorum. Şu şipşakcı ve hafif iri arkadası ..Sezgin ve Berk yahu.. Onlarıda kat pesine diyorum..

..
Kel şişman hımbıl ve öyle biri işte..