Scudo Sports

''ocak 2012 den bıçkıdere,,,antreman ,,,''

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/14_int.jpg

A couple of showers in the morning; otherwise, chilly with a blend of sun and clouds

High Temperature
6°C

RealFeel®
2°C

Winds
NNE 14

Maximum UV
1

Thunderstorm Probability
20%

Amount of Precipitation
0.51

Amount of Rain
0.51

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
2 Hours

Hours of Rain
2 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/34_int.jpg
Mostly clear

Low Temperature
2°C

RealFeel®
-1°C

Winds
NE 14

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

Sun & Moon

alo alo ekip durum yataş,,,,,,:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

ayrıca aytek in önerisine uymaca bu etap o kadar cazip değil dedi,,,,

Scudo
alo ekip,,,

bu gün koşu sabahtan 50 tur koşu bandında ,,,,evet akşam bi dolaşayım dedim aşağı bağdat caddesine indim dehşet bi ayaz vardı saat 16.00 da ayaz fena idi ısı -0 ların altı risk olmakta artık uzun yollara gidemeyeceğiz gibi 160 km lik etaplar bizim için hikaye olabilir millet kısa mesafe yapmakta ama kısa mesafelerde çözümü 188 de halledemeyiz 5 ay yatacak halimiz yok bu beş ay boyunca havalar hepsi -0 ın altında olmaz evet tarzımız bizim uzun mesafe ve kısa mola ,,,, ocak bıçkıdere güme giderse şubata kayar şubatta ısının 0 ın üstü olması lazım spor yapacağız diye hasta olmanın anlamı yok antibiyotiklere düşmeyelim,,
evet bahtiyar ve erkan size face den istek gönderdim ama herhalde orda yoksunuz bencede iyiki yoksunuz, bence hiç uğramayın aramızda bazı arkadaşların orda olması neticesinde orda zaman tünelinde sayfa oluşturdum malum benden kaçamazlar ,,,evet yılmaz arkadaşımız haklı olarak şikayet etti fazladan 30 km yapmaktalar ve günler kısa olduğu için erken kalkarak gelmeleri gerekiyor bu da uzun mesafelerde karanlığa kalma durumu ama biz anadolu yaka olarak erken saatte çıkmaya devam edeceğiz sabah ayaz fazla olduğu için saatler 08.30 dur bostancı çıkış ama, ana merkez dudullu kavşaktır gerek polinez ve gerekse bıçkıdere buluşma yeri dudullu merkezdir,,
bahtiyar ve erkan ile orda buluşacağız anladığım kadarıyle semir gene bizi boşladı ses yok, zati anadolu yakada bahtiyar ve erkanda olmasa ölmüşüz valla

:) :) :)

evet avrupa yaka yılmaz -burak-osman çalışma yapsınlar burak durdu herhalde hiç bi olayını görmüyorum anadolu yakadan ozan artık ders ve istikbal dedi doğru karşılıyorum ,,ama bu bisiklet nankördür bıraktınmı o da sana küser ,,,

madem pendik sahil turu yapamadık bende beykoz sahil turu yaptım kudret abi ama çok soğuk vardı formumuzu koruyoruz görüşmek üzere

@Salih Dinçer

salih sen nerdesin bisiklete biniyormusun yoksa emekliyemi ayrıldın bak cemoda emekli oldu daha doğrusu herkez emekli oldu ama bu aylar bi bakıma tehlikeli -0 ların altı bisiklet açısından bizim için tehlikeli -5 lerde pek sürat olmaz evet ben bu pazar koştum pek koşunca sorun olmuyor pazar hava güzeldi,,,,,evet salih kardeş,,,
biz 4 aralıkta bıçkıderede çalıştık ben bahtiyar erkan semir ekrem 8 saatte 160 km lik etap devrildi şile rampaları ayrıca beni bilirsin benim antremanlarıma gelmeyene kartepe yasak,,,,,,,isteyen benim dışında gider kartepeye ,,,113 km tempo yapacak ekip ve sürat olacak tabi..kimse kimseyi beklemez benim ekipte ,,,,,

salih kardeşim,,,,
gidişte trenle işimiz yok bizim ...biz bostancıdan bismillah deyip basacağız 113 km ve sonra bi güzel rampa çıkacağız tam 18 km ondan sonra ayın 20 sinde o kartepe otelin havası kuru soğuk olur evet 20 mayısa bu gördüğün topikte hazırlanıyoruz tam beş ay çalışılacak her ay bıçkıdere olacak bi adet ama hava kötü olursa ertelenecek şubata gidebilir ,,,esas yoğunluk nisan ayında ve mayıs ayında olacak çünki 20 mayısa gideceğiz mayısın ilk pazarı bi adet bıçkıdere ve 20 sinde ise gideceğiz 1300 rakımdan sonra 21 km iniş var ta suadiyeye ve ordan rahmiyeye sonra gölcükten topçular yalova toplam 200 km bi günde yapılacak ama 18 km lik rampayı hesaba katarsan bu tur bi günde bize 200 km in üstünde patlar ,,,,,evet dönüşte gebzeden tren olmayacak,,yalovadan feribot olacak,,

evet dostlar,,,,ocak 2012 den bıçkıdere topiği dışında topik açılmayacak ,yani ikinci bıçkıdere için, tüm bıçkıdereler burdan devam edecek,,,

evet haberler şudur 23 ay boyunca demiryollarında onarım vardır kartepe otel etabı 20 mayısta feribot ile geçme olayına dönüştü yani yalova ve 188 den 200 e çıktık artı 12 km daha eklendi avrupa yakadan gelenlere bu tur 200 + artısı vardır ve anadolu yakadan gelenlere ise gene 200 + artısı vardır olay zordur ,,, bana tam 200 artı 18 km yazacak ,,,,,

http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/_Cover/111226-istan-izmit-kapaniyor.hlarge.jpg (link)

ANKARA - TCDD, 1 Ocak 2012 Pazar gününden itibaren araştırma ve zemin etüdü çalışmaları yapılacağından Köseköy-Gebze kesiminde 10.00 ile 15.00 saatleri arasında hattın trafiğe kapatılacağını ve trenlerin işletilmeyeceğini bildirdi. Şubat'tan itibaren hat iki yıl boyunca kapalı kalacak.
TCDD'den yapılan yazılı açıklamada, Ankara-İstanbul arasını 3 saate indirecek Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin yapım çalışmaları nedeniyle Köseköy-Gebze hattı üzerinde işletilen yolcu ve yük trenleriyle ilgili, yerel yönetimlerle de görüşülerek, yeni trafik düzenlemesine gidildiği anımsatıldı.
Açıklamada, 1 Ocak 2012 Pazar gününden itibaren, hatta araştırma ve zemin etüdü çalışmaları yapılacağından, Köseköy-Gebze kesiminde 10.00 ile 15.00 saatleri arasında hattın trafiğe kapatılacağı ve trenlerin işletilmeyeceği ifade edildi,,

evet bu haber iyi oldu sadece 10.00- 15.00 arası tren yok bizim sabahtan 20 mayısta haydarpaşa işimiz yok zati bizim haydarpaşa bostancıdan kalkacak saat 07.30 ,,,,,evet kartepe otel olacak ve biz bıçkıderelerde hazırlanacağız,,,,dönüşü gebzeden trenle saat 21.00 de yapacağız,,,,

osman,,

bizim kış çıkışı bostancı saat 08.30 yaz ise 07.30 aslında zor turlar için saat 06.00 çıkış olması lazım yazın sabah serin serin gitmek lazım örnek olarak yaza doğru açıkça ben bıçkıdere etabını ve ağırlaştırılmış şile etabını saat 06.00 ya çekeceğim iki saatte bıçkıderede olacağız ve saat 08.00 de bıçkıdereye varırız ondan sonra akşam 20.00 ye kadar vakit var ,,,,,,20 mayıs kartepe ye gelince aslında 06.00 ya çekmek lazımda mecburen saat 07.30 dedik,,,,,

Çavuş sabahtan bi uzun yapmaya niyetliydim ama papuçları değiştirirken baktım arka fren bacağı hafif şinanay biliyosun ağır adamız sert çeviriyoruz frenler önemli önce emniyet dimi ??? sonra cadde bisiklet muhammed hoce ya bi görüneyim okunup ufleneyim dedim..:):):) ve tabi senle görüşmek istedim oraya gitmişken iyi bide teklifim olacaktıo sana ama kımet değilmiş oradan göztepe mustafa hoceyı ziyaret ettim sonra baktım çamlıca tabeları bi çıkayım dedim açıkçası tırmanış bana çok fazla keyif vermedi pek bişey anlamadım ama yukarıda ortam kyaktı neyse oradan anvatanıma avrupaya geçtim Sirkeciden bi asılayım dedim floryaya kadar 40kmh ortalama tutturdum benim için fena bi rakkam değil...fakat hız ne kadar artarsa bisiklet ayarlarında ve malzemede eksikliği hissediyosunuz + tabii sürüş tarzınızı değiştirmeniz gerektiğini bu işler kolay değil al bi bisiklet sür ile olmuyor devamlı bişeyleri değiştirmek ve geliştirmek istiyor....neyse görüşürüz...

@Kudret Kurtcebe

şu bıçkıderenin yollarını bi öğreneyim sonra seni oraya gömecem Çavuş..:):):):) mezar yerini ayarla taşını ben yazdırırım..:):):):)bankadaki mangırları bana bırak bi trek madone alırım her turda sana dua ederim öbür tarafta rahat edersin..:):):):):):):)

Çavuş sana söylemeyi unuttum...
hatırlarmısın bilmem Volkan ile konuşurken ayrandan bahsetmişti en iyisi ayran falan demişti uzun zamandır deneyecek oluyordum bugün yani dün sabah denedim iyi sonuç verdi koyu tuzlu bi bidon ayran yaptım yanıma aldım hem tokluk hissi veriyor daha uzun yollarda deneyeceğim sonuçları yazarım sana...

@Ayetkin Erzan

evet kısmet değimiş aytek ,,ben geldim ama sabah önemli idi çünki ablaya gözükme durumu malum vergi ayı,,,,
buluşacağız babo 20 mayıs ,,,,,,

@Ayetkin Erzan

ahhhhhhhh benim ideal biliyorsun sayko kros ,,,,,,yol da yol ,,,,trigon modelin adı ,full karbon ,,,,

@Ayetkin Erzan

ayranda aytek bende uyku yapmakta ,,denedim ama senin metabolizma farklı tabi herkezde değişebilir,,,

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/18_int.jpg
Sunday 1/8/2012
Rain
High Temperature: 7°C
RealFeel: 1°C

8 ocak,,,,,,yağmur,,,,,o gün yarışlar var,,,,,evet 15 ocak a bakacağız,,,,,

bize 230-240 yazar herhalde ama fark etmez elbet doneriz , antreman kismina gelirsek bo-ce den sonra pek uzun tur yapamadik havalar cok soguk. 15 ocakta umarim bickidere yapariz.

@yilmaz kaynak

yeni forum hayırlı olsun yılmaz,,,şimdi 15 ocakta havanın çok sert olmamasına bakacağız rüzgar her zamanki gibi 10 km lerde felan olursa iyi,,ayrıca biliyorsun ısı önemli bıçkıdere uzun etap 130 km ,,,,sana daha fazla yılmaz çıkış saati 08.30 ,,,,,,bu antremanda bostancıdan ta bıçkıdereye kadar mola yapmadan pedallamaca 44 km dönüş ise serbest bıçkıdere göçbeyli,istanbul bulvar yolu viaport aydos isteyen pendik sahil yoluna dalar ,,,,şimdi partnerler birbirlerini tamamlasın derim yani herkez bi partner ile çalışma yapsın senin partnerin aslında osman olurda tabi gelirse bahtiyarın partneri erkan onlar hep aynı şekilde çalışıyor ,,,,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri