Scudo Sports

''ocak 2012 den bıçkıdere,,,antreman ,,,''

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@yilmaz kaynak

evet 15 ocak masaya yattı accudan hava durumu daha belli değil,,,,,,,

hava durumuna göre,,,,,,

davetli listesi,,,

1- bahtiyar sadık pedalşör,,
2- erkan sadık pedalşör,,,
3- yılmaz geliyor hava iyi olursa,,,
4- mehmet şer,,,,,,,
5- aytekin erzan,,,,
6- ekrem,,,,,
7- osman gelebilirse artı hanesine yazar ,,,
8-semir --gene kayıplara karıştı,,,,,

15ocak,,,saat 08.30 bostancı ikinci buluşma yeri dudullu merkez ,,

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/259851_216489971716918_100000677512973_691691_391769_n.jpg

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/18_int.jpg
Saturday 1/14/2012
Rain
High Temperature: 8°C
RealFeel: 5°C

evet performanscılar,,,14 ocak cumartesi bütün gün yağmur akşam ısı -2 ertesi gün ise 15 ocakta yerler ıslak olacağından 22 ocağa odaklanmaca,,,,,,evet daha çok var 20 mayısa epey bıçkıdere devireceğiz,,,,,,

hava durumuna göre,,,,,,

davetli listesi,,,

1- bahtiyar sadık pedalşör,,
2- erkan sadık pedalşör,,,
3- yılmaz geliyor hava iyi olursa,,,
4- mehmet şer,,,,,,,
5- aytekin erzan,,,,
6- ekrem,,,,,
7- osman geliyor,,,,,
8-semir --gene kayıplara karıştı,,,,,

Çavuş mutlu yıllar....

şimdi yeni yılda bi çok şey farklı olacak forum bile değişmiş sanırım teknik olarak bazı gelişmeler var ama görseline henüz alışamadım belki ileride alışırız...

Çavuş şimdi sana ciddi bişeyler yazacağım ama bu yazacaklarım biraz ağır olacak kendini hazır hissediyomusun ??? hazır olduğunda yazacağım....

yaz babo,,,,,

bisikleti bırakacağını söyleme sakın bu aralar gruplar dağılmakta,,:)

@Ayetkin Erzan

yav gardaş merakta bıraktın beni bende uyuyamadım zati bu ocak ve şubat ayları ne hikmetse uyku tutmaz bende,,,

tahminler,,,,

1- bu ciddi olan şeyler benle ilgilimi,,,,,
2- bıçkıdere topiğine yazdığına göre bıçkıdere ile ilgili,,,
3- evet bıçkıderede zati tozunu yiyeceğiz onu bilirik,,,,,

evet esas olaya gelince,,,,,20 mayısta yapılacak olan turu kimileri 14 saatte kimileri ise 10 saatte tamamlayabilir bence yol bisikleti olanlar 20 mayısta şanslı olacak zati önemli olan biliyorsun kişilerin birbiri ile yarışı değil aytek maksat zor olan 20 mayıs turuna az çok bisiklette iyi olan pedalşörlerin katılım sağlaması ama şimdi semir konusunda şüphe duymaktayım gene kayboldu 3-4 ay sonra ortaya çıkarda ben de geliyorum derse ne olacak valla kendi bilir ,,,kemal arkadaş iyi bi arkadaştır geçen iznik turunda beraberdi enver hoca ile evet kemal pek uğramaz foruma bakalım o ne yapacak kartepe otelde biliyorsun bu olayda herkez birbirinden kopabilir ,,30 ağustos 2009 hatırlarsan suadiye rampalarında millet birbirinden kopmuştu sonuçta kartepe zirveye varanlar vardı ,,ama o tur bence işin zoru idi,,,,,burda zorluk 113 km sonra gelecek olan sadece 18 km lik bi rampa o aşılınca 21 km iniş suadiye iniş mükemmel olacak,,,,,evet aytek bu turda zati başaramayanlara alternatif var trenle derbentten dönmek,,,,

Önceki gün bisikletime periyodik bakımı yaptırdım. 14.00'e doğru başlayan yağmur sonrası, bisikletime çamurluk taktırsam da ayağımın ıslanmasına engel olamadım ve lastiğim yağmurlu havada kaydırıyor diye hızımı düşürmem gerekti. Ancak havaların bozması, tez araştırmaları ve iyi performans göstersem de nepotizm nedeniyle işi kapamadığım 2 günlük İzmir seyahati nedeniyle 3 hafta süremesem de bisiklet sürmediğim zamanda yaptığım yürüyüş ve sahildeki jimnastik aletleriyle çalışmalarım sayesinde eski performansımdan pek kaybetmediğimi gördüm. Artık hava iyiyken sahilde sürerek kadans ve rampalı güzergahlarda pedallayarak tırmanma antremanlarımı yapmayı planlıyorum ki formumu koruyayım.

@Cem Şentin

yürüme başka bi olay cemo biliyorsunki bisikleti tamamlayacak olan evde treynır çevirmek ve dışarda koşmaktır ben koşu bandında koşuyorum bu ocak ve şubat ayları sakat olacak gibi,,-1 lerin altı sakat ayrıca uzun etaplar hepten sakat ,eurosportta bisiklet yarışları yok ,bu ara kayak var millet kapalı salonlarda bisiklet sürmekte bizde böyle salonlar ise hak getire olsada paralı olur ,,halka açık bedava salonlar olmalı ,büyük salonlar orda bisiklet sürecen,,,,kilo alma eğer kilo alırsan olay başa döner ağız disiplini en önemlisi,,,,,80 kiloya düşmeye çalış,,,,biliyorsunki rampada ağırlık dez avantaj,,

Kudret Abi

Bizde yaris yapacak salon bile yokki halka acik olsun.Bende mecbur bir tane trainer satin aldim.Ayrica 50-60 km gecmeyen kisa VO2 antremanlari yapiyorum.Ne yapalim hava soguk uzun turlar riskli:)

@Eren Tublek

valla en iyisini ve de isabetlisini yapmışsın,,eren uzun mesafeler artık bu ocak ve şubatta olmayacak gibi yalnız şubatta bazen hava iyi olabiliyor,,,,mart kapıdan baktırırda geçen sene martta bi uzun yapmıştık hava iyi idi,,,,nisan ı iple çeker oldum,,,,
sezon aslında martta başlar aralık ocak şubat bence kısa mesafelerde işi bitirmek lazım,,şimdi tam ring olayını sevdiğim için dönüşüm aynı yer olmayacak avrupa yakada durum böyle olmuyor garipçeye gidiyorsun aynı yerden dönüyorsun dönüşte kilyosa da çıksan sonunda maslak a dönmek lazım gene aynı yer ,,garipçe güzelde aynı yerden dönmek kötü nitekim başka dönüş yok ordan ,,,

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/320853_267475619937949_100000265382504_1015122_2833799_n.jpg

evet bıçkıdere genel toplantısı,,,, yaz, hava sıcakta olsa olay güzeldi ,zati ısı her vakit istediğimiz gibi olamaz hasan ile şileden saat 19.00 da topukladık ben eve saat 10.00 da vardım serin ama üşütmeyen bi serinlik idi randıman daha iyi oldu daha önceki temmuzun 25 inde yaptığımız şile olayında saat 16.00 da çıktık şileden ve beş saat sonra eve vardım ısı 40 derecede idi bu kadar sıcakta yüksek tempo yaparak ömerli rampalarını almak benim için riskli olduğu için tempomu düşürdüm ,,,,asla sele üstünde limitlerimi zorlamam ne yüksek ısıya nede aşırı soğuklara karşı durmak akıl karı değildir,,,,

@Eren Tublek

En doğrusunu yapıyorsunuz. Vakit sıkışıklığında ve kış aylarında yapılması gereken bu tür antrenmanlar. Böylece sahip olunan kondisyonu korumuş oluyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Eren Tublek
Details for Sunday, January 08, 2012

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/18_int.jpg

Rain and drizzle

High Temperature
4°C

RealFeel®
0°C

Winds
W 16

Maximum UV

1

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
2.03

Amount of Rain
2.03

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
7 Hours

Hours of Rain
7 Hours

8 ocak pazar hava kötü iyi olsa idi polinez etap yapılabilinirdi,,,,

hava iyi olursa polenez yapalım kudret abi

@bahtiyar közen

bahtiyar face de duvar oluşturduk ordan takip et buraya artık fazla uğrayacağımı zannetmiyorum,,,
buranın ne vakit kapanacağı belli olmuyor bu topik kapandı erkana söyle face e gelsin ordan takip edin ,,,,orda zati az adamla işi götürüyorum üstelik istediğin adamları seçiyorsun ,,,evet bahtiyar direk orya bağlanıyoruz,,,,

bu topik kapanmıştır bundan sonra tarafım tarafından topik açılmayacaktır yeni antreman yerimiz bellidir ora hiç bir zaman kapanmıyor 24 saat çalışıyor bana çalışan forum lazım iki de birde kapanan forum ile işim olmaz buraya arada sırada gelir sevgili aytek dostumun mesajlarına bakarım kalın sağlıcakla,,,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri