Scudo Sports

''ocak 2012 den bıçkıdere,,,antreman ,,,''

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
biz takipteyiz kudret abi güzel bir hafta sonu yakaladıkmı gideriz

Scudo
@bahtiyar közen

bahtiyar bu gün ekreme destek verdim şimdi aralık ayının 18 ve 25 inde bi olay olursa havada güzel olursa ikinci kolay etabı yaparız bu da polinez olur ,,,,,,,,,dudulluda beklersiniz gene ,,,,,,,,,,,

Merhaba, biz sali gunu Ekremle bickidere yapmayi dusunuyoruz. Az molali, yuksek tempolu. Tura gec baslamayi dusunuyoruz. Saat 10 gibi belki, ya da daha gec.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@alper benli

eyvallah çalışan kazanır,ocak ayının 15-22-29 undan bi gün alacağız,,,,,,,eğer 3 pazarda hava kötü olursa yatar şubata bakarız o zaman ,, hepimizin amacı dananın kuyruğunun kopacağı 20 mayısa hazır olmak,,,,,,

evet anadolu yakada antremanlarıma gelmiş dostaşlarım,,,

1- bahtiyar
2- erkan
3- semir

ozan daha önce gelmiş idi. ama şimdi onun dersleri ve kursu var,,tekrar aramızda olacak

mehmet ser

memo her zaman var olmuştur zati onun ferdi antremanları vardır,,,
çağatay bey ferdi çalışmalar yapmaktadır,,,,bugsbunny -ogün aynı şekilde,,,,,

anadolu yaka azdır ama az insanlar ile yola devam ederiz ,,,,

avrupa yakadan bizi yalnız bırakmayan ekreme teşekkür ederim ,,,,
dapoet -alper ise artık görünmüyor ,,,,yılmaz -burak ise kendi ferdi çalışmalarını devam ettirmekteler keza osmanda,,,,yalnız emirden ses yok,,,,adem dualı ise ses vermiyor,,,,,,,,,,,,

evet bu tarz bisiklete binenler azdır uzun yolları kısa zamanda almak bu tarzdan hoşlananlar ne kadar az da olsa az insanlar ile yola devam edeceğiz ,önemli olan bu çizgiden ödün vermeden ve karşılığında hiç bi şey istemeden yolun sonuna kadar pedalı basmak sürekli hedefleri yakalamaktır,,,

tarzımız bu bizim,,,,

:in: :in: :in: :in: :in:

Ben de tezden vakit buldukça bisiklet antremanı yapıyorum, olmadı mı sahilde yürüyor (son ikisinde Orhantepe'nin tepelerine tırmandım) ve sahildeki jimnastik aletleriyle çalışıyorum Kudret Abi. En son 5 Aralık'ta Kartal-Göçbeyli-Kadıllı-Mollafenari-Çayırova-Kaynarca-Kartal etabında pedalladım. Bu da turum:

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=94379

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Cem Şentin

sakın olaki kilo alma valla hepsini bıçkıderede alırım ,,,

evet abi bu yolda ölmek var dönmek yok biz sporu seven insanlarız

alper ile ekrem bıçkıdereye gittinizmi bugün hava çok güzeldi

• Beğen
Tepkiler: burak durel
@bahtiyar közen

bahtiyar tarihler 15-22-29 bu tarihlerden birinde bıçkıdere olacak semir ekrem bahtiyar ve erkan davetlisiniz,,,,,

@Ekrem Erten

ekrem tebrikler yarşta iyi idin ,önemli olan yarış bittiği halde daha hala basabilmen bence uzun etapta sen daha başarılısın bunu asla unutma ve spd ye geçecen artık ,,,,

evet bıçkıdere etab çalışmaları at başı gidecek dedik kartepe otel ile ama katılımı çoğaltmak için kontenjanı 15 kişiye çıkarmak istiyorum bu nedenle katogori üçe bağlandık dostlar artık iş daha kolay topçulara 77 km yazacak yalovaya 89 km yazacak bu nedenle adapazarı trenine binerek derbentte ineceğiz dönüşüde gebzeden banliyö yapacağız iş 77 km de biter ayrıca, bıçkıdere yerine körfez turu gündeme gelebilir bunun için enver dostun topiğini takip ediyorum isteyen katılabilir aralık ayının 25 i olarak öngördü enver dost ama 25 inde hava kötü olursa ocak a sarkabilir,,,,evet kartepe otel hafifletildi işimiz kolay artık ağır çalışmaya gerek kalmadı dostlar ,,,

biz hazırız ocaktada gideriz bıçkıdereye

@bahtiyar közen

o.k bahtiyar ocak ayına bakacağız 8 ocak kaçkarın yarışları var 1 ocak olmaz çünki 31 aralık yılbaşı ertesi,,,,15 ocağa bakarız olmadı 22-29 diye gider,,,gerçi kartepe otel hafifledi 77 km ye indi birde işin doğrusu şu 113 km boyunca tır kamyon gürültüsü ile gidecektik işin gerçeği ben sevmiyorum bu olayı zati göktürk ü bu yüzden kara listeye aldım neden bıçkıdere çünki sabahtan ta bıçkıdereye kadar fazla araç ile haşır neşir olmuyoruz yazın şile yolları sabahtan çekilmez biliyorsun temmuzdaki sabah trafiğini...yazın iznik e gitmeden tavşanlıdan girip boyalıcadan çıkarız tek araç yok yazın oralarda sadece sahil yolunda olur o da 10 km sürecek,,dönüşte kuzey sahil yolu var trafik açısından ,,,polinez tam ring olacağı için sabah trafiğe yakalanma olmaz ama cumhuriyeti takip ettikten sonra 6 km kalıyor polineze o yolda trafik olur polinez çıkışında olur ve kavacıktan trafiğe saplanırız mecburen başka türlü ring olmuyor,,bıçkıdereden sonra gördün araç yoktu ta istanbul bulvarına kadar o da fazla değil idi trafik viaportta başlıyor kartal yakacık malum ,,,,

abi güzel bir hafta sonu yakaladıkmı heryere gideriz abi kartepe için seçeneklerde kararsız kaldım daha çok var gerçi kudret abi

@bahtiyar közen

seçeneği malum 2 den yana koydum ,,şimdi öteki türlü tuzluya mal olmakta yol parası ,2 seçenekte 6.5 lira yol parası ama 188 km galba ben 2 de kalırım herkez fikir yürütür ona göre liste yaparım kartepe otel olacak işin kötü tarafı bizden uzak olması istanbulda böyle 1300 rakımlık bi olay hemde 18 km tırmanmıyorsun artık sineye çekeceğiz sabah kamyon gürültüsünü 113 km boyunca bizimle olacaklar,,,suadiye girişi çok ters maşukiyeden çıkarak suadiyeden ordan rahmiye ve gölcük en doğru karar ,,,

25 aralıkta hava iyi durum değişmez ise bana eşlik olursa bostancıdan topçulara -sahil düz yolu düşünüyorum dönüşte topçulardan geçip gebzeden trene tek binmek istemiyorum evet anadolu yakadan gelen olursa gideriz,,,,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri