Arkadaşlar bizim ailenin bir kısmı gözlük işiyle ilgileniyor. Optik mağazaları var ve diğer mağazalara gözlük dağıtım ağları da var.
Şimdi burada birileri sırf fiyatından ötürü gözlüğe laf etti diye "Cahil, bir halttan anlamıyor ancak sırf parası yetmiyor diye malı kötülüyor" konumuna düşürülüyor
Öğrenci olduğum halde bu gözlükten 10 tane alacak imkanım var ancak 10 defa dünyaya gelsem 1 defa bu parayı harcamam. Yalnızca spor amaçlı değil günlük kullanıma uygun gözlüklerde de durum aynı.
ÜRETİM MALİYETİNİN ÇOK ÇOK ÜZERİNDE SATILAN ÜRÜNLER BUNLAR. TAMAMİYLE MARKAYA PARA ÖDÜYORSUNUZ. UFAK BİR YAPI MALZEMESİNİN ÖZELLİKLERİ BİLE 10 İLE ÇARPILIP KARŞINIZA KOYULUYOR.
Siz o parayı verdikten sonra zaten o ürünü kötüleme cesaretini gösteremiyorsunuz. Kesinlikle bu parayı hak edecek bir teknoloji falan yok karşınızda. Gözlüğün burnundan kaymaması özelliğini birer teknoloji kavramına dönüştürüyorlar

Yapmayın arkadaşlar, bu gözlüklerin maliyetini bilseniz dönüp bakmazsınız bu fiyatlar söz konusuyken.
Tasarım ekibinin iyi iş yapması bu kadar yüksek fiyatları hak ettiği anlamına gelmiyor bence. Yinede tasarımı çok hoş bir gözlük, fazlasıyla beğeniyorum.
Sürekli müzik dinleyen biri olarak SONY'nin MDR1ABT model kulaklığına da 900TL verip almıştım. 2 gün sonra iade ettim çünkü fiyatını hak etmiyor. Ürünün kaliteli olması ayrı bir dünya - fiyatını hak etmesi çok ayrı bir dünya.