Scudo Sports

İnceleme Oakley Jawbreaker Bisiklet Gözlüğü

Scudo
@erdalyilmaz_ İstanbuldan direk alabileceğim yer olursa daha iyi olur en azından oakley gibi değilde biraz daha ucuz çok kaliteli olmasına gerek yok birde bu çerçeveye uyarmı bütün lensler. (link)

@Cesarisback

İstanbul'da Jawbreaker Lensi satan zor bulursunuz. Oakley'in gözlüklerini spx.com.tr getiriyor, onların fiyatları biraz yüksek olabilir.

Oakley'i satın aldığım firma, kendileri ile görüşebilirsiniz.
(link)

Doktorlar Cad. No:4/A
Merkez / DENİZLİ
+90 258 262 20 51
+90 555 993 07 37

admin@gozlukcu.net

@erdalyilmaz_ Yardımınız için teşekkür ederim şuanda fiyatlar biraz yüksek geldi peki ben bu aliexpressten aldığım gözlüğü kullansam gözüme zararı ne büyüklükte olur korktum yazıları okuyunca zaten çok gözlük kullanan biri değilim arada rüzgardan koruması için takıyorum mesela şu havalarda renkli turuncu sarı mavi olan gözlüğümü takmalıyı myoksa siyah güneş gözlüğünümü hangisi daha az zarar verir sizce.

@Cesarisback

Bana sorarsanız en azından lensleri orijinalleri ile değiştirip kullanın. Bu şekilde Jawbreaker kullanan arkadaşlarım var, gayette memnunlar.Kapalı havalar için sarı lens olabilir.

Arkadaşlar bizim ailenin bir kısmı gözlük işiyle ilgileniyor. Optik mağazaları var ve diğer mağazalara gözlük dağıtım ağları da var.
Şimdi burada birileri sırf fiyatından ötürü gözlüğe laf etti diye "Cahil, bir halttan anlamıyor ancak sırf parası yetmiyor diye malı kötülüyor" konumuna düşürülüyor :D

Öğrenci olduğum halde bu gözlükten 10 tane alacak imkanım var ancak 10 defa dünyaya gelsem 1 defa bu parayı harcamam. Yalnızca spor amaçlı değil günlük kullanıma uygun gözlüklerde de durum aynı.
ÜRETİM MALİYETİNİN ÇOK ÇOK ÜZERİNDE SATILAN ÜRÜNLER BUNLAR. TAMAMİYLE MARKAYA PARA ÖDÜYORSUNUZ. UFAK BİR YAPI MALZEMESİNİN ÖZELLİKLERİ BİLE 10 İLE ÇARPILIP KARŞINIZA KOYULUYOR.

Siz o parayı verdikten sonra zaten o ürünü kötüleme cesaretini gösteremiyorsunuz. Kesinlikle bu parayı hak edecek bir teknoloji falan yok karşınızda. Gözlüğün burnundan kaymaması özelliğini birer teknoloji kavramına dönüştürüyorlar :) Yapmayın arkadaşlar, bu gözlüklerin maliyetini bilseniz dönüp bakmazsınız bu fiyatlar söz konusuyken.
Tasarım ekibinin iyi iş yapması bu kadar yüksek fiyatları hak ettiği anlamına gelmiyor bence. Yinede tasarımı çok hoş bir gözlük, fazlasıyla beğeniyorum.

Sürekli müzik dinleyen biri olarak SONY'nin MDR1ABT model kulaklığına da 900TL verip almıştım. 2 gün sonra iade ettim çünkü fiyatını hak etmiyor. Ürünün kaliteli olması ayrı bir dünya - fiyatını hak etmesi çok ayrı bir dünya.

@Gökhan Akkaya

Olaya bu açıdan yaklaşırsak eğer, iPhone alanlar veya almak için kuyruğa giren büyük bir hata yapmış durumdalar. Maliyetinin çok çok üstünde satıldığını sanırım hepimiz biliyoruz. Neyse konuyu daha fazla dağıtmayayım, herkes istediğini, gücü yettiği ölçüde satın almakta özgürdür.

Yorum için teşekkürler. :)

Gozlukcu.net ten oakley alacagim yaza dogru. Fiyati yurt disina gore 50 lira falan daha pahali. Gumruge girecegini de hesaplarsak, yurt disindan daha uygun olacak.

@Serkan Mıstınoğlu

N11 üzerinde ilanları mevcut, aynı şekilde bu site de indirim gününü denk getirip daha ucuza alınabilir.

@erdalyilmaz_ zaten %bilmemkaç indirimde şuan. Eskiden 600-700 civariydi gercekten de. Daha da dusmez bence. Fakat yurt disi siparisi ile temin diyor. Siparis verip yurt disindan getirmelerini beklemek gerekecek

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Spx mağazalarında Oakley gözlüklerde %30 indirim mevcut. İstinyepark da jawbreaker kalmamış başka şubelerde bulursanız değerlendirebilirsiniz.

@Serkan Mıstınoğlu

Hocam yardım lazım :D ben de bu siteden bu saatler içinde gozluk almayı planlıyorum ve yurtdısı siteleri ıle cok fark var. ister bobshop ister oakley'in orjinal sitesi olsun.

(link) 1 vs (link)

Bu siteden bu ürünü almamı tavsiye eder misiniz ?

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@turac000 site sorunsuz, fakat siz kıyaslama içi yanlış yere, en pahalı yere bakmışsınız. Yurt dışında hala bizden daha ucuz
(link)

@Serkan Mıstınoğlu

Bu sitede satılanların sadece lenslerinin orjinal olduğunu okumuştum o yuzden pek yanaşmamıştım sanırım öyle değil durum ? 160 TL fark var :/

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Serkan Mıstınoğlu
Valla aldım hocam burdan :) Canlı desteğe de Üründe neden bu kadar indirim yaptınız, yoksa çakma mı veya bir hatası mı var? dedim, onlarda istersen indirimi iptal edelim! dediler :D Baya bir açıklama yaptılar, toplu alıyorlarmış, yeni modeller de geliyormuş vs vs.

Kısaca hayırlı olur umarım :)

Zevk meselesidir ben böyle uzaylı işi şeyleri sevmiyorum arkadaş... Bu ne ya! galaksiler arası yolculuk mu yapacağız? yoksa limanda kaynak işine mi girdik? @Gökhan Akkaya ya tamamen katılıyorum

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
@alper 76

Ürün mal edildiği fiyatın üzerinde satılabilir ama dediğiniz gibi bu zevk meselesi. Ölümlü dünyada azıcık neşemiz olsun ya

Ben de siyah jawbreaker çerçeve ile fotokromik lens kullanıyorum. Her türlü havada son derece kullanışlı özellikle seyrek ağaçlı orman yolu gibi güneşin bir kaybolup bir ortaya çıktığı veya uzun süren turlarda güneşin açı değiştirdiği durumlarda son derece mantıklı bir çözüm oluyor.

Başka bir model gözlük için Gozlukcu net den Orçun Beye telefonla ulaşıp ekstra indirim aldığım da olmuştur kendisi oldukça yardımcı oluyor özellikle de stoğunda bulunan ürünler için.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Geri