Scudo Sports

O kadar paraya değer mi? (set karşılaştırması)

@Mustafa Zeybek
Dürtmez dürtmez merak etme . Garibanlar eline gecen seyin kiymetini bilirler keh keh kah küh :D

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Scudo
@mariokaldato
Valla sahibindende 700 e suntour gördüm. 1700 gram 90-110-130-150 çalışıyor. Tabi dürtüklencek param yok :D

@selami atay güzel makine, güzel renk kombinasyonu :harika:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Xt vites gecisleri evet biraz serttir ama kararliligi efsanedir. Benim diger bisikletimde full sram set var 2x9 onuda ölüyü birak zombie fiyatlara toparladim ( detaya girmiyim ama misal x9 aktariciyi 40 liraya aldim ahaha :D ) kollari ise xo yani simanoda xtr ye denk diyebilirim. Onlar felaket yumusak ve cok temiz calisiyorlar. Tur bisikletimdeki 96 model xtr kollarin calismasida sramlar gbi daha yumusak ama nokta atisi sekli :D

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@mariokaldato
Abi senle beni geçen açtığım konuda yeni bir madde olarak ekleyelim. Ölücülük yapmayan ölücüler :D milletin fiyatlarını öldürmeden ölü fiyat bulup akbaba gibi çökerler :kptmya: nasıl oldu?

X9 aktarıcı 40 lira ne yahu. Ben seti görmeden önceki gün x5 3lü kolu 30' a aldım :islik:

Ben sertlikten, gürültüden, gösterişten yanayım. Sporda cafcaflı şeyleri severim :rolleyes:

@Mustafa Zeybek

:D ehehe gecen bir arkadasima benim tur bisikletini bi tur verdim whats up tan soyle bi mesaj geldi kendisinden ehehehe
aviary-image-1516146102733.jpeg

@kerem E
Teşekkür ederim. Umarım siz de tourney illetinden kurtulursunuz. Biliyorum tourney setle turlar falan filan yapanlar var ama bu dağ bisikleti. Set değiştirdikten sonra bisikleti gerçek anlamda sürmeye başladığımı hissettin. En büyük derdim "aaa vitesi 3 yerine 4 küçültmüşüm" ya da "aaa 2 yerine 1 büyütmüşüm" oldu.

• Beğen
Tepkiler: kerem E
@Mustafa Zeybek bisikletimi yavaş yavaş alivio sete çeviriceğim. Her ay alivio'nun bir parçasını alarak, bisikleti alivio'ya çevirme niyetim var. Malum maddi güç çok iyi olmayınca her şey yavaş yavaş oluyor.:)

@kerem E
2. El bakın. Ben bu seti şimdi söküp satsam aldığımdan pahalıya bile gider. Bu set yerine sıfır toplasam deore bile toplayamazdım aynı paraya. Hem satarken %40 değer kaybederdi.

• Beğen
@kerem E
Geçenlerde 450 ye xt 350 ye slx gördüm. Başlangıç seviyesi setler ise 100-150 ye gidiyor. Yol bisikletinde 650-700 e 2 tane tiagra gördüm mesela

• Beğen
@kerem E
Ben bisikleti ve ilk yükseltmemi sıfır yaptım. Şimdi ilk yükseltme için aldığım parçaları yarı fiyatından düşüğe satmak zorundayım :D facebook' taki gruplara katılıp arada biraz bakın. Aynı zamanda paranı da biriktir. Güzel bir şey denk getirince yapıştır

• Beğen
@kerem E
Rica ederim. Sizin de yeni setinizi görürüz umarım :tskler:

• Beğen
@PoliceBike
Sık bakmak gerekiyor. Zaten bu tarz ilanlar acil ihtiyaçtan olur genelde ve kapış kapış giderler. I yüzden sürekli kontrol etmek gerek.

• Beğen
Tepkiler: PoliceBike
Geri