@mubeac
En basit örneği hocam, gelişmek için kendimizi düzeltmeliyiz diyorsunuz. Ben birçok organizasyon biliyorum, halkı spora teşvik etmek, meraklarını gidermek için açtıkları standlar belediye tarafından kaldırılıyor. Hiçbir tanıtım yapamıyor. Yani devletimiz izin vermediği sürece hiçbirşey yapılamaz. Bu zaten mantıklı birşey, lafım yok. Tek sorunum devlet buna izin vermiyor.
Ve konuyu başka yerlere getirmeyin, burda bizim konuştuğumuz şey bu olayın Türkiye'de neden olmadığı, olursa neler olacağı, normal karşılanması için neler yapılabileceği...
@mubeac
Ya lütfen konuyu farklı yerlere çekmeyin hocam, güzel bir konunun kirlenmesine sebep oluyorsunuz. Eğer çok merak ediyorsanız da yorumunuza cevap vereyim. Ben doğru olduğu genel bi kanı haline gelmiş şeyler yaparım. Sebebini bile sorgulayamadığım için, sadece öbür dünyada güzel yaşayım diye birşeyler yapmam. Benim inandığım şey, iyilik, doğruluk. Dürüst bir hayat yaşayıp, insanlara İYİLİK yapmak en büyük dini görevdir. Herkesin hayatını zindana çevirip evde iki rekat namaz kılıp kendini müslüman sanmasın kimse. İslamın şartları, insanlar için gönderilmiştir. Önce insan olmak, sonra bunları uygulamak gerekiyor. Bazıları sıralamayı karıştırıyor