Scudo Sports

NWD 10 - Dust and bones trailer

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
300
NWD 10 un traileri sonunda çıktı. eylülün 23 ünde piyasaya çıkcakmış ozamana kadar whistlerdeki görüntülerde montajlanıp hazırlanır. karaborsadan bizim elimize geçmesi ise şubatı martı bulur :D:D:D
sürücüler genel olarak aynı sanırım bir kaç değişiklik olmuştur yinede. genel olarak güzel. zaten 3,5dk lik videonun 2dk si düşüştü:D NWD 9 un slow motion luğundan sıkılanlar için bu seferki hızlı bi film olucak sanırım:D
(link)

Scudo
bencede bu film daha freeride tabanlı olacak gibi..dirt jump sanki gitgide azalıyor gibi...Teaserın düşme teması üzerine kurulu olmasıda değişik olmuş :)

Umarım teaserdada gördüğümüz gibi freeride ağırlıklı olur.Ve sound da eskisi gibi biraz sert olsun artık yaa.

Her izleyişimde yeni birşey keşfetmişimdir-kendimce-. Bakalım 10 nasıl olacak :):)

Back flip barspinler fln bu seferki çok fena olucak gibime geliyor.........

harika olmuş ama dikkat ettiyseni bu videoda herkez düşüyor:D

cunku bu videoyu tanitim amacli hazirlamislar. tanidim onemli oldugu icinde dusme agirlikli yaparak daha eglenceli gozukmesini saglamislar. yani herkez dusuyo diye bu sporu mu birakalim ?

bu arada ben kanaddayim whistlera yakin bi yerdeyim bu gun bir bisikletci gordum belki ugrar bi bakarim ama buyuk ihtimalle nwd10 vardir ama 2 hafta sorna alabilirim cunku bilgisayarim yok:D

yaa bu arada videoyu tam izleyemiyoz ki kapanıyor hemn

@yusuf şahin

Ya film geleli bir ay oluyo anlamdıım kimse tamamını izlemedimi müzikler muhteşem helede Kirt Voreis arkadaşımızın freeride ı mükemmel o nasıl arka kaydırma off ya

@koraymalkoc

dedeğiniz gibi yaptım ama arama sonucunda herhangi bir sonuç bulamıyor

Dostum ilk önce torrent programını yükle sonra da `NWD 10 dust and bones torrent` diye arat çıkar. bu şekilde aratırsan çıkmama gibi durum yok. :) veya programın içinde de arama motoru var ordanda arayabilirsin..

Arkadaşlar internette torrent'ini bulup sizler için rapidshare'ye upload ettim.İyi seyirler :).
(link)

Koray çok sağol seedler fazla olduğu için 600kb hızla indiriyorum şimdi başlattım 15 dakika sonra izlemeye başlıcam...
Bu arada torrentteki dosya 700mb

Geri