Scudo Sports

NWD 10 - Dust and bones trailer

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
3
NWD 10 un traileri sonunda çıktı. eylülün 23 ünde piyasaya çıkcakmış ozamana kadar whistlerdeki görüntülerde montajlanıp hazırlanır. karaborsadan bizim elimize geçmesi ise şubatı martı bulur :D:D:D
sürücüler genel olarak aynı sanırım bir kaç değişiklik olmuştur yinede. genel olarak güzel. zaten 3,5dk lik videonun 2dk si düşüştü:D NWD 9 un slow motion luğundan sıkılanlar için bu seferki hızlı bi film olucak sanırım:D
(link)

Scudo
bencede bu film daha freeride tabanlı olacak gibi..dirt jump sanki gitgide azalıyor gibi...Teaserın düşme teması üzerine kurulu olmasıda değişik olmuş :)

Umarım teaserdada gördüğümüz gibi freeride ağırlıklı olur.Ve sound da eskisi gibi biraz sert olsun artık yaa.

Her izleyişimde yeni birşey keşfetmişimdir-kendimce-. Bakalım 10 nasıl olacak :):)

Back flip barspinler fln bu seferki çok fena olucak gibime geliyor.........

harika olmuş ama dikkat ettiyseni bu videoda herkez düşüyor:D

cunku bu videoyu tanitim amacli hazirlamislar. tanidim onemli oldugu icinde dusme agirlikli yaparak daha eglenceli gozukmesini saglamislar. yani herkez dusuyo diye bu sporu mu birakalim ?

bu arada ben kanaddayim whistlera yakin bi yerdeyim bu gun bir bisikletci gordum belki ugrar bi bakarim ama buyuk ihtimalle nwd10 vardir ama 2 hafta sorna alabilirim cunku bilgisayarim yok:D

yaa bu arada videoyu tam izleyemiyoz ki kapanıyor hemn

@yusuf şahin

Ya film geleli bir ay oluyo anlamdıım kimse tamamını izlemedimi müzikler muhteşem helede Kirt Voreis arkadaşımızın freeride ı mükemmel o nasıl arka kaydırma off ya

@koraymalkoc

dedeğiniz gibi yaptım ama arama sonucunda herhangi bir sonuç bulamıyor

Dostum ilk önce torrent programını yükle sonra da `NWD 10 dust and bones torrent` diye arat çıkar. bu şekilde aratırsan çıkmama gibi durum yok. :) veya programın içinde de arama motoru var ordanda arayabilirsin..

Arkadaşlar internette torrent'ini bulup sizler için rapidshare'ye upload ettim.İyi seyirler :).
(link)

Koray çok sağol seedler fazla olduğu için 600kb hızla indiriyorum şimdi başlattım 15 dakika sonra izlemeye başlıcam...
Bu arada torrentteki dosya 700mb

Geri