Scudo Sports

Nur topu gibi bir ayı, "Marin Indian Fire Trail"

Ender İplikci

Daimi Üye
Tepki
101
15 aylık bir maratonun ardından sonunda yeni bisikletimi tamamladım. Ufak tefek eksiklikleri de toplarken Erdoğanlar Bisiklette tamamladık ve bisiklet son halini aldı. Lafı fazla uzatmak istemiyorum parça listesini ve fotoğrafları paylaşıyorum. Fotoğraflar biraz aceleye geldi, fırsat bulduğumda doğal ortamda çekilmiş fotoğraflarını paylaşacağım:) İyi seyirler.

Parça listesi;

Kadro: Marin Indian Fire Trail-Scandium
Maşa: RockShox Sid Race 80 mm
Jant seti: Mavic Crosstrail Centerlock
Frenler: Hayes Stroker Carbon
Rotorlar: Shimano Deore XT
Aynakol: Shimano Deore XT M770 44-32-22
Ön aktarıcı: Shimano Deore XT M771
Arka aktarıcı: Shimano Deore XT Shadow M772
Ruble: Shimano Deore XT M770 11-34
Vites kolları: Shimano Deore XTM770
Zincir:Shimano Deore XT HG93
Gidon: FSA K-Force
Sele borusu:,FSA K-Force
Gidon boğazı: FSA OS-115
Furş: FSA
Sele: Selle Italia SLR-XP
Lastikler: Schwalbe Racing Ralph Tubeless
Pedallar: Look Quartz

Bisikletin pedallar dahil ağırlığı 10,6 kg çıktı. Jant seti, lastikler ve ufak tefek birkaç parça değişir ise 10 kg altını rahatlıkla görecektir. Beklediğimden hafif oldu açıkçası.

Scudo
@sonEr´´

Her zamanki gibi SEXİ :D
:)

Şaka bir yana Ender abi bisikletin harika.Bir an lefty maşa ile hayal ettim kendisini felaket gözüktü gözüme.Sende bir ara gözlerini kapat ve hayal et.Çok gğzel oluyor :)

• Beğen
Tepkiler: Ender İplikci
akşam akşam yapılır mı bu bana yaa :D bayıldım nefis bisiklet çıkmış ortaya keyifli pedallar demicem eminim ki keyiflidir şaka bi yana keyifli pedallar :)

• Beğen
Hayırlı olsun. Rüyaları süsleyecek bu bisiklet. Kazasız belasız bol pedallamalar. :)

• Beğen
parçalar da kaliteli kendi de gösterişli olmuş, hayırlı olsun. kaça malolduğunu ben de merak ettim.

• Beğen
gerçekten mükkemel :) parçalarıda çok iyi.. bakış açınız çok iyi.. iyi forumlar dilerim

• Beğen
bu marinler çok aklımı çeliyor çoook :D güle güle binin kazasız belasız sürüşler dilerim :) nazar boncuğu takmayı unutmayın ;)

• Beğen
Bisiklet harika olmuş.Çok beğendim.Ne bir eksik ne bir fazla.Her parçası yerli yerinde...Güle güle kullanın...

• Beğen
Geri