@Murat Cömez
Merhaba, ben bu başlığı açarken bilmediğim bir konuda yardım alma amacı gütmüştüm.
Yukarıda bir arkadaşı destekleme bahabında evet Aero olunca ağır olmak zorunda değil ama hafifleri de pahalı oluyor demek istedim.
60mm iyi midir, profil artınca mı iyi oluyor fiyat artıyor bilmiyorum. Başlık açma amacım da dediğim sebepleydi.
1300 gram olan hangi profil bunu bilmiyorum, bir sitede bir çok jant gördüm ve çok hafif ve Aero olan Modeller vardı. Hatta site de Erdoğanlar bisikletin sitesi. En iyisi 60mm olan mıdır, profil arttıkça değeri mi artar, hatta aero neden tercih edilir bu konulara yabancıyım.
Anında boş boş konuşmasın tarzı yaklaşım hoş değil. Herkesin bilgi alışverişi yapmaya çalıştığı bir paylaşım sitesinde yazı yazarken askari saygıyı göstermek bu kadar mı zor?
Şurada hafif bir tane var, 3000 lira ve 1300 gram civarı. 40mm
Ama neye faydalıdır bilmiyorum. Konu başlığından kopmaz, meseleyi para ve ekipman tartışmalarına döndürmezsek bir şeyler öğreniriz sanırım.
Bir de bu gün güzel bir Ankara turu yaptım. 65 km hız sonrası biraz sıkıntı oldu gibi. Fazlaca rüzgar şiddeti beni neredeyse uçuracaktı. Acaba aero jant bu anlamda nasıl etki yapardı?