Scudo Sports

'' nonstoptempo''

Scudo
http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg

Abundant sunshine

High Temperature
7°C

RealFeel®
7°C

Winds
SW 11

Maximum UV
3

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

cumartesi........
bi çamlıca çekeyim.....

@Kudret Kurtcebe

Pazar günüde Uludağ gazozumu çekeceksin kudu baba :D :D :D :D :D

evet kurtköye hazırlanalım pedala basalım ..ve çıkalım

:in: :in:

@Kudret Kurtcebe
çok iyi fikir kurtköy kudret abi :D sana yetişmek için ıkarus 260 lazım kurtköye inerim ana seninle tempo tutamam malum görürsem senin rüzgarını selamlarım

@engin güner

selam engin şimdi eve girdim ve mesajını gördüm istersen kartal sahile gel kısa mesafe yapabiliriz merak etme çok kısa tutarız maksat ter atmak yalnız bisikletin bütün kontrollerini yap derim hiç kimse gelmezse bu pazar kaynarca tempo yapar dönerim...

@Kudret Kurtcebe

kudret abi eve yeni girdim
samandıra sarı gazi istikameti yaptım bisikleti benmi sürdüm bisiklet beni mi sürdü bilmiyorum
kurtköye hangi güzargahdan gididecektin ben size kurtköyde yetişirim
mert abiye katılacağım demişim ama bana löpletmek gelmiyor o kısımı görmedim züğürtlüğüm üzerimde yemeğimi yanımda taşırım

@engin güner

ben seni alacağım engin sen tam olarak kartal sahile inersen kolay olur ....buluşma yeri biliyorsun kartalda motor iskelesi var orda hemen çay bahçesi var .....tam orda buluşmaca ben 09.10 da hareket ederek kartala çabuk gelirim seni kartal sahilden alırım....

@Kudret Kurtcebe

teşekkürler kudret abi pazar senleyim inşallah bugün epey yoruldum babamı yakalamaya uğraştım adam bir sele borusu yaptıracaktı görünce hayatımdan soğudum güzel ölçmüş preslenmiş ama manda ölüsü gibi ağırdı pazar sabah oradayım

@engin güner

engin bu pazar asla kendini zorlamanı istemediğimden kontrollü bir şekilde mesafe kısa tutulacak kurt köy olmaz daha kısa mesafe de tutarız nedeni 100 km toplama gelmekte ve rampalar çabası hazır olmadan bu 100 e soyunursan belki sakatlık olabilir kısa mesafe çalışacağız bu pazar şöyle yapabiliriz bence çok mantıklı kartaldan seni alırım direk ileri devam ederek pendiğe gelmeden ışıklardan yukarı çıkarak yakacık tarafına ordan senin mekanlarda pedallarız ...aydos ormanın orda çok iyi rampalar var hem sana yakın olur yukardan uğur mumcuya çıkarız ben gene yukardan kayışdağı istikametinden bostancıya ordan erenköy yaparım...

@Kudret Kurtcebe

teşekkür ederim kudret abi benim içinde güzel olur rampalarda beni çözersin inşallah :D tosbağa gibiyim :( maksimum hız olmasada maksimum tempo :) durmak yok

@engin güner

teşekkürler engin saat tam 10 a çeyrek kala kartal sahilde çay bahçesi var orda üstü kapalı olan yer gerçi masalar içerdedir ...orda buluşuruz...

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg Saturday Plenty of sunshine RealFeel®: 13°C
High Temperature: 8°C
Low Temperature: 8°C
(link) | (link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg Sunday Bright sunshine and mild RealFeel®: 10°C
High Temperature: 13°C
Low Temperature: 12°C
(link) | (link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg
Plenty of sunshine

High Temperature
8°C

RealFeel®
13°C

Winds
SSE 10

Maximum UV
3

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

yarın bi zıplayalım bakalım......

:D :D :D :D

:D :D yarın hava süper mükkemel mi küflenecem evde nereleri nonstop yapıcan kudret abi bugün dernekteydik katarak ameliyatı için sudana gidecek gönüllüleri karşıladık vtrleri izleyince çok duygulandım bir an :(

@engin güner

engin yarın işin yoksa kartaldan seni alırım ve direk d-100 e kaynarcadan çıkarak sadece orhanlı yoluna kadar basar tekrar aynı yerden döneriz mesafe çok kısadır.. hiç rampa yok yolda...

@engin güner

saat tam 10.00 da kartal iskele önü aksilik olursa sabahtan bence yaz....
o vakit çamlıcaya döneceğim...

Geri