Scudo Sports

'' nonstoptempo''

@Kudret Kurtcebe

Aytekin'imin sofrası mı bu....?:p
O şimdi yesin, kuvvetlensin, pedal çevirmeye başlayınca yakar hepsini..

Ama benim yememem gerek, çünkü yakın zamanda pedal basmam oldukça zor , aldığım kiloları vermek de zor ..:D

Bu kadar sağlık, yemek yazısı yeter, sen yine en iyisi "nonstoptempo'' konusuna dön Kudret...
Esen kal...........................................

Scudo
http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg
Warmer with plenty of sun

High Temperature
7°C

RealFeel®
11°C

Winds
ENE 5

Maximum UV
2

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

yarın öğle sonrası bi aktivite yapayım .....

Selam Kudret abi uzun bi ara konuyu ziyaret edemedim malum son olaydan sonra hala bisiklet öyle duruyor sağdan soldan para bekliyorum bu hafta içinde bisikleti belki bir ihtimal yapdırabilirim jantları akort ile kurtarabilirsem bonus olur benim için herhangi bir gelişme olursa buradan yazacağım tekrar.

kazasız belasız bol pedallar...

• Beğen
Tepkiler: engin güner
kudret abi burada hava buzz :D yarın dernekde haitiye yardım için afiş hazırlanacakmış çağırdılar
yarın hava soğuk deneyimli olana soğuk işlemez ama yarın 2 gibi bir aktivite yap sabah buzlanma olacak galiba:(

@engin güner

evet bu yüzden saat 12.00 gibi çıkar iki saat takılır hemen eve gelirim....
recep burayı boşlama .....

:in: :in:

@Kudret Kurtcebe

Hasip Ağam böyle sofrayı anca rüyamda görürüm ben :( Bizi ne zaman çağıracan böyle güzel sofraya :( Hasip ağam etme eyleme şu fakirleride bi doyuruver :( Onların hepsini senmi yiyecen :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

selam aytek....
bu resim senin tek olarak yaptığın uludağ turundan bence 1865 de olay biter bisiklet açısından ondan sonra 2540 a bisiklet yolu olmaması kötü.....
2540 a stabilize yol bile yok 2 saat elde yürüyerek bisikleti çıkarmak ....
kartepe gibi olsaydı keşke zirveye yol ......

otellerden sonra offroad yol benim bisiklet burda gider...

artık sürmenin imkansız olduğu yer burdan iki saat çekmesi 2540 a...

bu kayalıklı yolda yürümek bisiklet omuzda olacak bide sıcakta vay anasını ayrıca bu yolun karla kaplı olduğunu düşün zirveyi bulamazsın bide sis bastırır vay anasını

:eek: :eek: :eek:

ve zirve 2540....

bu taş kesin şimdi karla kaplanmıştır ...

:D :D :D :D

Çavuş kışın yani yerde kar varken zirve olmaz en azından en yapamam...yapacakların bi bildiği vardır herhalde şu ara o tarz bişey düşünmüyorum...
ama hotellerin oraya kadar tırmanmayı isterdim fakat ulaşım olayı çok ters illa bi tırmanış yapacak ve kartopu oynayacaksak Kartepe derim Hotele gelmeden Mesire alanına doğru basarız geçen yıl Samet ile gitmiştik gidebildiğimiz kadar gidip mangalımızı yapar kartopumuzu oyna döneriz derim hem maaliyet düşük hem ulaşım derdi yok geçede kalsak sorun olmaz ama Uludağa gidersek gemiye yetişme olayı üzerimizde baskı oluşturacaktır ve eminim Uludağda adım atacak yer bulamayız ve acayip pahalıdır üzerimizi değiştirecek bi yer bile bulabileceğimizi sanmıyorum....
yani sonuç olarak Uludağa şuan çıkmak yemiyo ve canımda istemiyor ormda olsaydım belki...

@Hasip Çehre

kartepe dedinde şimdi eskihisar olayını mayısa yatıralım ...
evet hiç öyle gitmedik bide öyle gidelim bakalım...

Kudret abi Krankmiline ne oldu hiç sesi çıkmıyor Şaftımı kaydı yoksa :eek:

@Zafer ÜnlüKrankmili'nin şaftı kaymadı. Tersine geçen hafta burnundan ameliyat oldu. O nedenle en az 1 ay bisiklete binemeyecek.

@Zafer Ünlü

valla yataktan kalkınca yazar o ,tahminimce henüz yatakta .....

avrupa yakası- açılacak olan ekstra güzergah topikleri...
bu topikler gelen mesaja göre açılacaktır...

1- non stop tempo belgrad
2- non stop tempo garipçe

sürüş disiplini -yüksek tempo..
yardımlaşma -herkes tekdir.

prosedür bu antreman içerikli turlarda midemizi doldurmaya gitmiyoruz ...spor yapmak için bisiklet üstündeyiz....
işkembeyi doldurarak spor yapılacağını hiç mi hiç zannetmiyorum...
bu topikte yaptığımız hatalar paylaşılacaktır bu topik şeffaftır...
ayrıca yukarda yazdığım güzergahlarda kontenjan 10 kişidir..
bu güzergahlarda trafik sabahtan yoğun olmasada akşam yoğun olmaktadır...bu nedenle dönüşte zati trafik sıkışıklığından grup bölünebilir herkes tekdir tüm sorumlulukları ile...
trafikte bisiklet kullanmak hüner ister heleki bu istanbulda...
belgrad kemere durmadan beşiktaştan basarak gidilecektir...
kemerde 15 dakika dinlenilecek ve geri aynı yoldan dönülecektir tur en kısa zamanda bitirilecek akşama kalınmayacaktır....
garipçeye beşiktaştan gidilecek ve sarıyere kadar durmadan basılacaktır...sarıyerden sonra koç üniversitesine kadar durmadan rampa çıkılacak ve mola verilmeden garipçe kavşağına kadar basılıp ordada durmadan garipçeye inilecek ve bedava çay içerek 15 dakika sonra harekete geçerek dönüşü rumeli kavağından yaparak ordan sarıyere ve dönüşte maslaktan koko rampasına uğrayarak olayın ne olduğunu anlayarak aynı yerden beşiktaşa tempo basılacaktır...

anadolu yakası....
non stop tempo -poyraz...
üsküdarda buluşarak tempo durmadan beykoza ordan direk poyraz ayrımına dik bir rampa yaklaşık 5 km durmadan poyraza ve sahile iniş
15 dakika mola inilen yolu tersden alarak -rampayı -aynı yoldan beykoza ve direk üsküdar..

evet herkese bol şanslar...

@Kudret Kurtcebe

Kudu baba Anadolu yakası içinde Şile veya Riva topiği açsanız nasıl olur :in:

@Zafer Ünlü

kırmızı urba şefi oraya gitmiyor azizim bilmiyormusun, bi kere şile dedide iki günlüğüne dedi giden olmadı ben onun şile yaptığını görmedim beş senedir ...
ama ona sorarsan amcamız performans bisikletçisiyim diyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

:D :D :D :D

@Kudret Kurtcebe

Performans bisikletçimi profosyonel bisikletçimi :D :D :D :D

Geri