Scudo Sports

NonStop Pedals - Anadolu Yakası

Scudo
http://img402.imageshack.us/img402/1520/dsc00286h.jpg
Çok güzel olmuş çevremizdeki güzellere bir yenisi daha eklenmiş doyasıya keyfini çıkartman dileği ile

• Beğen
Tepkiler: Evren T.
@salihhh

Way Salihim;

Teşekkürler.Artık ufak ufak yol olayınıda tadalım dedim.:)

Hafta içi çıkalım Kanlıca tarafı yapalım.Ufaktan ısıtırız motoru.Yakın zamanda bi Aydos yapıcaz.Senin için hazırlık olur.Saati senin çıkışına göre belirleriz.:in:

@Alp Aslan

Saolasın Hocam;

Havalar biraz toparlasın hepberaber çeviririz inşallah..:)

@Yener ER

Teşekkürler Hocam.Sayende getirdik kuzuları.:)Ayağa kaldırdık arkadaşı.

• Beğen
Tepkiler: Yener ER
@kertman

Yok be abi...Bu malzeme bizim gittiğimiz yerlere gidemez.Bizim turlarda sikeyil 50 iyidir. iyi..

• Beğen
Tepkiler: kertman
@porter3434
28 Trek'le ayak uydurmaya calisicaz artik bu alete...

• Beğen
Tepkiler: kertman
tak tak tak
bu hafta sonu ne olacak
yağmur
yağmur yetti be kafayı yiyecem şimdi

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

Cooler with rain. Winds from the NNE at 14 km/h.Realfeel®: 8 °CHigh: 10 °CSunday Night, Mar 14More Details Rain. Winds from the NE at 24 km/h.Realfeel®: -6 °CLow: 2 °C

Accuweather'a bakıyorum; önümüzdeki 2 pazarıda yağmur almış götürmüş gözüküyor...İçimde kalan bi Aydos olayı var.Haftasonuna doğru bi toparlama olursa Aydos yapacaz.

@porter3434

Aynen :D ,

Gerçi Tatsız bi durumda oldu ama, Çok dert etmedim,

Soğanlıkta bi araç düz giderken birden sağa kırdı , tabi bende sağ arkadaydım,

Beni yoldan çıkardı,

Yolda çukur varmış diye kaçmış....

Allahtan SPD yok , bir kezdaha şehir içinde Kilit olayının sakatolduğunu anladım,

Geçmiş olsun....Memleket sanırım bi 50 yıl sonra ancak öğrenicek trafik kurallarını.Spd olayı tamamen alışmaya bağlı sanırım.Bana da Spd olmadan bisiklete binmiyormuşum gibi geliyor.

Spd iyidir tabiide, ülkede trafik eğitimi kötü,

Dün hatta Milli eğitim ders müfretatına bakim dedim , Trafik ile ilgili bi ders varmı diye,

Ya adam yolun ortasına arabayı bırakıp pazardan bişey alıyor, eşşek kadar adam yaww, Kaldırım yerine yolda yürüyen vs...

Bari geleceğimiz kurtulsun bu durumdan, Şehir içinde sürmek beni üzüyor ,Şu Ömerli Yalova vs.. çok keyifli

Havalar az toparlasın; İzmit tarafına ufaktan uzanmaya başlarız.Çok keyifli parkurlar var o tarafta.

• Beğen
Tepkiler: Volkan Bilirli
@porter3434

evren son ana kadar bakarım accuya saat saat kontrol edecem bir alemsin ha güneşli havada gitmediniz
şimdi hava yağmurlu bu pazar paso çamur olur her yer

@volkii

geçmiş olsun.ancak spd pedala alışınca normal bir ayakkabıdan farkı olmuyormuş gibi geliyor.milimetrik duruşlarda bile anında ayağını pedaldan çıkartabiliyorsun.tabi o kıvama gelmek için en az bir kol kırmak şart şahsen ben bu deneyimi yaşadığım için söylüyorum.hee bi de unutmadan sağ kalçada 6 dikiş var o da spd hatıralarından biri :D

• Beğen
Tepkiler: Volkan Bilirli
@Mehmet Karaçam

Tabiki alışınca kolaydırda,
Benim geçmişim Futbolculuktan gelme , Düşmeyi Futboldaki ki bilirimde, Ayağıma takılı bi bisiklet ile pek güzel düşemem :D

@volkii

volki ideal tepeye giderken vede büyük çamlıcaya giderken arabaları karşıma alıyorum trafik polislerini bazen yolda görüyorum asker selamı veriyorum kolay gelsin diyorum bir ara polislerle muhabbete girdim memur şaka ile karışık size ceza yazmak lazım dedi ters yöndesiniz dedi bende dedimki norveçte sağda ve solda sarı şeritler var dedim ters istikamette de kullandım dedim sorun olmuyor orda dedim üstelikte yasak değil dedim memur bana bizim o seviyeye gelmemiz için epey bir zaman var dedi senin anlayacağın spd kullanırken şehir içi trafiğinde aynen arabaları karşıma alıyorum

@Mehmet Karaçam

Bence senin alışma sürecin biraz sancılı olmuş.:)
Veya sen alışmamakta direnmişsin sonra pedal kardeş kolunu bacağını kıra kıra öğretmiş sana.:D :D :D :D

Şaka bi yana korkutma adamları be olm.Duyanda spd ile meydan muhaberesine girdin sanacak....:D :D :D Seninki biraz şanssızlık olmuş diyelim.

Geri