Scudo Sports

NonStop Pedals - Anadolu Yakası

@porter3434

abi slalom sürüşleri sevdiğim için başıma gelen olaylardır.tabi bisikleti normal kullanınca bunların çoğu gerçekleşmiyor :D

• Beğen
Tepkiler: Evren T.
Scudo
@Mehmet Karaçam

bu ufak detayıda belirttiğin iyi oldu bak.:) :) :)

Aleti topladin ama havalar da cok kotu. Soyle bir deneme turuna cikamadik en azindan Kartal olsa yeterdi.....:(

Şans abi .Ben de koydum salona seyrediyorum.:)

Seyretmesi bile guzeldir oyle bir aleti.....

Değerini buldun mu satarım....İşimiz ticaret malum..:)

facede sayfa düzenledim ve de buraya döndüm hafta sonu hareket vermüdür acep aydosamı gitsek
ne edek

@Kudret Kurtcebe

Haftasonu yine herhafta olduğu gibi yağmur gösteriyor:Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

breh breh

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

hafta sonu polinez kesinleşti müdür saat 07.00 de evden çıkacağım

@Kudret Kurtcebe

Dostum göbek çeperim 28 inch jantla yarışır hale geliyor,bana acilen eritebilecek bir parkur lazım bu haftasonu...Polonez mi dedin???:in:

Bu haftasonu havakuru olursa yeni cicimi deneme turuna çıkacağım :) Parçalı bulutlu olursa polenez yapacağım.

kertman ben direk taşdelen carrefoura topukluyorum yağmur mağmur dinlemeden gidiyorum bütün ekip orda toplanıyor herkes taşdelende oturuyor
bir tek benim yolum uzun oraya
saat 07.00 de topuklayarak 09.00 taşdelen carrefour önünde olacağım bu pazar yağışlı hava

@porter3434

müdür yağmur var parçalı bulutlu yok akşama
kesin durum belli olur polinez offroad var mtb alman gerekir gelirsen tabi

anladığım kadarıyla evren nonstoptan istanbul yol grubunun topiğine abone oldu nonstop mtb oldu
nonstop -yol bisikleti

Kategorize etmeyelim sayın Kudu...:cool: :cool: NonStop Pedals yeterli.

Geri