Scudo Sports

Non Stop Şile 7 Mayıs

alper benli dost ...
sen genede iyi çalıştın ama etkili rampaları üst üste alamadın çünki istanbul içinde öyle üst üste etkili rampalar yok bunlar istanbul dışında bu yüzden istanbul içinde 200 km yi bi günde ve kısa zamanda devirme olayı olsa idi bu iznik i sen lüp diye yutardın ama böyle bi durum poziyonun şu an için yok çünki bisikletini yeni aldın ve daha yeni başladın birden basamakları çıkmak zordur ayrıca bu iznik olayı 22 mayısa gidecek hasan dost ile enver dost ile bu pazar görüşeceğiz gerçi kartepe dedi hasan ama dönüş rezalet ..

evet şimdi diğer arkadaşlara bakarsak sen hafta içi bindin bu artılarına çoktan yazıldı yalnız şilede iki kişi olursak güzergah değişecek başıbüyük kayış dağı aydos olur etkili rampalara götüreceğim seni özellikle kartalda bi dik rampa var eğim orda 25 dir yakacıkta oraya götüreceğim seni...

Scudo
evet alper dost durum değişti 22 mayıs kartepe bunun için gene çalışma olacak nerdemi başıbüyük kayış dağı rampalarında ve kartala, yakacıkta
rampalara.....istersen kartepe 1640 da olabilirsin 21 km rampa çıkılacak topik açıldı 22 mayıs topiği kartepe oldu korsan hasanı kırmayalım dedik.....
evet ayrıntılar 22 mayıs topiğinde yalnız bu topik 8 mayıs olarak devam edecek yani 8 mayıs dan sonra bu topiğin hükmü kalmayacak ve önümüzdeki hedeflere bakacağız eğlenceli tur 15 mayıs belgrad mangal turu....
ve 22 mayıs çetin bi tur 1640 metreye çıkmak bisiklet ile kartepe ...

@alper benli

alper 8 mayıs kesin antreman olacak terleyeceğiz ve acı çekeceğiz kartepe için o topiğe mesaj at istersen seni listeye alayım mesaj gelmeden liste hazırlamıyorum..

22 mayısta ne yapalım topiği kartepe o ...

topiğe bodoslama dalış..

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=82964

:in: :in: :in:

evet sekiz mayısa bi olay kalmadı enver dost ağır tura hazırlanıyor ama offroad, bisikletini veriyor benim için, ama açıkça ben kendi bisikletime alıştım yapılacak bi şey yok....

enver dost hasan dost ile 22 mayısta bi 1640 macerasına girişeceğiz....
alper, bu arada bu 8 mayıs, kartepeye hazırlık olayı olur bizim için anlaşılan senle ikimiz kaldık 8 mayısa......
gerçi tam kartepe olayıda sayılmaz ya ...
kartepede,21 km rampa çıkacağız ..senin bisiklet şehir idi yanılmıyorsam....artık birazcık zorlanacan 3 km lik offroadda ama nihayetinde nefis bi manzara seni bekleyecek zirveden ve bulutlar içimizden geçecek ora çok garip bi yer inerken bulutlar içinden iniyorsun büyük olasılıkla gene bulutlar bizi bulur yada bulmaz ...

Antrenman alanına olan mesafe ve ilk ağır deneyimin bizi zorlayacağını düşünerek kendi aramızda antrenman yapma kararı aldık. Bu etkinliğe katılamıyoruz. (Fatih,Ufuk,Sezer)

Teşekkürler !

@ali kıran

ali hiç uğramadın foruma bu yüzden antreman yapabilecekmisin bu ana kadar antreman yaptınmı ,şile yarın olma olasılığı hava muhafeleti dolayısıyle olmayacak 15 mayıs belgrad o da iptal çünki gene yağmur bu sene çok kötü oldu ,bu gün hava yine soğuktu ,ben tek takıldım kısa yaptım ....evet yarın şile hava muhafeletinden dolayı olmaz 2 saat yağmur var yol uzun ....
22 ---kurtdoğmuş...............hava muhafeleti yüzünden.... orda kontenjan doldu malesef...........

@Kudret Kurtcebe

poyraz turuna katılmıştım.onun dışında düzenlki antreman yapıyorum.en sık rotam tarabya - ortaköy dönüşte tarabya bayırını tek molayla tırmanma.

tek takılmayı seven birisiyim.kondisyonum gayet iyi.

@ali kıran

o vakit ali şöyle yapalım yarın saat 10.00 gibi bostancı adalar iskele önüne gel ve başıbüyük kayış dağı ve aydos rampa yaparak aynı yoldan dönerek 55 km yapalım hem tanışmış oluruz.....şimdi havaya baktım yarın hava soğuk ama yağmur yok sürekli değişiyor bu topikten bu gece haberleşelim derim..bi aksilik olursa yaz yalnız geç saatte yazma ben 23.00 gibi yatacağım bu akşam ,bu topiğin dışında 8 mayıs topiği vardı ordada aynı program var idi fakat gelen yok iki kişiyiz.....................

ayrıca ayın 15 ine hava güzel olduğu için enver dostumuzun turuna eşlik etme durumu fakat kontenjanı kapattı 22 sine belgrad olacak topikler açık kontenjan sınırlaması olan kartepe 19 hazirana gitti ve 29 mayısta garipçe performans var şu an 2 kişi var orda ,orda kontanjan 10 kişi............

@Kudret Kurtcebe

kusura bakma siz bu emsajı yazmadan önce sanırım ben diğer adalar turuna yazdım.

Saat 10.00 bostancı adalar iskelesine gelirim.Soğuk olması önemli değil.Yanlız yağmur olması durumu için uygun kıyafetim(yağmurluk) bulunmuyor.Karaköy vapur kalkış saatlerine bakıyorum şimdi.Yarın göüşürüz.Bende sizinle tanıuşmak isterim.

@ali kıran

ali hava durumuna baktım hava kapalı yağmur yok yalnız sen öteki listedesin sen bence görkem-krankmili- dostumun ada turuna katıl ben yarın ne yaparım belli olmaz bi süpriz yapar belki adaya gelirim ama bakalım ...

@Kudret Kurtcebe

Tamam kudret bey ileri bir zamanda tanışmak üzere, ya da umarım adalara gelirsin :)

Geri