Scudo Sports

Non Stop Şile 7 Mayıs

@yunus polat

evet 3 nisan ....
bostancı ekibi hazır...

saat 08.00 adalar iskele önü start....

1- kudret
2- yunus

murat ve mümin yoldan katılacak....
ilerki tarihlerde hava durumuna bakarız....

murat ve mümin arkadaşlar , alemdağ caddesi ile dudullu yolu üzerinde olurlasa birbirimize raslama olur ordan devam ederiz şile yoluna......

Scudo
selam yunus......
daha 2 hafta var gerçi 3 nisana senin için sıkıcı olursa iki kişi iptal edelim .....
gördüğün gibi pek öyle balıklama dalan yok şileye ...durma yok mola yok dediğin vakit kimse gelmiyor üstelik 108 km fazla sayılır.....
giderken lastik patlamalarında herkes tek olunca kimse gelmiyor bu antreman olaylarında grup dayanışmaları malesef herkes tek oluyor gezi değil bu tur yemekte yok ne yapalım benim tarzım bu.....
kartepe gibi olacak bu şilenin akıbeti ,ben 3 nisanda eğer sen istemezsen güzergahı başka yere çeviririm senin için daha kolay bi güzergah belirleriz bana bahsettiğin güzergah tamamıyle düz yol ,iş bol rampalı güzergahlarda çok farklı olur bana sorarsan sen burda zorlanacaksın dönüşte ve kopmalar olacak iş senin açıdan zevksiz olacak.......dediğim gibi kartepe ve şile rafa kalkabilir ...yerine 3 nisan 55 km lik aydos rampaları devrilir, o kısa mesafe de bile çok dik rampalar var.....

aynen dediğin gibi abi bu akşam bi rampa deneyim dedim nefs nefese kaldım son ra aklıma gelen ilkşey şile yolu geldi heralde dedim kudret abiye yetişemem çok zorlanırım dedim hayırlısı bence sen dediğin gibi abi biraz daha çalışayım sen rafa kaldır abi bu şile ve kartepeyi bol rampalı günler abi

@yunus polat

sağlık olsun yunus ...
3 nisan avrupa yakada yada anadolu yakada bi yerlerde olurum....
sen gene takip et buraya yazacam güzergahı...

3 nisan iznik köfte gelen olursa eyvallah, olmaz ise sağlık olsun başka yerde oluruz .......

aşağıda link.....

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=81070&page=2

bu topik 270 km olarak açılmış bi günde diğer 270 lerin akıbetine uğradı gene...insanlara hak veriyorum çünki bi günde 270 km ye soyunmak kolay iş değil gerçi başarıp başarmamak önemli değildi isteyen dönüşte trenle dönerdi maksat herkes uzun yolda ne olduğunu görsün misali ..
evet 9 kez kartepeye hücum ettim....
kartepeyi her şekilde alırım 1640 ı sorun deği benim için 5 senedir uzun yoldu kısa yoldu bana yol daha çok ....
kılıçtepe 1500 alındı son derece bozuk yoldan .....
uludağ zirveye yol olsa daha iyi olurdu uludağ o vakit benim için çekici olurdu .....
evet topik şile oldu ama gene prosedür ağır geldi durmak yok kısa mola yemek yok köfte yok varış bekleme 15 dakika dönüş hemen .....
ve son olarak iznik ama bu sefer 3 nisan gene ağır olay gene gelen olmaz herhal bostancı iznik bostancı 198 km bi günde gene zor olay araya tren miren sokmama olayı ...........
avrupa yakadan gelenler için tabi sorun bu kadar mesafe onlar için imkansız .........
evet 3 nisan 198 e talip olmaz ise anadolu yakada ve avrupa yakada bi yerlerde oluruz.......

abi gene döktürmüşün sen varya avrupa yakasın olup bide evlerimiz yakın olacak tı varya ne km yapardık bende senin gibi bi yanıma arkadaş arıyorum abi ama yok her akşam tek takılıyorum 38 km 1 saat 20 dakkika abi ama ne basıyorum pedala bi görsen aradığım adam bu dersin neyse bi buluş mada görüşüp tanışırız malesef 3 nisan teyze kızımın düğünü var ama gene düşünüyorum da avrupa yakasın dan anadolu yakasına gelmek büyük bi sorun selam lar saygılar abi

@yunus polat

evet doğru yunus uzaklık dez avantaj....
valla anadolu yakada yok uzun yola talip olan arkadaşlar, olanda çok az ve hafta sonları benim şansıma çalışmaktalar ..bisiklet forumun anadolu yakada pendik ve maltepe ekipleri bu kış hiç biri yoktu malum haklı millet kış olunca kimse binmek istemiyor evli olanlar var çoluk çocuk tabi sorumluluklar ..evli değiliz çocuk yok bana her gün bisiklet olmakta ......3 nisan avrupa takım o.k galba öyle gözüküyor bilmiyorum insanların planları programları olmakta...
118 km toplam talipler var tabi uzun olmakta ........

118 km hiç önemli deyil abi gidiliyo ama adam yanına arkadaş istiyo vede güzel oluyo benim mahallem de bi abim daha var bisklete binen oda sadece pazar günleri biniyo oda faz la km yapamıyo tabi dediğin gibi bide evli olun ca zaman kısıtlı oluyo bu uzun turları evli olmasam her hafta sonu yaparım bizde işte hafata sonları 65 km yapıyoruz hafta içide her akşam tempolu 38 km yapıyorum işten gelince tabi yağmurlu havalar hariç ama bi iki uzun km yaparız in şallah bu bisiklet beni 96 kiladan şuanda 78 kiloya düşürdüğü için onu çok seviyorum aşığım desem yeri var o yüzden de bu bisiklete bin meyi ayrı seviyorum vede formumu yakaladım kaybetmekte istemiyorum abi oyüzden bol pedallı yaşıyorum

@yunus polat

valla çok iyi şimdi hem evli olmak ve bu sorumluluğu götürmek ve bisikletide boşlamamak bence alkışlanacak bi durum ....hiç bisiklete binmeyen ve onu çocukluk hastalığı olarak görenler ibret alsın bence, bu ülke bakalım nasıl gelişecek bu konuda ...ben artık sıkıldım yunus bu ülkede bisiklet açısından hiç bi şey değişmez......

abi bencede bu ülke de bisklete bakış açısı çok deyişik dediğin gibi bazen diyolar ne işin var bisikletle evli barklı adamsın diyolar o diyenler bi bisikletin tatını nası bi mutluluk olduğunu ansalar böyle konuşmazlar ben herşeyi geçtim abi o florya sarıyer sahili ni şöyle her pazar trafiğe kapatsalar ben başka bişey istemiyom çok süper olur dimi abi ne basarız pedallara

evet topiği hortlattım.......15 mayıs iznik köfteye hazırlık antremanı ..
7 mayıs şile yazıyor ama sekize alarak böylelikle iznik köfte öncesi antreman yapmış oluruz şile güzergahında, yalnız şileye 10 km kala antreman biter ......
saat 08.00 de bostancı adalar iskele önünde buluşarak bostancı sanayiden iç erenköyden dudullu ve ver elini şile yolu .....şileye 10 km kala duracağız ve bu antreman bize 100 km ye patlayacak........evet iznik köfteye talip olan dostlar davetlidir, yalnız burda çalışan iznik yolunda yorulmayacak.....ve hazır olacak özellikle dönüşte ömerli rampalarında acı çekeceğiz evet bu acıları çekeceğizki iznikte köfte yiyelim.......

hiç kimse gelmez ise bebek rampada olurum.....

kudret abi listeye yaz beni bebek, şile farketmez... içimdekki bisiklet aşkını durduramıyorum sanırım.... 2 hafta yogun rampa antreamını planladım ....

@soothsayer

eyvallah dostum.....

şileye 10 km kala duracağız toplam 100 km lik antreman 15 mayıs iznik öncesi ,,,,,,
grup disiplini kesin yardımlaşma ......

tarih....8 mayıs pazar
yer --bostancı --adalar iskele önü...
hareket 08.00 ......

güzergah ...bostancı sanayi dudullu üzerinden şile yoluna,şileye 10 km kala mola durumu ,tahlil ..dönüş aynı yol ömerli rampaları alınacak kesinlikle yardımlaşma olacak ...lastik patlamalarında durulacak....rampa bitiminde beklenecek...

bu bir yardımlaşma antremanıdır ...ve 118 km lik iznik turuna hazırlık aşamasıdır şimdiden katılımda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim..

katılım...

1- sooth sayer
2- kudret kurtcebe
en gerekliler
1- iç lastik
2- pompa

şile için 2 hafta iznik için 3 hafta kartepe için çok hafta var önümde :) sıkı antremanla aranıza katılcam genç olaraktan :)

@soothsayer

azim yeter zati....hiç kimse gelmez ise bu antremanı iki kişi yapar işi bitiririz, yalnız tahminimce diğer iznik e talip olan arkadaşlarda bu durumu değerlendireceklerdir evet bu neye gerekli bi kere ömerli rampaları ,boyalıcadan dönüşte bizi yakalayacak olan 18 eğim rampalara psikolojik olarak hazırlayacak, sahada çalışmazsak semeresini göremeyiz, özellikle çetin rampalı yollar sahada çalışılmalı bunun çok faydalarını göreceğiz...

evet oncelıkle yapmak gereken işi beyinde bitirmek gerekmektedir. bu herseyde boledır..

şileye 10 km kala duracağız toplam 100 km lik antreman 15 mayıs iznik öncesi ,,,,,,

tarih....8 mayıs pazar
hareket 08.00 ......

güzergah ...bostancı sanayi dudullu üzerinden şile yoluna,şileye 10 km kala mola durumu ,tahlil ..dönüş aynı yol ömerli rampaları alınacak kesinlikle yardımlaşma olacak ...lastik patlamalarında durulacak....rampa bitiminde beklenecek...

bu bir yardımlaşma antremanıdır ...ve 118 km lik iznik turuna hazırlık aşamasıdır şimdiden katılımda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim..

katılım...

1- sooth sayer
2- kudret kurtcebe
en gerekliler

1- iç lastik
2- pompa

iznik e talip dostlar bi hafta öncesinden kampa girelim derim, ön çalışma psikolojik çalışma..

ben 8 mayista bir is cikmazsa sizlerle olurum. yakin zamanda buradan haber verecegim sizlere. tesekkurler.

geliyorum hocam, bu sefer iç lastiğimi alıcam :D, ama spd daha alamadım, gezi tarihine kadar almaya çalışırım..
100km çok iyi bir çalışma olucak benim için..

tarih....8 mayıs pazar
hareket 08.00 ......

katılım...

1- sooth sayer
2- kudret kurtcebe
3- alper benli..
4- burak koçak
en gerekliler

1- iç lastik
2- pompa

iznik e talip dostlar bi hafta öncesinden kampa girelim derim, ön çalışma psikolojik çalışma..

burak kesin iç lastiğini al valla yolda kalırsın sonra seni kamyonda göndeririz..

:in: :in: :) :) :)

(link)

Geri