Scudo Sports

NİXGON'UM (cenix dragon)

abi bendede var bu cesetten biran önce kurturul bir bisiklet toplucam valla olacak gibi degil beni cok yoruyor :S

Scudo
bencede bütçe bukadarsa en azından sadece ön amörtisörlü 300 liralık bianchilerden al derim. bunlar çok ağırdır ve çok yorar. ama lastik kaydırmak felan zaten binmiş olmak için bindiğiniz için yani bence spor amaçlı yönelseniz daha iyiolur..

bizim burdada 1 km falan yukarda orman var bende fırsatım oldukça gidiyorum spor amaçlı yolun başı asfalt ondan sonra toprak ve çukurlu yani çok iyi oluyor oralarda bide benim küçüklükten beri hevesimdi o yüzden amortisörlü aldım

Güzel bisiklet arkadaşım. Aynısından bende de var. Ufaktan modifiye etmeye çalışıyorum bende kendimce.. :) 4 senedir yatıyordu fakat 2-3 gün önce tekrar çıkarttım temizledim iyice uğraştım yine hayata döndü.. :)

s.a arkadaş. herkesin düşüncesi farklı olur... bence "kedigözleri" hariç bütün parçaları değiştirmelisin!!!

düşünceniz için teşekkürler ama ben bu bisikleti sattım ilk sayfada resimleri görülen Mavişimşek'le yola devam ediyorum en kısa zamanda resimlerini ve satma nedenlerimi içeren bir konun açıcam

Geri