Scudo Sports

Nitelikli dolandırıcı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Şu an bu konuyu okuyan üyeler: 60 kişi !!

Bir başlıkta ilk defa 60 kişiyi online görüyorum. Ne heyecan yaratmış ! Süleyman Çakır bey, bari bahsettiğiniz kişinin adını anmadan olay hakkında biraz daha detay verir misiniz ? Millet heyecandan kalp krizi geçirecek yahu.

• Beğen
Tepkiler: caner1405
Bence konu kapatılsın. Her iki tarafta belli yaş ve olgunlukta insanlar. Kendilerini yönetime ifade edebilirler. Daha sonra yönetim tarafından konu çözülünce açıklama yapılır. Burada biz ne söylesek boş. Zira konu gittikçe ciddiyetini yitiriyor ve haklı haksız aramaya dönüşüyor.

Son bir mesaj yazayım.

Acısı olan bağırır.....

2 sene bilgi toplamadaki tecrübeyle sabit.

@Murat Cömez ile alışveriş yaptım daha önce. Hiç sıkıntısız hallettik hatta. Aynı Paypal adresine para gönderdim ve o da bana ürünü gönderdi (hatta kendisi benim için eBay'den satın alıp, hiçbir masraf eklemeden gönderdi).

Ancak @Süleyman Çakır da forumda satış yapan birisi. Kendi itibarını zedeleyecek bir işe bulaşmaz diye tahmin ediyorum.

@Murat Cömez konuyu gördüğünde eminim mantıklı bir açıklama yapacaktır...

Bir kişi eksilmişiz 59 kişi kalmışız konuyu izleyen

@Süleyman Çakır

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ama;
Her vicdanını rahatlatmak isteyen foruma bir konu açsaydı ohooo vay bizlerin haline.

@Murat Cömez adam forumun iyilik meleği, siz de aktif ve sevilen bi uye oldugunuza gore kesinlikle bi yanlis anlasilma var.

konuyu açanın muhtemelen sağlam delilleri var ki böyle bir şikayette bulunuyor,
ama kim olduğunu söylemeye çekiniyor, hatta üyeliğimi silin diyor çok ilginç

not: herkes özelden mesaj atıp öğrenmek zorunda değil yani!!!

bencede konu yok edilsin,taraflar dertlerini yönetime anlatsın.
daha fazla uzamasın bu olay.

Durum çok manidar. Hem mağdursun, hem de şikayetçi olduğun kişiyi engelleyip burada cevap hakkını elinden alıyorsun...

yerimizi alalım :) hocam geçmiş olsun öncelikle ama kimmiş neymiş bizimde bilmemiz gerek. bende foruma yeni katılanlardanım ben ve benim gibiler forumdan soğumama için gerekli açıklama yapmanı bekliyoruz.

Adminler, bu başlığı Murat Çömezin de görebileceği şekilde güncelleyebilirler mi ?

Murat Çömez'in de bu başlığa dahil olması ile hayal ettiğim durum şöyle olurdu:

Süleyman Çakır vs. Murat Çömez.

Round 2, fight !!

Bakalım bu işin sonucunda hanginiz K.O yapacak. Veya kim haklıysa çıksın ortaya.

• Beğen
Tepkiler: sallehpaul
Yalnız paylaşılan paypal ödeme dekontu Şubat ayına ait.
5,5 aydır sıkıntı neyse devam ediyor olmalı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri