Scudo Sports

Nishiki Arrow Speed Restorasyon

Eğer kadronuzda kadro kulağı varsa yeni parçaları kullanmamak için hiçbir sebep yok. Sadece yeni nesil jantları kullanırken jant aksının kadroya girmemesi gibi bir sorunlar karşılaşıyorsunuz. Onun çözümü de kadroyu eşit bir şekilde iki yana açmak gerekiyor.

Bu da bisikletimin konu mankeni olduğu bir an =)

düğün1.jpg düğün2.jpg düğün3.jpg

Not: Bu resimde yeni gidon ve boğaz ekledim.Daha şık bir görüntü elde ettiğimi düşünüyorum ;)

Scudo
kardeşim öncelikle hayırlı olsun.
gerçekten anlatımın, resim paylaşım aralıkların film gibi.
sen farklılıkları bütün karelerle hissettirdin ve beğendirdin ellerine sağlık.

• Beğen
Tepkiler: Atabeysulku
Çok teşekkür ederim @ozerkazak. beğenmeniz beni çok çok daha mutlu etti. Birde annem için topladığım klasik bir bayan bisikleti projem var =) yakında onu da paylaşacağım. Umarım onu da beğenirsiniz.

Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Kırmızı yerine siyah lastik efsane olur gibi;) naçizane görüşüm;)

• Beğen
Görüşleriniz için teşekkür ederim @Tan Taştan. Aslında siyah lastikle de kullandım bir süre ancak siyah lastikli resimlerim yok ^_^ hatta bir ara beyaz gidon bandı beyaz jant siyah lastik kombinini de denedim =))

Emeğinize sağlık :) Çok güzel bir proje olmuş ben de dedemin eski bisikletiyle böyle bi proje yapmayı düşünüyorum.Bana örnek oldunuz resmen :)

Emeğinize sağlık hocam çok güzel olmuş

@Atabeysulku

Arka çatal sorunundan muzdaripim ben de :( 7'li sistemle kullandığım çocukluğumdan kalma bisikletimi yaşına hürmeten adam etmek istedim ama 8'li göbeği takamıyorum, çatal rubleyi sıkıştırıyor ve göbek dönmüyor... Çatal genişletme işinde yardımınıza ihtiyacım var :) Nasıl yapılıyor bu iş?

bisiklet çok şık duruyor bir ara ucuz kadro bulsam düşük maliyetle yapmayı planlıyorum

• Beğen
@Uğur S.

Bu videoyu izledim ama gerekli malzemeler yok elimde :( Tornacı falan yapamaz mı acaba kadroyu ısıtarak? Toplamda 1 cm kadar açmam gerekiyor zaten.

Tornaya gerek yok yahu. Isıtarak yaparsa da kadroyu eşit oranlarda sağa ve sola açamazsın yamuk olur yapacağın işlem. Sen git bir nalbura bu videoyu izlet. Ben bunları yapacağım. Gerekli malzemeleri bana ver bana de, gerisini hallederler zaten. Ayrıca toplamda 1cm açmak için çok daha fazla gerdirmen gerekiyor.

Yorumlarınız için teşekkürler. Elimden geldiğince en iyisini yapmaya çalıştım. Beğenmeniz beni de sevindirdi. Bazı şeyleri doğru yaptığımın göstergesidir bu sanırım =)

Bisiklet bence çok güzel duruyor.

Ama bunu birde fixie haliyle düsündüm de tadından yenmezdi heralde :)

• Beğen
süper bir çalışma olmuş bu gibi çalışmaların paylaşılması benim gibi istekli ancak acaba olumu gibi soruları aklında barındıranlar için gerçekten ufuk açıcı nitelikte teşekkürler

• Beğen
Geri