Atabeysulku
Aktif Üye
- Tepki
- 125
- İsim
- atabey sulku
- Bisiklet
- Pinarello
Uzun zamandır aklımda klasik model bir bisiklet restorasyonu yapmak vardı aklımda. kadro arayışına başladım böylece ama şans ki bir gün klasik bir bisiklet gördüm arkadaşımın evinin önünde. Çok eski ve heryeri pas içindeydi.uzun süredir kullanılmıyor gibi duruyordu. 1-2 hafta kadar sahibini aradım ve buldum.bisikletinizi satın almak istediğimi belirttim. Konuştuğum abi de sağolsun bir ücret istemeden kadroyu bana verdi. Böylece kadroya kavuşmuş oldum. ilk iş olarak kadronun boyasının sökülmesi gerekiyordu. Kendi parçaları çok eski, paslı ve kullanılamaz haldeydi. Bisikletin orijinal halini toplayamıycaktım. Ben de önce bir vites grubu bulmam gerekiyordu. Güzel temiz bir Sora set aldım 350 TL'ye. Ardından da bir abimizden 400 TL gibi bir ücret karşılığı Easton AERO EA50 jant setini aldım. Geriye sadece kadronun boyanması kalmıştı ancak hangi renge boyanacak kısmı benim için büyük sorundu. Nasıl oldu bilmiyorum ama çılgın bir renk buldum etrafıma bakınırken
ardından gittim özel olarak boyayı yaptırdım ve kadroyu boyattım ardından. Şimdi herşey montaj aşamasında kaldı. Kısmet olursa haftasonuna kadar binmiş olmak istiyorum.