Scudo Sports

'' nisan süprizi''

@Kudret Kurtcebe

Allah belasını versin bu vicdansızların. Daha beteri başlarına gelsin, başka türlü vicdan, korku ve saygıyı öğrenecekleri yok. Yollarda bisikletlere özel şeritler falan da hayal. Şerefsizlerde saygı yok, dikkat yok, vicdan yok, korku da yok, ölüm korkusu yok. Sen bir gir bakalım bir gün bariyerlere de belki o zaman hanya, konya.......

Scudo
bu kaza bana şunu düşündürdü...sen sen ol tek başına asla uzun yollara gitme
ve bu sonuç hepimizi beklemekte ...
burda şunu düşümdüm, teker izlerinden ,tekrar sola kaçmış ,önce sağa girmiş, emniyet şeridine ve merhum dostumuzu 50 metre uçurmuş havada düştü ve kafasını büyük olasılıkla sert zemine vurdu....
kask bu durumda kurtarmaz .....
bisiklet ile arasındaki mesafe 50 metre .....
araba bir anda kontrolden de çıkmış olabilir....ve sürücü korkudan yiyeceği cezadan dolayı kaçmakta.......
buna benzer bi olay burda oldu suadiyede bir araç direk sabah sporu yapanların arasına daldı bi kadını 15 metre sürükledi..... kadın koşu yapıyormuş....ve araç sahile uçtu......
arac kontrolünü kaybetmiş ama hızla geliyormuş..
oldum olası sevmem fenerbahçe tuzla sahil yolunu birde sirkeci florya yolu oralar ile işim olmaz....

aytek ,tekrar hoş geldin şimdi topiğe nisan süprizi dedik ...bellide olmaz ...
nisandan iyi bir hava yakalama olur...bir keşif, başka tepe bulunur
daha önceki prosedür gene geçerli tabi bu antreman en hızlıya göre olur her zamanki gibi.....
rampada serbest grekomen .....trenle gidip bisikletle ile dönmek bence olaya konsantre açısından daha iyi zati artık sevmiyorum uzun yollara giderken aynı yerden dönmeyi....bu kartepe olayının en iyi prosedürü bu bence....
yalnız fazla rağbet olmuyor biliyorsun ...zor olduğu için açıkça ıronmanlik durumu.......avrupa yakasından sen ve onurdan başka talip olacağını zannetmiyorum .....anadolu yakadan sadece ben olurum gene üç tabanca soyunur bu işe .....nisan bence olabilir ......nisanın ortalarına doğru.....
1640 ı artık sevmiyoruz 5 defa aldım yetti gayri 1640 .......
uludağ beni hiç çekmiyor nedeni 2540 a yol yok......
istanbul etrafında vede marmara bölgesinde zirveye yolu olan kaç tepe
var , ve rakım 1500 lerde olacak yok herhalde.....
valla olsa idi iyi antreman yapardık.....
bu nisan süpriz olarak başka bir tepe keşfine senle çıksakmı avrupa yada anadolu yakasında belki kaçırdığımız bir tepe vardır , ha aklıma geldi kılıçkaya 1500 rakım ama yol rezalet kayalıklı taşlı yol .....
ha bu arada almanyadan volkan ağustosda gelecekte en sıcak aylarda artık şile yaparız .....
ve de yanar kavruluruz.....

:) :) :) :in: :in: :in:

Çavuş Nisan da ilk aklıma gelen şey Nisan 1 ve Nisan yağmurları....
Nisan 1 yapacaksak çok gizli olması lazım...
yoksa süpriz deyipte face de falan tüm dünyaya duyuruyosunda benin haberim olmuyo mu????
anladın mı mevzuyu....?????
hani çok gizli bir proje vardı ya...
bizim uyanık enayide çok gizli diye kimseye söylemiyodu hani....feyste bütün dünyaya davetiye gönderilmiş meğersem ama bizim uyanığın dünya ile ilişkisi olmadığı için bilmiyo tabii....
çok gizli top secret....:):):):):):):):):):):):):):)

@Hasip Çehre

:) :) :) :) :D :D
valla nisan bir şakası evet ...3 nisan yaş günü gedek mi ....pazara geliyi...
sultanahmette ama eski görmek istemediğin adamlar var....
hehehehehheh enayinin kim olduğunu anladım.....

:) :) :) :) :)

Uygun bir gune denk gelirse bende orada olurum

@Eren Tublek

bekleriz yalnız biz şaka yapacağız bir nisan kartepe olmayabilir başka yer olur aytekin erzanın rüzgarının nereden eseceği belli olmaz kalkar derki yürü almanyaya bisikletle der, der bu aytekin erzandır çünki...nisan süprizinin altından almanya bile çıkabilir ..

:) :) :) :)

evet 3 nisan günü saat 10.00 da sultanahmette olacağım küçük bir pedalşörümüzün yaş günü dolayısıyle ve bu arada murat suyabatmaz ile hasret gidereceğim ...tabi anormal yağış olursa ben köstebek olurum ......

Zaman
03 Nisan Pazar · 12:00 - 17:30

Yer

(link) Kabasakal Caddesi {Sultanahmet Meydanı}
Istanbul, Turkey

Daha Fazla Bilgi
Doğum günüm dolayısıyla düzenlediğim tura katılırsanız çok sevinirim.Program şoyle:
Sultanahmet Meydanı'nda buluşup,sahil yolunda turlayacağız.Ve ardından adını daha sonra söyleyeceğim bir yerde pastamızı yiyeceğiz...

afacan dilekçi.....

Geri