Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

'' nisan süprizi''

A

Anonim

Silinmiş hesap
ever nedir nisan süprizi tabiki kartepe otel.....

daha öncede söyledim burası antreman yerimiz olmaya devam edecek....
evet aranıyor pedalşör.....
aytekin erzan kesin gelecek tabiki onurda ......evet nisan ayı içersinden bi pazar havanın iyi olması durumunda hücum...

hiç denemediğimiz prosedür......
büyük derbent kartepe otel ve bostancı toplam bir günde 150 km hiç bi şey değil......
18 km lik rampa kaç düz yola bedel tabi ne kadar enerji kaybı bu tur 180 km ye bedel olur .......

evet hiç kimse gelmez ise aksilik olur ya ....
tek başıma gideceğim ve bir kişinin kamerasını ödünç alacağım.......10-15 resim atarım foruma....
zati hep aynı yerleri çekmenin anlamı yok......

evet haydarpaşada saat 07.30 trenine atlayarak büyük derbentte inmece ve hemen 18 km lik rampa tabi önce biraz 20 dakika ısınma periyodu...

akabinde hücum 18 km ye ....
ve ordan direk basarız bostancı...
aytekin gerçi gebze üzerinden düşündü ama çok indi bindi olmakta, hem gidiş ve dönüş...
gidişte sadece 12 ytl vereceğiz trende tam bilet 7 ytl ve bisiklet 5 ytl ... ve dönüş ise pedala kuvvet......

evet kartepe otel ........
1300 rakım.......
gidiş trenle
dönüş bisiklet ile toplam 150 km ..dir

Scudo
nisan nisan güzel rota gerçekten hiç bir şey olabilir neden olmasın peki ben geliyormuyum :( bilemiyorum nisanın bir bazar günü sınavım var
02 - 03 Nisan 2011 Ara Sınavı
28 - 29 Mayıs 2011 Yıl Sonu Sınavı
:( :(
sadece sınaV olsa neyse altımda bisiklet yok o zamana kadar beni götürtecek bir bisiklet benim için mesafe uygun ustam ile iki antrenmanda çözerim rampayı inmeyi fazla hız yapmaya korkmasam
şuan için her şey muamma ama geline bilme ihtimalide var

@engin güner

engin ne yapıp ne edip bi bisiklet alacaksın borca harca girip ....
nisanda havanın iyi olması lazım ...kimse gelmez ise kamera ayarlayamazsam ..
buraya saatleri yazarım tek tek not alırım resim olmaz gitmeye kararlıyım çünki artık canım sıkılmaya başladı hiç bi hareket yok istanbulda...

:mad: :mad: :mad: :mad:

Ben gelirim abi yalniz izin gunume denk gelirse olabilir ancak , nisanda cift gunler izinliyim , bende fotograf makinasi var ayrica :) ....saygilar sevgiler..

@Murat sonkaya

selam murat zati basmaktan pek fotoğrafa vakit kalmayacak...
hep aynı yerleri çekmenin anlamı yok 8 tur yapıldı zati yeteri kadar resim çekildi...bu tur gezi değil oldukça enerji harcanacak.....muzları götürmece power jelleri götürmece, bir gece öncesinden karbonhidrat yüklenmek hafta içinden protein kırmız et, köfte tavuk haşlamalar...
volkan arkadaşımız almanyada kendisi bize şunu önermişti turun sonlarına doğru cola demişti ama aşırı değil tabi kalori açıdan ama enerji olarak power bar jeller...

Eyvallah abi ,evet dedigin gibi enerji kaybi cok olacak takviye almazsak yari yolda kaliriz ve öncesinide cok güzel anlatmissin ..insallah o güne sagsaglim cikarsak bu önerileri uygulamak şart turdan önce ..

@Murat sonkaya

ne soğuk nede fazla sıcak bi güne ras gelmesi lazım dönüş yolu toplam 113 km maşukiye -bostancı arası dil ovasında 5 km rampa var ve akabinde gebzede inişler ve çıkışlar tuzlaya kadar tuzlaya vardığımızda sahilden iş kolay olur...bütün mesele ilk 18 km rampayı kısa zamanda alabilmek bunun için rampa çalışması şart ...
18 km lik rampa vakit kaybına ve grubun bölünmesine sebebiyet verebilir ...
hiç kimse o yolda kaybolmaz çünki ana yolu takip ederek kartepe otele varıyorsun ....
sağ ve sol yollara dalmadan...
şimdi 20 nisan -27 nisan ve bir mayıs pazara gelmekte bu üç tarihden birini seçmece....

@Kudret Kurtcebe

tarihler yanlış olmuş...

.:) :) :) :)

24 nisan 1 mayıs hareket tarihleri hava en iyi ne vakit olursa...
24 nisan pazar
1 mayıs pazar bahar bayramı..

Saırım Suadiye tarafından çıkmıyorsunuz hava şartlarında dolayı. Öylemi?

@Kaşif

kaşif yüzünü gören cennetlik ....
şimdi bu turda yarış bisikletlileri var onlara göre değil o yol ....zati inişte angaryadan fazla yol demek suadiyeye yani kartepe otelden suadiyeye yol uzamakta burda önemli olan dönüşü alacak pedalşör olması 113 km basacağız ...dönüş bisikletle ve iş ağır .......
trenle dönüş bana göre ızdırap olmakta...ayrıca yük vagonu yok kapılar arasında sıkış tepiş çekilmez trenle dönüş...
ayrıca liste tutmuyorum son anda insanlar fikir değiştiriyor...

ciddi bi şekilde benle çalışmak isteyen arkadaşlarımın dikkatine......
non stop topiğimizden haberleşerek bu tura hazırlanabiliriz....
gerçi topiğin başında tek giderim dedim ama dönüş bu yolda son derece kamyon ve araç riski olduğundan tehlikeli ve e-5 den yani d-100 den ..
önümüzde yaklaşık iki ay var ...toparlanmak için yeterli....
çağatay dostumuzun acısı daha bitmemişken ki , lisanslı bir sporcu idi ...tehlikenin boyutu tek olarak gitmenin ortada iken şartları zorlamanın anlamı yok evet giden olursa bu tur olur olmaz ise kalır...süpriz havada kalır..
ayrıca 10 mayısta kartepe otele çıktım hava soğuktu bu nedenle 15 mayıs pazarada sarkar bu tur havanın ne sıcak ne soğuk olması açısından önemli..

@Ali Emre Akcan

alisiz aytekinsiz düğün olurmu ...
ali dostum , şöyle derim 10 mayısta kartepe otele çıktım ama soğuktu derimki işi sağlama alma açısından 15 mayıs pazar ..aytek zati iyileşecek eli mahkum onur sen ben aytek, volkan akboga malesef almanyadan ağustosa kadar gelmiyor eski günleri yad ederiz valla çok iyi olur....
şimdi iş şu açıdan iyi bi kere gittiğimiz yol alınmayacak trenle büyük derbente çabuk varıyoruz dönüş aman aman ben yokum trenle ....aytek ile gebze kartepe otel yaptık emme o da hikaye yola konsantrasyon açısından , ve güneyden gitmece topçulardan çok fazla indi bindi en temizi trenle gidip dönüşü bisikletle almak dönüşte biliyorsun o yolu ben de biliyorum dil ova rampa var bide tehlikeli olan gebze tuzla arası yol ...kamyon sirkülasyonu...cumarteside olsa bu tur gene kamyon olur ...

2 - 3 Nisanda sınav var ve 1 mayısta taksimdeyim. Diğer günler bi aksilik çıkmazsa gelirim.

@Kudret Kurtcebe

Kamyon sirkülasyonundan kurtulmak istiyorsan neden eski İstanbul yolundan gitmiyorsun Kudret Abi ? Hem orası nispeten sessiz.

@Cem Şentin

ora pek sesiz değil cem ...
marmara bölgesinde sessiz yol kalmadı ......her yer araç doldu...

:) :) :) :) :) :) :)

aşağıda çağatay arkadaşın dostu yazmış bence herkes okumalı .....

Dostum Çağatay kazadan önce iş için Fransa'daydı. Bir gün önce beni aradı ve kazanın olduğu gün bisiklete binmek için sözleştik. Ancak o akşam erken yattığımdan buluşma saatini söylediği mesajı okuyamadım. Çağatayın Polar nabız saatinden aldığım bilgilere göre saat 06:03 de anteremana başlamış ve kaza meydana gelene kadar 52 dakikada toplam 20 km yol almış. Çağatay, kaza sırasında saatte 21.5 km hızla tırmanış yapıyordu. Olayın gerçekleştiği saat06:52 civarları. Gölbaşı İlçe Emniyet müdürlüğüne gelen ihbar ise saat 08:09'da. Emniyet mensuplarından birisi Çağatay'ın telefonundan işyerindeki arkadaşlarından birini aramış ve Çağatay'ın vefat ettiğini söylemiş. Bundan sonra da olaydan eşinin sonra da benim haberim oldu. Acele bir şekilde hareket ettim. Olay yerine vardığımda Çağatay'ı yolun sağında su arkının içinde gördüm. Bisikleti ile arasında 50 metre civarında mesafe vardı. Aracın teker izleri emniyet şeridini dahi aşmıştı ve sağda toprak zemine kadar ulaşmıştı. Anlayabildiğim kadarı ile araç dostuma emniyet şeridinde çarparak toprak zemine kadar devam etmiş ardından direksiyonu sola kırarak tekrar yolun sol şeridine geçmiş ve aracı toparlamış.

aşağıda çağatay arkadaşın dostu yazmış bence herkes okumalı .....

Dostum Çağatay kazadan önce iş için Fransa'daydı. Bir gün önce beni aradı ve kazanın olduğu gün bisiklete binmek için sözleştik. Ancak o akşam erken yattığımdan buluşma saatini söylediği mesajı okuyamadım. Çağatayın Polar nabız saatinden aldığım bilgilere göre saat 06:03 de anteremana başlamış ve kaza meydana gelene kadar 52 dakikada toplam 20 km yol almış. Çağatay, kaza sırasında saatte 21.5 km hızla tırmanış yapıyordu. Olayın gerçekleştiği saat06:52 civarları. Gölbaşı İlçe Emniyet müdürlüğüne gelen ihbar ise saat 08:09'da. Emniyet mensuplarından birisi Çağatay'ın telefonundan işyerindeki arkadaşlarından birini aramış ve Çağatay'ın vefat ettiğini söylemiş. Bundan sonra da olaydan eşinin sonra da benim haberim oldu. Acele bir şekilde hareket ettim. Olay yerine vardığımda Çağatay'ı yolun sağında su arkının içinde gördüm. Bisikleti ile arasında 50 metre civarında mesafe vardı. Aracın teker izleri emniyet şeridini dahi aşmıştı ve sağda toprak zemine kadar ulaşmıştı. Anlayabildiğim kadarı ile araç dostuma emniyet şeridinde çarparak toprak zemine kadar devam etmiş ardından direksiyonu sola kırarak tekrar yolun sol şeridine geçmiş ve aracı toparlamış.

http://img411.imageshack.us/img411/39/12769753263.jpg

Geri