teşekkürler. donanım sram apex. kadro ile kısa zamanda sıkıntı ve uyumsuzluk yaşarsam, satarım ben de. olmadı bisikleti 1:86 boyundaki kayınbiraderime satarım 4000 tl ye
Tüketicinin cebini düşünen , al beniye de ciddi biçimde önem veren salcano'yu bu model konusunda kutlamak isterim muadillerine oranla gerçekten hoş ve üstün bir makine fiyatının da uygun olduğunu söyleyebilirim kazasız belasız iyi günlerde kullanın düz yolda en az 40 ortalama isteriz ona göre yoksa ağlar bu jantlar
arkadaşlar bu arada profil fotom, bundan tam 10 sene önce 31 yaşındayken çekilmiş bir fotodur. hernekadar yaşımı hala göstermesemde 1972 doğumluyum bir kaç üst model olayı yaaani
@Halil EROĞLU
teşekkürler. evet Allah ömür verdiği sürece uzun yıllar kullanmak istediğim için paraya kıyıp aldım bu bisikleti. 42 yaşıma merdiven dayadım. şöyle bi 10 sene idare ederse inş. bana yeter. hıı dediğim gibi ilerde kadroyu değiştirebilirim.
Hayırlı olsun güle güle kullanın ksyrium set gerçekten büyük şans adınıza sevindim ben de aynı bayiden lapierre audacio 200 yol bisikleti almıştım nisan'da. Kurulumu iyi ki başka yerde yaptırmaya karar vermişsiniz, ben kurulum yapıldıktan sonra eve geldim baştan tekrar kendim kurdum yol bisikleti konusunda teknik anlamda çok eksikleri var bir de size verilen pedallar spd pedal mı platform pedal mı?