Sevgili Erphan,
Sayende 1750 TL yerine 1.500TL ye bugun Carraro CR 032 sahibi oldum
http://i1356.photobucket.com/albums/q726/tatasagun/IMG_20140518_224140_zpsc3445830.jpg
teşekkürler
arkadaşlar, olur ya, benim bisikletin tıpkı aynısının 54 kadrosunu alıpta 57 ile değiştirmek isteyen olursa( uzun boylu olduğu halde bu kadroyu alan arkadaşlar) bana özelden msj atabilir. tabii sıfır olmak kaydıyla ki benim bisiklet hala pedalsız, gidon bandı sargısız evde duruyor. fotolarda gördüğünüz gibi. buarada bugün bisikletimi aldığım dükkana uğradım. ellerinde 1 adet salcano xrs 030 tiagra var. 54 kadro, siyah-mavi renk. 1900 tl son fiyat istiyorlar( peşin ya da 9 taksit), almak isteyenler varsa bilgilendiriyim dedim
hayret hiç yorum yok:confused: acaba diyorum yukarıda yazdıklarımı kimse okumadı mı?
bu arada sanırım Yurt bisiklete kimse gitmedi forumdan!? enteresan... yaw bu bisikletten almak isteyen en az bir iki kişi vardı hani? sırf jant setinin bile bisikletin fiyatından yüksek olduğunu yazdı onca kişi. yoksa alıp, parça satışı mı yapacaklar?
Merhaba hayırlı olsun biskletiniz. Ben de yol bisikleti almayı düşünüyorum. Açıkçası ilk yol bisikletim olacağı için 1000 tl yi çok geçmeyi düşünmüyorum sizin gibi Fakat jantlar beni de etkiledi. Acaba sordurdunuz mu bir yerlere o jantın fiyatı nedir şu an ? Çünkü mavic in sitesinde bile sl modeli yok. Onun üretimi bitmiş sanırım. Yarın izmirdeki salcanoları gezmeyi düşünüyorum. Eğer o jant setlisini bulabilirsem bende almayı düşünüyorum. Olmazsa triban 3 te almayı düşünüyordum ona dönerim artık.