Scudo Sports

Nihayet...Canyon Ultimate CF SL 7.0

Deniz bey, güzel günlerde güle güle kullanın. Belki yolunuz Ankara ya, ya da benimki Kayseri'ye (Annemin memleketi, merkez değil Tomarza :) ) düşer, belli mi olur? Umarım sürme fırsatımız olur birlikte...

Scudo
Engin bey, Cok güzel bir bisiklete sahip olmussunuz. Inanin allahtan dilerimki, insallah kazasiz belasiz kullanmak nasip olur. Allah en kisa zamanda insallah olmayanlarda böyle bir makine nasip eder. :in:

• Beğen
Tepkiler: Tesup Taru
Merhaba Engin bey;
Canyon hakkında vermiş olduğunuz genel bilgi için öncelikle çok tşk ederim...
Bu arada kadro boyu olarak sitedeki ölçümü kullanarak mı siparişi verdiniz ve gelen kadro boyu sizin açınızdan herhangi bir sorun oluşturdu mu ?
Kendimde siparişi vericem ama sitede 60 kadro ile uyumluluk göstermesine rağmen kafamda 62 kadro var...Bu arada boyum 193...

• Beğen
Teşekkür ederim. Kadro boyu olarak sitedeki "fit calculator" tarafından önerileni aldım. Herhangi bir sorun olmadı. Performansa uygun bir pozisyon veriyor. Sadece gidon boynu 10 cm geldi, 11 ya da 12 olmasını tercih ederdim. Şu an bi sıkıntım yok geometri olarak. 193 boy için, 60 kadro uygun olacaktır gibi ama performanstansa konforu tercih ederim derseniz 62 de düşünebilirsiniz. Ben 60 öneririm, gidon boynu kaç geliyor bilmiyorum ama 14 cm e kadar kullanabilirsiniz. Tabi vucut oranınız da önemli. Şimdiden hayırlı olsun...

Teşekkürler,
Baya bi araştırma ve öneriler sonrasında siparişi 62 kadro olarak verdim hayırlısıyla inşallah memnun kalırım :)

Hayırlı uğurlu olsun Engin hocam,
Tr'de satışı yok haliba ürünün?

Size toplamda ne kadara geldi tahminlerinize göre tr ile arasında ne kadarlık bir fark söz konusu?

• Beğen
Tr'ye kargolanınca %18 vergi +215 € kargo.

@Safa Arslaner Teşekkür ederim. 1500 avroya kadar %18 vergi alınıyor TC Gümrüğünden. Buna ek olarak 200 avro kargo, yaklaşık 15 avro kadar da paketleme ücreti vardı. Canyon un sadece internet satışı sözkonusu. Eşdeğer bisikletlerden biraz daha ucuz oluyor toplam maliyeti.

Türkiye içerisinde çok araştırma yaptım ama ne kadro boyu bulabildim nede fiyat kalite uygunluğu....Siparişini verdiğim bisiklet 7.6 kg ve bu ağırlık ve kalitede bisikletler TR içerisi ortalama 6000 civarı geziyor...

Geri