Scudo Sports

Nihayet aldım, işte beyaz kısrağım; Scale 40 :)

Scudo
Hayırlı olsun,
Ben Müh. Hakan, sizinle Lütfü beyin yerinde daha scott ambalajından çıkmadan tanışmıştık.
Yeni Scott harika olmuş. Allah kaza bela vermesin.

Not: Büroya yetişmek için, size hayırlı olsun demeden oradan ayrıldım, bunu biara telafi ederiz...

• Beğen
Tepkiler: Serdar TEBER
@hakan baba

Teşekkürler. Umarım siz de istediğiniz bisikleti alırsınız. :) Herhalde geri getirdiğinizin boyu olmamış. Beraber pedallarız bir gün, hatta Polatlı'ya gidip gelebiliriz. Yalnız beni beklersiniz azıcık :)

Merak etmeyin, sizi bekleriz...:)

Havalar düzelsin, şöyle sıcak güneşli günler kendini göstersin, size haber veririm.

nasıl bir bisiklettir buu.kalp krizi geçirmek üzereyim.
çok yakışmış xt aynakol bu bisiklete.
hayırlım olsun ne diyeyim

• Beğen
abi güle güle kullan süper bii bisiklet allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

• Beğen
@Erdem Cebeci

Erdem'cim teşekkür ederim. Aman kalp krizi geçirme. İnşallah seninde full XTR setli bir bisikletin olur :)

bence 2008 scott scale 40 ,
alu kadrolar arasında en iyi renk kombinasyonuna sahip olanı...

birde buna ,
zaten başarılı olan bileşenlerin ,çok isabetli yerlerde dahada geliştirilmesi ile ortaya bütünüyle görsel bir şölen çıkmış...

harikasınız... :winkenlux

• Beğen
Sayende birçok konuda haber ve bilgi sahibi olduk .(özellikle benim için...)
Güle güle kullan bisikletini.
Çok teşekkürler

• Beğen
Hayırlı olsun abi..Nazar değmez inşaallah..İyi günlerde kullanmanız dileğiyle..İyi pedallar

• Beğen
@cihan aksoy

Sayın Cihan Bey, teşekkür ederim mesajınız için. Önemli olan alışveriş yaparken rahatsız olmamak. Erdoğanlarda gerçekten zevkle alışveriş yapıyorsunuz. Yardımcı olmak için gerçekten uğraşıyorlar. Sizin de yeni bisikletiniz şimdiden hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
tek kelime mükemmel.

abi çok iyi bir seçim olmuş güle güle kullan kafanı ağrıtmadan uzun süreli ve sorunsuz bir alet toplamışın markadan şaşma her zaman bu mantıkla devam et

kzasdız belasız sürüşler dilerim

saygılar

çok harika olmuş güle güle kullanın

• Beğen
Geri