Scudo Sports

Nihayet aldım, işte beyaz kısrağım; Scale 40 :)

Scudo
hayırlı uğurlu olsun benimde almak istedğim bisiklet bu size nekadara mal oldu öğrenebilirmiyiz

• Beğen
Tepkiler: Serdar TEBER
yarın sipariş edeceğim scott racing formayıda görmüş oldum bisikletin sayesinde :) hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim:)

çok kaliteli bir bisiklet olmuş saolun gözlerimiz bayram etti :)

nedense genelde hep scott toplayanlar nihayet diyiyor buda bisiklet için ne kadar çalışıldığını gösteriyor.tekrar kazasız belasız sürüşler dilerim :)

kaça topladınız diye bir soru çokmu abes olur acaba merak işte:D

Arkadaşlar, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Umarım hep beraber pedallamak ve hepinizle ayrı ayrı tanışmak imkanı bulurum. Bisikletin maliyetini soran arkadaşlar için, bana maliyeti 1900€ yu buldu. Herkese selamlar, kazasız sürüşler...

Metulu önerin için teşekkür ederim. İlk fırsatta yapacağım. Canttaki ayrıklığı dikkatle inceledim. Aralık yok ama fotoğrafta belki de flaşın etkisiyle böyle çıkmış. Akşam akşam yüreğime inecekti :)

Güle güle kullanın..

• Beğen
en güzel turlarda en keyifli günlerde hiç kaza geçirmeden kullanman ve memnun kalman dileğiyle hayırlı uğurlu olsun ......

• Beğen
Bisikletiniz gerçekten çok güzel oldu. Kazasız kırımsız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Darısı benim başıma:)

Güzel bir marka güzel bir bisikleti daha güzel hatta muhteşem yapmışsınız Allah ağzınızın tadını bozmasın güle güle güzel günlerde kullanırsınız inşallah...

• Beğen
@rocco

Sevgili Cenk, umarım en kısa zamanda alırsın sen de gönlündeki bisikleti. Aslında ben cumartesi almışsındır diye düşünüyordum :)

Geri