Scudo Sports

Nick kullananlara

benim soyadım çavuşoğlu olduğu için ingilizcede çavuşoğlu mcsergeant demek( çavuşoğlu mcsergeant olmayabilir, çünkü bu kelimeyi ben sözlükten çavuş ve oğlu na bakarak oluşturdum)

• Beğen
Tepkiler: yunuskivanc
Scudo
punsiher diye birfilm vardı ana karakter punisher di çok etkilendim bazen punisher i kullananlar oluyor bende punisher89 yaptım=)

ismim :) sadece ismim yazınca olmuyo 10 karakterden fazla olacakmış :p

okulda arkadaşım bana hep tuningci derdı bende yabancı sozcuge yabancı ek gelmelı dıye dusundum :)
**Hüseyın
**Alper
**Ayrancıoğlu
henuz 660'lardayım
(link)

ben forma kayıt olurken en az 15 tane isim yazdım ve hepsinin kullanıldığı cavabını aldım
ondan sonra aklıma böyele ilginç bir şey geldi ve yazınca kabul edildi bir anlamı olduğundan bu nicki kullanmıyorum

LorD Of DrinkS
küçük bir kelime oyunu
lord of the rings in okunuşuna benzemekle beraber ingilizce bir anlamda taşıyor

Rumuz kullanmaktan (ya da nick mi desek??) hoşlanmıyorum. O yüzden kendi adımı tercih ettim. Böyle daha sağlıklı diye düşünüyorum. Aynı zamanda bir kadın olarak bisiklet camiasında en azından burada ismiyle, cismiyle varlığını belli etmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Bu camiada bizler de varız.

Bu arada zaten adımı çok seviyorum. Eski Arap astronomisinde Satürn gezegeni olarak biliniyor; ama aslında ona bu ismin verilmesinin nedeni o zaman keşfedilen en uzak gezegen olması. Çünkü Zuhâl aslında "uzakta olan" anlamına gelir.

Juanito Laguna remonta un barrilete
(Juanito Laguna bir uçurtma uçurur)

Nickim Şili'li müzik topluluğu Inti-Illimani'nin yukarıdaki isimdeki muhteşem şarkısından geliyor.

Bisiklet Forumda Nİck kullanmamaya karar verdim...

Oxsy Yerine Adım ve soyadımı kullanıyorum. Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Mumcu
@Oksal Özdöl

Kararından dolayı kutluyorum. Ama tabiki nick kullanan arkadaşlarıma da saygıyla hak veriyorum.

Hiç olmazsa herhangi bir ortamda yan yana gelirsek, birbirimize adımızla hitap edebiliriz diye bu kararı kutluyorum.

Sevgi ve selamlarımla.

galapagos ekvator çizgisinde bulunan bir adanın ismi, herkesin bildiği üzre. ben evrim teorisine inanan birisiyim. bu teoriyi en iyi şekilde kanıtlayan canlı türleride bu adada yaşamaktadır. bu kadar. ahmet yazıcıoğlu

pikare: matematikteki sabit sayı olan pi'nin karesidir :D bu nicki çok sevmiyorum ama çok sevdiğim bir nick e şu ana kadar rastlamadım.İsmimi kullanmıyorum çünkü gereksiz insanlarda olabiliyor her yerde ismimi herkesin görmesine gerek yok.Evrim teorisine de inanmıyorum.Ama inananlara da saygım sonsuz . Saygılar...

@pikareUzun bir zaman bana da böyle gelmişti. Ancak nick kullanmak asıl kimliğini gereksiz insanlardan gizleyemiyor. Çünkü burası internet.

(link)

Sanırım Hakan Yazman hatırlar nickimi. (Hakan şaka maka 14 sene olmuş)

Ben yine de kullanmıyacağım.Belki birgün fikrim değişir.İnsanlık hali belli olmaz...

PhysX bir fizik kartıdır. Oyunlardaki yerçekimi vb efektleri sağlar & yardımcı olur.

http://www.trgamer.com/img/012006/hw_ageia/i1.jpg

(link) :)

Geri